Slike iz pozadine s vlastitim rukama: fotografije i 10 praktičnih savjeta

Anonim

Slike iz pozadine s vlastitim rukama: fotografije i 10 praktičnih savjeta

Slike iz pozadina, izrađene vlastitim rukama, daju unutrašnjost posebne atmosferske popravke u apartmanu, ulažemo našu dušu u njega, vašu maštu. Pažljivo odabiremo pozadine, s ljubavlju. Ali čak i savjesno izračunava metra, vrlo je često ispada da nakon što je lijepljenje ostaje dodatna pozadina. Nemojte žuriti da ih izbacite - možete dobiti lijepe slike. Ove slatke male stvari ispunjavaju vaš dom topline i udobnosti, jer će biti izrađene od čistog srca i vlastitih ruku. Odgovara neko vrijeme da proučite ne teške nijanse ovog slučaja i slušajte savjete iskusnih majstora.

Boje pozadine: modni trend dizajnerskog dizajna

Danas je vrlo popularno ukrasiti zidove stanova i kuća s slikama od pozadina ostataka. Ova vrsta elemenata u unutrašnjosti stvaraju osjećaj jedinstvenosti i ekskluzivnosti na koje su vlasnici tako teže.

Boje pozadine pomoći će napraviti dizajn sobe moderan, izuzetan i originalan. Sobe će gledati na novi način i mnogo zanimljiviji.

Uz uvođenje nečeg novog u dizajnu sobe, ove će slike pomoći u rješavanju brojnih zadataka koji vas mogu suočiti. Da biste to učinili, možda ne trebate jedan, a ne dva, već cijela galerija slika.

Slike iz pozadine s vlastitim rukama: fotografije i 10 praktičnih savjeta

Slike iz pozadine čine dizajn sobe profinjene i moderne

Zadaci s kojima se slike pozadine lako mogu nositi:

  • Sakriti bilo koju manu na zidu;
  • Razrijediti monotonu boju pozadine;
  • Dodijeliti jedan od zidova kao glavni;
  • Podijelite sobu na zoni;
  • Naglasiti individualnost.

Članak o toj temi: Linoleum Bellows: Kako pristajati laminat između soba, t-oblika praga za pod i fleksibilni profil

Slike iz tapete samo su savršeno rješenje proračuna, a glavna stvar je individualni, zidni ukras. Pogodan je za ažuriranje dugoročnog popravka i davanje mržnji svježe.

Dodatne pozadine - slike na zidovima

Ako odlučite napraviti slike pozadine i ukrasiti zidove svog apartmana ili kod kuće, onda ćemo ga uzeti vrlo ozbiljno i odgovorno. Ovaj proces je vrlo jednostavan, ali će zahtijevati maksimalnu točnost i točnost. Takva scruculusity će pomoći vidjeti kreativnu ideju na vašem zidu i neće stvoriti dojam da niste imali dovoljno pozadine.

Boje pozadina na zidovima su vrlo jednostavne. Ocjenjivanje postojećeg materijala primjenom fantazije i posebne skrbi u proizvodnji slika, dobit ćete veliki rezultat na vašem zidu.

Veličina slika i njihov broj unaprijed razmišlja. To može biti veliki panel na cijelom zidu i veliki broj malih slika izrađenih u jednoj temi i dvije ili tri više veličine slika. Odredite mjesto svog budućeg proizvoda, cijenite njegovu kombinaciju s uobičajenim pogledom na prostoru i nastavite na posao.

Slike iz pozadine s vlastitim rukama: fotografije i 10 praktičnih savjeta

Ako se odlučite za ukrasite pozadinu u stanu ili kući, morate ozbiljno

Postupak za stvaranje slike pozadine:

  • Od ostataka pozadine, odaberite najprikladnije veličine i izrežite crtež koji vam se sviđa;
  • Rezana figura je zalijepljena na veliki, gusti, monotoni list papira;
  • Dobro i nježno pomiču sliku i pustite da se potpuno osuši;
  • Stavite nastali sastav u odgovarajući okvir prikladan za to.

Okvir je također važan element dekor. Odabir uokvirivanja za svoje radove, uzimajući u obzir cjelokupnu orijentaciju sobe. Slika bez okvira također gleda na zid prilično dobro, ali u ovom slučaju vam neće ugoditi predugo, i uskoro će doći u zapuštenost.

