Noćni stolovi. Fotografija

Anonim

Noćni stolovi. Fotografija
Noćni stolovi dugo su bile sastavni dio glava za spavanje. Često su nevidljivi i služe samo blagi naglasak u odnosu na veći namještaj. Ipak, s pravim pristupom, čak i takav mali detalj interijera može postati spavaća soba za grijanje.

Imenovanje i funkcionalnost

Noćni stolovi. Fotografija

Drvena noćna spavaća kreveta

Noćni stol je spremište intimnih tajni, mjesto "prebivališta" vaših omiljenih stvari, bez koje nije vrijedno spavati, i druge stvari. Svaki noćni stol kombinira značajke noćnog ormara, police za knjige, sustave za pohranu za male stvari i služi uređenje kreveta, podržavajući njegov stil i funkcionalnost.

Gdje i kada su kreirani noćni stolovi?

Noćni stolovi. Fotografija

Noćni stol u blizini fotografije kreveta

Tako smo navikli na ovaj komad namještaja, koji se čini da su ormari uvijek bili integralni atribut spavaćih soba. Međutim, to nije u potpunosti istinito. Prvi je počeo stavljati noćne stolovima u blizini kreveta Talijana. Francuzi u osmom stoljeću usvojili su dobru tradiciju, a od tada, na valu novootvrđenih trendova, krevetni stolovi sigurno osigurali u francuskim interijerima.

Zapravo, prevedeno s francuskog riječi "Tumba" za nas znači "stupac", a ponekad i "štand". Dakle, ovaj koncept sasvim točno odražava bit ove teme i njegovu funkciju. Ovdje sam bio propisan noću noću, omiljene knjige, čašu s vodom i slatko srce malih stvari. Svjetiljke su također postavljene ovdje, kako ne bi ustali od kreveta, kako bi se uključili svjetlo. Prošlo je toliko stoljeća, a praktično se ništa nije promijenilo.

Materijali za proizvodnju noćnih stolova

Noćni stolovi. Fotografija

Noćni stol s police za knjige fotografije

Članak o toj temi: Kako koristiti lanac za ogradu

Ako postoji ideja, to će biti potrebno i priliku da ga provede. Pogotovo jer moderna raznolikost materijala omogućuje vam da igrate i eksperimentirate s oblicima i svojstvima namještaja.

Noćni stolovi. Fotografija

Drveni noćni ormarić s otvorenim policama

Klasični proporcionalni oblici kontrast s avangardnim idejama. Prozirne lagane konstrukcije natječu se s tradicionalnim drvom i modernom plastikom. Svjetlo i čvrsto, svijetlo i skromno, s kutijama i bez njih - za svaki okus i bilo koju boju.

U spavaćoj sobi može postojati noćni stolovi ručno izrađene i serijske proizvodnje. Dizajnerske vijesti i moderne nove stavke. S različitim vratima i bez njih. Čak i ako zamislite nezamisliv model, najvjerojatnije se ispostavlja da je negdje već postoji.

Noćni stolovi. Fotografija

Slaćene spavaće sobe spavaće sobe za spavaću sobu

Moderni modeli se proizvode pomoću stakla, plastike, raznih vrsta drva. Metalna kovani čipka, nestandardne objekte, panjeve i snags, tkanine i koža - sve to je dobrodošlo i koristi se u proizvodnji noćnog stola. Glavni princip - spavaći set trebao bi skladno kombinirati sve njegove komponente.

Dizajnerski pristup

Noćni stolovi. Fotografija

Fotografija s šarkama

Dizajn krevetnih stolova varira od jedne ere na drugu. Renesansa je sagnuo njihove linije, minimalizam je uklonio sve ekscese, ostavljajući vrlo koncizan slučaj. Prema tradiciji, ovaj komad namještaja je kao jedan cjelini s njegovim veličanstvenim krevetom. On je, kao što je bio, otapa se u unutrašnjosti, naglašavajući ljepotu i stil kreveta.

Noćni stolovi. Fotografija

Moderni pričvrsni noćni stol

Noćni stolovi. Fotografija

Noćni stolovi iz starih kofera

Noćni stolovi. Fotografija

Noćni ormar

Međutim, dizajneri su uvijek dosadni za kopiranje već postojećih oblika, a oni stalno smiju smisliti nešto novo. Stalno kreativno prvenstvo i fontana ideja pretvaraju čak i tako neprimjetan predmet situacije u stvarno djelo umjetnosti. Briljantni majstori vole u klasične oblike. Moderni materijali, stvaraju kompozicije koje kombiniraju različite epohe i kulturne tradicije. To je bestežina ogromnih krevetnih stolova u interijerima uređenim u stilu high-tech, i okidač tobogana kofera za interijere zemlje. Urbanistički stil podržat će brutalnu željenu kutiju s naglašenim naglašenim vijcima. A za istočnu spavaću sobu, čipka iz arapskih motiva će se uklopiti.

