Unutarnja vrata s ispisom fotografija u unutrašnjosti

Anonim

Veliki broj različitih materijala omogućuje vam da stvorite najsloženiji dizajn bloka vrata. Danas razne u stilovima, materijali mogu zadovoljiti više od uviđavnog klijenta. I vrata igraju, gotovo uloga za izazove u stvaranju jedinstvenog interijera.

Unutarnja vrata s ispisom fotografija u unutrašnjosti

Odaberite vrata s ispisom fotografija

Čak i ime "Ime" sugerira da se takav dizajn nalazi u zatvorenom prostoru, tako da izbor materijala, boja sobe će igrati veliku ulogu da igra stil sobe. A s tim, nema samo problema, materijal iz kojeg su moderni proizvodi proizvedeni mogu biti obojani, uređeni, boje, štap.

Danas, nitko neće iznenaditi oštricu od stakla ili ogledala, u dizajnu platna doista ostvariti bilo koju ideju.

Kupci ne žele kupiti gotove blokove na vratima, a više i češće naručuju individualni proizvod za određeni stil. Stoga će uvijek biti relevantan problem traženja novih metoda dekoriranja. Kupci cijelo vrijeme čekaju na nešto novo, neobično, a dizajneri uspješno prilagođavaju nove tehnologije za elemente dizajna, primanje stvarnih umjetničkih djela. U novije vrijeme, svi su bili divili raznoliki teksturi stakla, a danas unutarnja vrata s ispisom fasciniraju sve s njihovim nerealnim slikama.

Unutarnja vrata s ispisom fotografija u unutrašnjosti

Ispis fotografija u dizajnu

Osnova novog uređenja - fotografiju, površina unutarnjih poslova mijenja se s njom.

Svaki blok vrata je jedinstven proizvod, na površini koji se primjenjuje fotografija koju je odabrao fotografiju. A o raznolikosti ispisa fotografija ne mora razgovarati, jedinstvene slike se stvaraju svake sekunde. Vjerojatnost slučajnosti čak i dvije snimke nula, pa korištenjem ispisa fotografija dobivamo jedinstveni proizvod.

Unutarnja vrata s ispisom fotografija u unutrašnjosti

Tehnologija

Nova tehnologija može se primijeniti ne samo na staklu. Drveni dizajn je vrlo prikladan ispod fotografije. Možete ispisati ne samo ravnu sliku, već i volumetrijsku, tako da svaka slika će gledati na drvenu strukturu iz tamnog furnira.

Članak o temi: Tekuće pozadine: Boje u 5 pravila odabira

Na staklu, bilo koji materijal savršeno leži, osobito pigment bojanje, dobiva se savršena glatka površina.

Ispis fotografija provodi se ultraljubičastim pisačem koji koristi tintu. Pod utjecajem ultraljubičaste tinte odmah zamrznuta. Dakle, svaka slika brzo se pomiče na površinu bloka vrata.

Unutarnja vrata s ispisom fotografija u unutrašnjosti

Pisač vam omogućuje da primijenite bilo koji težak crtež na željenoj površini. Stvaranje boje na vratima je dobivena zasićena čak iu usporedbi s fotografijom.

Eco-friendly ispis može se koristiti čak iu dječjim spavaćim sobama. Ovaj se dizajn može primijeniti čak iu kupaonici: ne boji se vlage i kemije.

Ovaj dekor će koštati jeftino, te će u potpunosti ovisiti o području primjene fotografije i složenosti materijala.

Fotografije na vratima mogu se pojaviti na različite načine: možete naručiti odmah nakon kupnje vrata, a crtež možete ispisati na već instaliranom dizajnu. Nova tehnologija interijera omogućuje stvaranje slika je neprozirna i na lumenu.

Unutarnja vrata s ispisom fotografija u unutrašnjosti

Vrste dizajna

Različite dizajnerske rješenja je impresivna. Bilo koji dekor s ispis fotografija je lijep i originalan. Upišite garderobu s knjigama na staklenim vratima, a nitko više neće primijetiti vaša vrata.

Neobična slika izgleda kao dizajn vrata s morskom plažom, u vašoj sobi će biti lakši, pojavit će se ljetni čestice. Dobar dizajn će biti dizajn dječje sobe, ovdje mašta jednostavno neće biti granica. Zanimljivo će biti sve: od noćnog neba do likova iz crtića.

Unutarnja vrata s ispisom fotografija u unutrašnjosti

Photo Printing može ukrasiti dizajn vrata od bilo kojeg materijala. Stablo, staklo, plastika, pa čak i metal će se pretvoriti u izvan prepoznavanja.

Možete promijeniti s ovim dizajnom bilo koje sobe: iz dječje sobe do ureda.

Da biste ispisali, možete odabrati sliku s bilo kojim temom: iz pejzaža na osobnu fotografiju.

Staklo, metalna vrata s elementima "fotokopiranje" dekor postat će jedinstvena opcija u bilo kojem unutrašnjosti, a slika na vratima može uzeti središnje mjesto u sobi.

Članak na temu: Arbor za opcije: Klasifikacija za različite parametre

Dekoracija vrata za takva vrata mogu se jednako dobro s različitim platformama.

Unutarnja vrata s ispisom fotografija u unutrašnjosti

Možete odabrati sljedeće vrste dizajna za primjenu:

  • Sklopljenje - sastoji se od 2 panela (knjiga) ili od 3 ili više (harmonika).
  • Swing - platno na petlji, najčešći.
  • Klizna - uštedite prostor, imaju vodiče, rade kao vrata ormara.

Ispis na bilo koji element sobe: vrata, particija, kuhinja pregača, vrata ormara - novi dizajn za interijer. Sve slike fotografija neće nikoga ostaviti ravnodušnim, daju mjesto raspoloženja.

Čitaj više