Članak o temi: Nekoliko načina: kako oprati pod nakon popravka

Modularne slike iz pozadine s vlastitim rukama: praktični savjeti

Modularno se naziva slika, ako je u velikoj mjeri podijeljena u nekoliko malih dijelova. Ova vrsta dekora poznata je već duže vrijeme i čvrsto drži svoj položaj u popularnosti. Uvijek izgleda zanimljivo i neobično.

Modularni uzorci iz pozadine s vlastitim rukama na prvi pogled nisu tako lako. Ali koristeći naš savjet, shvatit ćete da je sve mnogo lakše.

Modularni pripravci mogu se podijeliti u dva ili više segmenata. Jedna od značajki takvih slika je odsustvo okvira koji pomaže u stvaranju jedne cijele tkanine od nekoliko odvojeno. Štoviše, moduli mogu biti različitih veličina i mjesta na različitim razinama.

Slike iz pozadine s vlastitim rukama: fotografije i 10 praktičnih savjeta

Slike iz pozadine samo ga čine

Faze stvaranja modularne slike:

  • U početku, trebate odabrati samu sliku koju ćete biti podijeljeni u module;
  • Razmislite o broju dijelova i njihove veličine;
  • Pripremite osnovu za koje će se segmenti priključiti. To može biti drvo, šperploča, pjena, karton;
  • Izrežite svoju sliku s dijelom i čvrsto ih pričvrstite na razloge;
  • Svaki segment nježno mjesto na zidu u skladu s vašom idejom.

Prilikom postavljanja modularnih uzoraka na zid, udaljenosti se drže između segmenata od oko 1-2 cm. To je takav razmak koji omogućuje doživljavanje slike u cjelini.

Kako napraviti sliku tekuće pozadine: savjeti za iskusne majstore

Vrlo moderno, slike nastale iz tekućih pozadina postale su vrlo moderne. Da biste to učinili, morate kupiti dekorativnu žbuku i inventar, koji će biti potreban za ovo: lopaticu, valjak, masna traka, posuđe za gnječenje. Još jedan pripremni stupanj je izbor crteža koji želite vidjeti u mom zidu.

Kako napraviti sliku pozadine, možete naučiti iz brojnih preporuka na internetskim stranicama i na dizajnu majstorske klase. Možete stvoriti sliku tekućih pozadina, čak ni ne posjeduju talent umjetnika. To će vam pomoći u korištenju matrice.

Nakon odabira crteža, prenosimo ga na zid pomoću oznake ili jednostavne olovke. Da bi se žbukala bolje pričvršćena na zid, potrebno je tretirati površinu prajmera. Iskusni majstori savjetuju o konturu crteža za ljepilo Raner traku - to će vam pomoći dok radite nemojte ići dalje od granica sastava.

Članak na temu: WC uređaja

Slike iz pozadine s vlastitim rukama: fotografije i 10 praktičnih savjeta

Slika tekućih pozadina može se obaviti pomoću matrice

Prednosti slike tekuće pozadine:

  • Za proizvodnju takve slike nije potrebno poravnati površinu;
  • Ovaj sastav uopće nije potrebno zatvoriti okvir;
  • Materijal iz kojeg je tekuća pozadina eko-prijateljska, sigurna i hipoalergena;
  • Takva će slika poslužiti kao estetski ukras vaše sobe u stalnom obliku dugi niz godina.

Slike iz tekućih pozadina izgledaju savršeno u bilo kojem unutrašnjosti, vaš je zadatak samo prema tome da ga pokupite s njegovom bojom. Osim toga, sušena mješavina je vrlo ugodna na dodir, tako da je samo idealan za dječju sobu, gdje se njezin mali vlasnik ne može samo diviti sliku, već i sa zadovoljstvom dotaknuti.

Prekrasne slike iz tapeta s vlastitim rukama (video)

Kao što možete vidjeti, kako bi vaš dom bio ugodan, topao i kreativan uopće, nije potrebno uložiti ogromne financije i pribjegavati pomoć skupih stručnjaka. Podebljana ideja, kreativni impuls i malo vrijedne - to je sve što trebate za to.

Čitaj više