Članak na temu: Mehanizam valjanih zavjesa to čine sami: Značajke stvaranja

Odaberite noćne stolove u skladu s stilom unutarnjih poslova

Bez obzira na vaš pristup odabiru noćne stolice, to je vrijedno pamćenja da se njegova uloga spaja s već formiranim interijerom i naglasim stil i ljepotu glavne heroine spavaće sobe. Svaki stil zahtijeva njegov pristup i dizajn. U isto vrijeme, svaka odabrana opcija pruža potrebnu funkcionalnost. Za neke ljude, važno je imati izbor dobrih časopisa sa sobom, za druge - staviti svoje omiljene gadgete, a treći je važno smjestiti ovdje lijepe svjetiljke koje stvaraju romantično raspoloženje u spavaćoj sobi.

Klasične noćne stolove

Noćni stolovi. Fotografija

Klasična ploča s krevetom

Barokna - Ovaj stil voli kovrčave nuditi noge, kao i savijene fasade. Poželjno je da je namještaj izrađen od niza.

Noćni stolovi. Fotografija

Spavaća soba Spavaća soba Fotografije

Classic preferira bogat ukras u obliku rezbarenih obloga i ukrasa.

Noćni stolovi. Fotografija

Luksuzni noćni stol za stol

Noćni stolovi. Fotografija

Drveni noćni stol u spavaćoj sobi

Rokoko - luksuz obiteljskih vila. U modernom dizajnu, zanimljiva odluka može biti stilizacija pod elegantnim i istovremeno luksuzan mini-toaletni stol.

Kućna udobnost spavaće sobe zajedno s noćnim stolovima

Noćni stolovi. Fotografija

Dizajn noćnih stolova

Noćni stolovi. Fotografija

Jednostavan drvene krevete

Noćni stolovi. Fotografija

Drveni noćni krevet

Etnički motivi ne prestaju potaknuti dizajnere. Zemlja, berba i etno stil čine njihova nestandardna rješenja. U pravilu, ručno oslikana i dekor napravljena u folklornom stilu ovdje su dobrodošli. Prirodni materijali su dobrodošli. Dopušteno je decoupage. Drvo, koža i prirodni tekstil su idealna rješenja za tako interijer.

Noćni stolovi. Fotografija

Stol skrb

Noćni stolovi. Fotografija

Katonice s kreveta iz stolica

Eco stil uključuje korištenje stavki koje se mogu dati novu svrhu. Na taj način, obična stolica može se koristiti kao noćni stol, mali stepladder (još se negdje pohranjuje sve dok ga ne bude potrebno koristiti), stacks starih knjiga koje su se dugo čitali. Najjednostavniji noćni stolovi dobivaju se iz starih kofera.

Članak o temi: Kako rasti zelenila na balkonu: mini-vrt to učiniti sami

Noćni stolovi. Fotografija

Tumba-Sunduk

Noćni stolovi. Fotografija

Krevetni stolovi

Stari grudi će se uklopiti na istočni stil i organski se uklapaju u oponašanje jurta ili šatora.

Noćni stolovi. Fotografija

Originalne platne stolova s ​​krevetom

Čak se i uobičajena emajlirana kanta može koristiti kao vicing noćni stol u unutrašnjosti spavaće sobe.

Moderni i elegantni krevetni stolovi

Noćni stolovi. Fotografija

Botije bez polica i kutija

Najnoviji materijali, jednostavne i lakonske linije predstavljaju moderan interijer.

Noćni stolovi. Fotografija

Moderna ploča s krevetom

Za glamurozne šik pogodni su stakleni modeli s ogledanim umetcima. Istočni minimalizam može biti podržan plastičnim ili drvenim slojevima lakonskog oblika. Tehnološke visokotehnološke preferencije staklo i kromirane detalje. Ljubitelji skandinavskog stila Odaberite mirne i jednostavne oblike.

Noćni stolovi. Fotografija

Bijela noćna stola s krevetom

Čini se da je takav u krevetu? Ali koliko je ideja i mogućnosti danas predstavljeno stvoriti doista udobnu i udobnu spavaću sobu. Za ljubitelje klasika i za pristalice prirodnog načina života, za visokotehnološke ljude i za romantičare postoji vlastiti noćni stol. U isto vrijeme, svaki model je odabran u skladu s osobnim preferencijama svog vlasnika iu skladu s odlukom u boji cjelokupnog interijera.

Noćni stolovi. Fotografija

Moderni noćni stol za stol

Ako u trgovini ne možete pronaći što je blizu vašeg srca, uvijek postoji prilika za pozivanje majstora koji ručno stvaraju remek-djelo, uzimajući u obzir sve vaše potrebe. A ako sami posjedujete majstore, onda ćete se neizbježno pojaviti misli kako možete napraviti svoje snove o životu. Zanimljivi prirodni oblici i materijali omogućit će vam da stvorite istinski intimni i romantični kutak u vašem domu.

Čitaj više