Priključak drvenog rafaalle

Anonim

Priključak raftera je potrebno prilikom izgradnje predmeta, pristajanje s mauerlatom, u klizanju, s dodatnim elementima sustava (stalak, zatezanje). Metode za pričvršćivanje drvenih struktura odabrane su ovisno o shemi solo sustava, sklonosti čarobnjaka, karakteristikama drveta. U isto vrijeme, planirana greda obično se koristi ili fascinira širinom odbora.

Priključak drvenog rafaalle

Shema montaže shema.

Postoje dosljedan, vješanje rogova, prijenos tereta iz električnog okvira krova na zidovima nejednake.

Dodatni elementi su:

  • Skate trčanje;
  • stalci;
  • nagib;
  • Rigel;
  • Fakes.

Oni daju potreban dizajn potreban rigidnost, povećati operativni resurs, sigurnost uporabe. Uz bilo koju vrstu veze koriste se zatvarači.

Građevinsko vrijeme

Uz velike dimenzije zgrade standardne duljine drvne građe, ne postoji dovoljno, tako da drvo mora povećati. Priključak raftirane duljine izrađuje se nekoliko tehnologija:

Priključak drvenog rafaalle

Shema spajanja rafting nogu.

  • Vangest - ne zahtijeva pogled na krajeve dijelova, najčišće nije manje od 0,7-1,2 m, šahovsku lokaciju hardvera;
  • Jack - Elementi su fiksirani s mjenjačem ili drvenim oblozima, vijci za samostaranje nalaze se s pomakom;
  • U ruci - čvor je poboljšan podupiranjem na uzdužnom traku ili ploči;
  • kosi bušotina - kutni rez drvne građe, pričvršćivanje u rupu kroz otvor / vijke (10-14 mm) sa širokim podložnim podlozima;
  • "Tri odbora" - dvostruki naslon sjedala, pretjerano povećanje težine rafter sustava, maksimalnu ukočenost, čvrstoću strukture.

Posljednja metoda povezivanja raftera koristi se u proizvodnji složenih krovova potkrovlja, tipa šatora. Ispraznite intervale nakon sklopa veza se ispunjavaju s rezanim drvetom. Pomoću iste debljine ploče.

Priključak rafted s podrškom u pokretu omogućuje vam da povećate tempo rada - sve praznine jednog nagiba imaju istu veličinu, iskopanu kroz predložak. Kada se koristi polu-šumansna konstrukcijska tehnologija, metalni dijelovi za fiksaciju tradicionalno se zamjenjuju borenjem svih elemenata. To osigurava maksimalnu ukočenost. Metoda košnice se češće koristi za vješanje rogova, priključak za stražnju - za revolving opcije.

Članak o temi: Flaut od šavova prilikom polaganja keramičkih pločica

Gornji greben

Rafters u konjugaciji klizanja u klizanju temelje se na međusobno ili na skijalištu. U prvoj izvedbi se koristi metoda predloška:

  • Trokutasti dizajni pripremljeni su unaprijed;
  • Na tom mjestu su postavljeni ekstremni trokuti;
  • Na njima se proteže kabel s poštovanjem horizontale;
  • Instalirani prosječni dizajn.

Priključak drvenog rafaalle

Shema spajanja rogova u području klizanja.

Priključak raftera u klizaljku vožnje ne zahtijeva kontrolu nad vodoravnom kabelom, referenca je sam glava. Ne postoji preliminarna montaža rafting farme, krov je sastavljen od drveta koji se stavlja do vrha.

Priključak sklopa klizanja izvodi se jednom od tri tehnologije:

  • Vancest - krajevi rogova su rezani nakon popravljanja jedni na druge s noktima, samo-crtanje, poprečne ploče;
  • Schip-Groove - veza je slična prethodnom, međutim, svaki rub ima uzorak u Poledev;
  • Podrezivanje krajeva - Shake of rafted je strogo okomito, kut rezanja se postavlja na mjesto, a elementi se odmaraju jedni u drugima.

Svi spojevi moraju imati jedan stupanj slobode, minimalni. To je zbog skupljanja drva u prvih 1,5-2 godina. Inače, dizajn će oslabiti, srušiti se pod vlastitim težinom. Dakle, montažni vijci ili s klinovima u rupama uvijek je poželjnije za nokte, samo-tapkanje.

