Kapital ili kozmetički popravak fasade

Anonim

Ne samo pojavljivanje stambene zgrade i Ureda tvrtke ovisi o stanju fasade. U uništenju zaštitnog sloja i formiranja pukotina, vlaga počinje procuriti u strukturu. Gljivica crnih mrlja pojavljuju se u kutovima. Više energije se troši na grijanje. Buka s ulice je jača. Popravak fasade vraća udobnost u apartman i ured. Zgrada dobiva atraktivan izgled. Zaštitni završni sloj je obnovljen, a život kuće će trajati nekoliko godina.

Kapital ili kozmetički popravak fasade

Popravak fasade kuće

Pravovremeno popravak i fasada završava produžava život u život i stvara udobnost u kući

Kozmetički popravak fasada mora se redovito provoditi, oko jednom svakih pet godina. U isto vrijeme, zamijenjena je samo završna obrada kod kuće, u redu tanke pukotine su zatvorene. Zidovi su prekriveni dekorativnim i istovremeno zaštitnim okrenutim. Redoviti profilaktički rad pomoći će u izbjegavanju visoko visokih troškova za rekonstrukciju okvira zgrade tijekom velikih popravaka.

Pronalaženje u malu pukotinu, voda ga širi tijekom smrzavanja, uništavajući materijal. Sljedeći pad će prodrijeti dublje. Vjetar udara čestice završne i veže. Isključni odvod ne uklanja vodu i navlaži temelj, šalje dio baze. Kuća počinje obložiti, ohladiti i izaći više. U ovom slučaju, samo remont može vratiti zgradu.

Kapital ili kozmetički popravak fasade

Zamjena odvoda

Popravak fasada zgrada i stambenih zgrada u gradu čine posebne brigade koje imaju liftove ili opremu za penjanje. Privatna kuća može se staviti u red s vlastitim rukama.

Slijed rada je isti:

  1. Pregled cijelog pročelja, određivanje stupnja uništenja i obujma budućeg popravka.
  2. Skidanje svih pukotina, mrlja od vlage, solne naočale i mjesta gdje je završna obrada sjede.
  3. Uklanjanje uzroka formiranja vlaženja i soli, obrade je skinula mjesta.
  4. Čišćenje od prljavštine, prašine, nanesene na zidove prajmera ili zaštitnog pripravka.
  5. Fasada.

Članak o toj temi: Bez prekriženih djevojaka Sheme besplatno: Crossbox Little Vez, postavljen za vez s gusavim, krštenjem

Kada se pronađu velike pukotine, potrebno je remont.

Kapital ili kozmetički popravak fasade

Riba na pročelju

Kozmetički popravak žbunjenog fasade

Zijenje od opeke i gips više drugih vrsta završnih obrada pate od kiše i smrzavanja. Takve zgrade zahtijevaju redovite popravke fasade. To su uglavnom stambene zgrade izgrađene u drugoj polovici prošlog stoljeća.

Stalno mi je angažiran u popravku. Počinjem čišćenje žbuke od prljavštine. U isto vrijeme, popnite se na cijelu površinu u potrazi za skrivenom prazninom. Može biti pukotine i odvojive završne obrade. Sol strašan je primjetno odmah, označeno je bijeli mrlja. Svi nedostaci blisko zatvaraju. U mjestima akumulacije vlage i soli, zidovi su ispitani unutar. Možda se na stare cijevi formiraju pore ili rosa, zbog oštećene toplinske izolacije.

Kapital ili kozmetički popravak fasade

Fasada zatvaranja

Nastavljam nakon popravljanja kvarova:

  • Očistio sam sve praznine i odvajanje;
  • Solveviki se odlučite na cijelu dubinu i preradu mjesta njihovog formiranja posebnim sastavom;
  • Prvo zatvorim pukotine i duboke udubljenja, koristimo ojačanu mrežu od stakloplastike;
  • Pokrijte sloj žbuke sa zidom, potpuno interveniram mrežu vertikalno s allen;
  • U kutovima uspostavljam profil da ih ojačam;
  • Predstaviti moj čisti sloj;
  • Nakon sušenja, pokrijte dekorativnom akrilnom kitom ili bojom.

Zidovi obrezani žbukom manje su uništeni. Šavovi apsorbiraju vlagu i ispadaju. Potrebno je provjeriti i izvaditi na početku popravka.

Rad na zidu

Brick apsorbira vlagu i ne zagrijava, posebno silikat. Popravak fasade stambene zgrade često uključuje izolaciju. Za pravi izbor materijala i vrste instalacije potrebno je napraviti projekt za obnovu fasade i tehničkog zadatka za graditelje. Ovo se bavi arhitektima. Postupak za rad ostaje isti, tek nakon prerade i usklađivanja zidova na pročelju, izolacija je montirana.

