U unutrašnjosti

Anonim

U unutrašnjosti

Korištenje korporacije u unutrašnjosti je sjajna ideja. Ove neobične, ekološki prihvatljive stavke dekor omogućit će vam da uključite svoju fantaziju na punu snagu. Uz korištenje najčešćih Corigp, koji se može naći na ulici, stvorit ćete najoriginalne i ne-standardne stvari. Takav dekor sigurno će postati vrhunac vašeg dizajna. On će požuriti u oči i diviti se vašem kućanstvu i gostima.

Svjetiljka iz Korogi

Možete ukrasiti unutrašnjost vlastitim rukama s originalnom svjetiljkom koja neće biti lošija od kupnje. Takva će svjetiljka biti savršeno dovršena, na primjer, soba u stilu zemlje. U svakom slučaju, s pravim pristupom, može se unijeti u bilo koji interijer, čak iu najmoderniji. Pogledajmo korake kako bismo napravili proces stvaranja slične svjetiljke.

  1. Pripremite prilično gustu i dugu suhu granu. Zabilježite mjesta na njemu gdje će se držati žarulje (komadi 5-6) i bušiti kroz rupe na tim mjestima. Također na vrhu grane nacrtao je liniju. Bit će žlijeb za glavnu žicu. Učinite groove uz pomoć gravera.
  2. Sada pripremite gustu četvornu ploču. Na njemu će se naša svjetiljka pričvrstiti na strop. U ploči se moraju izbušiti tri otvora za kabel, žice i montažnu vrpcu.
  3. Nakon toga, uzmite tanjunu granu od glavnog snag. Debljina ove grane treba biti približno 3,5 cm. Prikupiti granu na dijelu. Svaki dio puštanja 5 cm duljine. Broj dijelova jednak je budućnosti žarulja. U svakom danom dijelu okrećemo rupu ispod plastičnog spremnika za žarulje i tanku rupu za žicu.
  4. Izrežite potreban broj žičanih komada. Duljina svakog dijela treba odgovarati željenoj duljini vaše svjetiljke. Na svakoj žici oblačimo spremnik i prikrivamo ga u drvenom kućištu iz prethodne točke. Sada prožetim žicom na glavni sud.
  5. Svježi proizvod na čeličnom kabelu. Sigurno i pažljivo ga popravite vijcima.
  6. Sada uplaćujemo glavnu žicu na pripremljenom utoru i popravite ga s noktima (začepljeni nokti u blizini i savijte ih u obliku slova D).
  7. Odvojite žice i pažljivo izoliraju scenu.
  8. Svi drveni dijelovi proizvoda očišćeni su brusnim papirom i otvorenim lakom. Drvena ploča mora biti dodatno obojana slojem bijele boje tako da ne uhvati oko (naravno, ako nemate bijeli strop, zatim odaberite drugu odgovarajuću boju boje).
  9. Proizvodimo sve elemente u kvadratnoj ploči, zategnite potrebnu duljinu žarulje i popravite proizvod.
  10. Svježi svjetiljku na stropu i vijak žarulje. To je sve. Lijepa svjetiljka za dekor vašeg interijera je spreman.

Članak o toj temi: Značajke učvršćivanja drva

U unutrašnjosti

Ako vam se čini da je tada previše komplicirana, onda možete jednostavno pronaći tasu prekrasnog neobičnog oblika i konsolidirati svijeće na njemu i otići na LED vrpcu. Takva jednostavna svjetiljka neće ozbiljno pogledati unutrašnjost.

U unutrašnjosti

Namještaj od odbojnosti

Od najveće i zamršene Korgije možete napraviti punopravne namještajem koji će postati pravi trik vaše seoske kuće ili redoviti urbani stan.

Od srednjeg Koortagi, možete stvoriti mali noćni stol, a od vrlo velikog punog stola za blagovanje. Najučinkovitije takva tablica će izgledati ako je dodavanje staklenog pulta, kroz koji će biti vidljivi svi zavoji za životinje i zanimljiv crtež stabla. Vjerujte mi, u ovom stolu možete iznenaditi i šarmirati bilo koji gost.

U unutrašnjosti

Stolice se također mogu izraditi od snag jednostavnim dodavanjem tih ili drugih varijanti sedre. To mogu biti i jednostavne drvene ploče i mekani jastuci. Glavna stvar je pronaći prikladne u visini korijena. Ali ako ste dovoljno sretni da pronađete vrlo veliku i duguljačku Cory, možete napraviti pravi ležaj za vikendicu ili seosku kuću.

U unutrašnjosti

Ako ste pronašli i čak i snag, nemojte žuriti da prođete pokraj nje. Od takvog drva možete stvoriti stalak za knjige ili suvenire. Dovoljno je samo dodavati police od drvenih ili gipsanih ploča.

Mnoge ideje

Razgovarajmo o jednostavnim, ali vrlo zanimljivim sitnicima koji će biti dizajn vaših za ukrašavanje, pa čak i obavljati neke funkcionalne zadatke:

  1. Od dovoljnog drvenog štapića, možete izgraditi vrlo trajno rame za odjeću. Dovoljno je pričvrstiti metalnu ili plastičnu kuku.
  2. Od malih grančica možete izgraditi gnijezdo i staviti svijeću u središte. Ovo je prekrasan ukras za romantični stol.
  3. I za veliki prijem, mogu se izgraditi gosti i veliki svijećnjak. Pronađite dugi štap koji će ležati kroz cijeli stol i bušiti na njemu puno rupa za svijeće.
  4. Osigurajte Snag na zidu hodnika, opremite nekoliko kuka na njemu i držite tipke tamo. Dakle, više ne morate tražiti ključeve u cijelom stanu.
  5. No, nekoliko kuka na tankoj i elegantnoj grani postat će mjesto za pohranu za vaš nakit. Takav vješalica za nakit neće dopustiti da su vaši lanci zapleteni u kutiji za sudar.
  6. Od četiri izdržljivi i dugi tjelesni možete izgraditi elegantan okvir za ogledalo.

Članak o toj temi: Proizvodnja tablice s vlastitim rukama

U unutrašnjosti

Čitaj više