Rafters se također mogu popraviti s posebnim metalnim elementima zglobova koji se nose na baru ili pričvršćivanje samoizvlačenju. To neznatno povećava troškove gradnje, ali oštro povećava resurs, održavanje krova. Priključak na dva stupnja slobode koristi se u složenim strukturama.

Niža podrška

Na dnu (uparivanje krovnih šipki sa zidovima zgrade), splavci se temelje na uzdužnom baru, nazvanom mauerlat. Fiksirano je u gornjem obodu zidova na takve načine kao:

  • žičano vezanje;
  • Stavljanje hipoteka;
  • Uspjet u betonsko punjenje, opeka.

Priključak drvenog rafaalle

Opcije otpada u snopu.

Ovisno o rasporedu raftera, teret je ili širi zidove zgrade ili ih komprimiraju. Tvrdi čvor povezivanja s mauerlatom ima dvije sorte:

  • Tranch bar - rogova su obrubljen pod kutom, odmoriti na mauerlatu unutar perimetra zgrade ili dalje;
  • Riječ u podršci drva - veličina sedla je ograničena na treću visinu drveta kako bi se očuvala kapacitet ležaja.

Članak o toj temi: Pozadina Kombinacija: Fotografija dviju boja, kako se kombinirati među sobom, kombinaciju u unutrašnjosti, drugačiji u jednoj prostoriji, opcijama, parnim sobama, videozapisima

Da biste se spojili na mauerlate, postoje tri metra: jedan prolazi kroz cijelu debljinu noge pod kutom od 90 stupnjeva, dva su pričvršćena na stranama. Kada opisuje mauerlat, prvi put se može isključiti na obje strane referentnih kutova. Postoji verzija pritezanja kada je mauerlat položio poprečne grede s pogledom na perimetar zidova. Poljoprivreda trokutastog raftera oslanja se na ove grede, drva je fiksirana na isti način kao i bora s tri vijka ili nokte.

Glavna svrha zatezanja je kompenzacija zidova za utovar.

Oni percipiraju napore od rafting nogu, mijenjaju svoj smjer do vertikalne, što je povoljan za građevinski okvir resurs.

Za one sklone drvenim vikendicama često se koristi klizni metalni zatvarač. Dodaje rezanu drvo u željeni stupanj slobode u uzdužnom smjeru. Ova tehnologija osigurava maksimalnu vodljivost krova, sva opterećenja se kompenziraju samim sustavom.

Priključak drvenog rafaalle

Shema poprečnih kontrakcija rogova.

Dodatni elementi imaju svoje metode pričvršćivanja:

  • Moody Rigel je ušiven na noge brkova;
  • Bruke Rigel je izrezan u sedlo obje noge;
  • Stalci se obično voze na noge, spojite kutove na grede-estrih;
  • Skunk trčanje zbog duge duljine se povećava u gore navedenim metodama;
  • Rafters su sedla u skijalištu.

Tehnologija predloška proizvodnje poljoprivrednih gospodarstava uvijek je poželjna za sastanak na tom mjestu. U tom slučaju, klizaljke su zajamčeno da imaju pravokutni, a ne trapezoidni oblik, koji olakšava polaganje krovnog materijala, osigurava maksimalnu estetiku percepcije.

Kada se koristi mačevi stroja u mauerlatu, sedlo se može osvijetliti u bilo kojem elementu dizajna, ovisno o traženom umivaoniku vijenca. U praksi, mauerlat je smanjen rježnju od šipke iz kojeg se naprave grede.

U šupljim krovovima svaka rafter stopala sastoji se od dva dijela u kutu jedni od drugih. Načini popravljanja drveta, ploča u ovom slučaju ne razlikuju se od gore navedenog. Metoda se najčešće koristi u tri ploče s punjenjem unutarnjeg prostora obrezivanje s rezanim drvetom iste debljine.

Članak na temu: Tuš kabina to učiniti sami. Kako instalirati tuš kabinu sebe? Fotografija

Izbor kliznih zatvarača opravdan je samo u slučaju suradnje, okvira proizvodnje zida. Panel, poludjeluje konstrukcije ne daju vertikalno skupljanje, tako da se to mauerlat mauerlat, strogi zatezne grede mogu montirati.

Čitaj više