Kapital ili kozmetički popravak fasade

Topla kuću izolacija s polistirenskom pjenom

Za guste susjedne, termopaneri trebaju glatku površinu. Sve pukotine i rupe u blizini. Tada se ravnost ispituje pomoću ravnala. Odstupanje do 2 mm. Kutna razina provjerava vertikalni položaj zida. Kada će nagib umrijeti vodu, i formiraju ledenice. Kako bi se poboljšala adhezija, fasada je prekrivena temeljem.

Ploče su zalijepljene na površinu zida s posebnim ljepilom. Kupuje se u trgovini. Odabrana je na temelju njihovih materijala koji će ljepilo. Izolacija od bazaltne i kamene vune dodatno je fiksirana kišobranom. Minvata leži između drvenih dasaka i prekrivena je vlaknima ili filmom. Hidroizolacija je gotova. Okrećet će vlagu da se izvuče iz zida prema van. Tada žbuka s mrežom za čvrstoću i završnu obradu. Popravak fasade treba provesti u suhom vremenu, po mogućnosti u ljeto.

Članak o temi: Kako šivati ​​poklopac na stolici za hranjenje, tako da je to prikladno?

Kapital ili kozmetički popravak fasade

Rad na zidu

Istraživanje i remont zgrade zgrade

Signal za hitnu remont je formiranje pukotina od temelja na krov i horizontalni na mjestima preklapanja između podova. To znači da kuća daje skupljanje i baca. Popravak fasade kuće treba započeti s detaljnim pregledom koji treba izvesti u jednoj od specijaliziranih tvrtki s licencom za obavljanje tih radova. Razlozi za formiranje pukotina se eliminiraju prije početka fasada.

U osnovi, kose od dizajna kuće uzrokuje kanalizaciju tla u malom prostoru. Može izazvati podzemne vode, slomljeno odvod, oštećenje hidroizolacije temelj, jednostavan nemar i curenje vode iz vodoopskrbe ili kanalizacije. Inspekcija stambene zgrade provodi se ne samo izvan, već i unutra.

Kapital ili kozmetički popravak fasade

Remont

Tehnički zadatak je sastavljen kako bi se uklonilo razloge koji su uzrokovali uništenje kuće i proveli veliki remont. Temelj je ojačana, otpadni žlijeb se popravlja. Nakon toga, pukotine su sjeme i neugodno. Potrebna je uporaba mreže. Sva rad trebaju biti izvršene od strane specijaliziranih organizacija na projektu rekonstrukcije i popravka fasade.

Pažnja! U većim gradovima, povijesnim mjestima i starim zgradama, potrebno je organizirati boju putovnicu na fasadi. Nemoguće je promijeniti boju i dekor za promjenu boje i dekor.

Kapital ili kozmetički popravak fasade

Remont kuće

Mokra i ventilirana fasada

Ispravljene su izolirane fasade i sastavljen je popis nedostataka. Može biti korozija methocrofila, uništenja od vlage izolacije ili sporedne ploče. Glodavci poput foumflasta. Mineralna vuna se okreće kad dobije vlagu. Tada se uklanjaju sve oštećene materijale, čišćeni su defekti. Zamjena izolacije i novog suočavanja.

Završna ploča štite vanjske zidove iz izlaganja vjetra, kiše i ograde od mraza. Stoga su izolirane fasade dovoljne za provođenje kozmetičkih popravaka svakih pet godina. Suočavanje iz prirodnog i umjetnog kamena poželjno je prekriveno zaštitnim sastavom svake tri godine. Na šavovima između klinkera i porculanske pločice nanesite hidroizolaciju premaz. Tada će remont trebati pročelje godine nakon 50 ili kasnije.

Članak o temi: Volumetrijska žbuka na zidu: Značajke i aparati

Kapital ili kozmetički popravak fasade

Hidroizolacija za šavove između pločica

Popravak fasade privatne kuće to učiniti sami

Prednost privatne kuće u maloj visini. Za popravak rada nijedna posebna oprema za podizanje nije potrebna. Dovoljno je napraviti šume ili staviti kliznu stubište. Briga i integritet kuće. Potrebno je redovito ispitati kuću od vanjske i unutarnje strane za formiranje pukotina, mrlja vlage i soli.

Zagrijavanje i završna obrada treba izvršiti odmah nakon završetka instalacije zidova i krovova. Tada će kuća imati dugo vremena i biti udoban. Redoslijed popravka je ista kao stambena zgrada. Fasada je očišćena, površina je poravnana i napravljena je dekorativna dekoracija. Sva se rad provodi na temperaturi plus.

Kapital ili kozmetički popravak fasade

Popravak je gotov

Prije završetka strukture potrebno je izvršiti izračun permeabilnosti pare materijala. Trebalo bi se povećati s unutarnje strane zida do vanjskog. Tada će vlaga koja je pala u zid će biti na otvorenom. Kapacitet ležaja temelj mora biti dovoljan da izdrže dodatnu težinu izolacije i obloge. U slučaju sumnje, koristite lagani materijali: pjenasti plastični, mineralna vuna, akril i vinil sporedni kolosijek na drvenom šipku.

Čitaj više