Kuka za vratu

Anonim

Stvari koje su napravljene neovisno su uvijek pune originalne, s ništa usporedivim značajkama. U dva različita obrtnika, isti proizvod će se nešto razlikovati. Netko će dodati svoje podatke, dekoracije. Netko će promijeniti shemu, zamjenjujući jednostavno jednostavno. Dekoltet vrata kukičaka također se može izvesti na različite načine.

Pleteni šalovi i šeširi, šalovi, dječji čizme, haljine, kardioci i druge stvari mogu izgledati nedovršeno, ako ne i nositi se za rezanje dijelova. Da bi se ojačalo rubove i konačni ukras proizvoda, mogu se koristiti kuke ili iglice. Crochet-obrađene stvari poput ove:

Kuka za vratno trapanje: Učenje letak na različite načine s video i fotografija

Kuka za vratno trapanje: Učenje letak na različite načine s video i fotografijama

Kuka za vratno trapanje: Učenje letak na različite načine s video i fotografija

Kuka za vratno trapanje: Učenje letak na različite načine s video i fotografija

Izbor metode veslanja ovisi o vještinama majstora i stila gotovog proizvoda. Teme, tanke rtove, suknje i haljine izgledaju lijepo s čipkom. Za početnike igle, razumno je odabrati jednostavne sheme koje ne zahtijevaju mnogo strpljenja. Kada se ruka navikne i pojavit će se hrkanje, možete se uzeti za složenije otvorene sheme.

Za početnike

Prije svega, to bi trebalo biti obučeno odvojeno na pletene lica. Beyk je mala traka pletene tvari koja je ušivena na vrat proizvoda. Početnik debela pređe plesti prikladnije nego u redu, jer guste niti nisu tako iritirane na prste. Sljedeće opisuje slijed rada:

- Zračne petlje regrutiraju se na kuki. 15-20 komada dovoljno. Slika u nastavku prikazuje metodu skupa lanca.

- prvi red veza s desne strane. Pokretanje odbrojavanja iz te petlje koja ostaje na kuki, treći je odabran. Kuka je prožeta kroz njega, glavni konac je zarobljen, koji je izvučen između niti trećeg pljačke. U isto vrijeme, na udicu, bit će samo zarobljeni nit i prva petlja dobivena nakon skupa lanca.

- dva stupca su već dovršena. Daljnje pletenje se nastavlja na isti način do samog kraja reda, ali kuka je već u svakoj petlji.

Članak o toj temi: Razglednica 14. veljače s vlastitim rukama voljenim u tehnici scrapbooking

- Dobivena pletena traka okreće se i plesti sljedeći redak. U svakom sljedećem retku, prva petlja je jednostavno uklonjena, nije potrebno preskočiti kroz njega.

Kao rezultat toga, treba dobiti kruti platno, čak i bez praznina.

Kuka za vratu

Liječenje vrata kukičana

Čim platno pletene pekara postaje glatka i uredna, možete nastaviti na obradu proizvoda. Kako povezati vrat s kukičanom, opisano je u nastavku:

- Rad bi trebao biti pokrenut s lijevog ramena proizvoda. Da biste osigurali letak na vratu, kroz ekstremnu petlju proizvoda s prednjem dijelu kukičana rastezanje završne konac. Hooker se pojavljuje na kuki. Zamijenit će se prvom zračnom petljom, koja je učinjena u prethodnom primjeru.

- kroz vrat vrata proizvoda, a zatim oko, koji je upravo učinio, proteže se nit. Ispalo je sljedeću petlju. Tako da se cijeli rub vrata obrađuje.

- Čim je red dovršen, pletenje nastavlja na broj iznad na isti način kao što je prethodno opisano.

Vezati čvorove

Kada ispadne jednostavnu blokadu, nastavite do kompliciranog zadatka. Čvrsti platno može biti dovršeno s čvorovima. Kako to učiniti?

Početne faze obrade su potpuno isto kao i kod konvencionalnog kukičanog. Rub vrata se izgovara i izvodi se nekoliko stupaca. Daljnje akcije jasno su prikazane na fotografiji:

Kuka za vratno trapanje: Učenje letak na različite načine s video i fotografija

Donji red slike je zračne petlje, sljedećih 3 reda - stupci.

U posljednjem redu svaki 4-5 stupca nalazi se lanac od 3 zračne petlje. Nakon treće petlje, kuka se provodi kroz donji stupac, odakle je počelo pletenje pokrova zraka. Ovdje se nit rasteže istodobno kroz kolonu, a potonji u lancu petlje.

Liječenje vrata "Rachi Step"

Takvo zanimljivo ime je dobiveno zbog činjenice da kada je izvedena, pletenje se događa u suprotnom smjeru. Obrada je jednostavna, jer je već stekla vještine.

Vrat je vezan na rubu stupaca bez Nakida. Posljednji red počinje s zračnom petljom. Nakon toga, kuka treba obaviti kroz grlo kroz petlju i protežu se nit kroz nju i zračnu petlju, koja je ostala na udice. Ova se radnja ponavlja do kraja retka. Kao rezultat toga, duž gornjeg dijela vrata održat će se lanac petlji: "Rading staza". Rezultat bi trebao izgledati ovako:

Članak o temi: Master klasa na lila perle: Kako napraviti cvijet vlastitim rukama s fotografijom i videozapisom na tkanju

Kuka za vratno trapanje: Učenje letak na različite načine s video i fotografija

Ostali uzorci

Čim slične metode vezanja, druge sheme neće uzrokovati mnogo poteškoća. U pravilu, svi uzorci i vezice provode se pomoću gore opisanih glavnih tehnika.

Prekrasno tkanje se postiže miješanjem lanca od zračnih petlji s stupovima i nakidom. Zanimljivi rezultati mogu se postići kada se redovi stupova s ​​Nakidom i bez njih nalaze na luku iz zraka.

Iskusni majstori izvorno prave prazninu za ovratnik. Kada je spreman, čipka se pridružuje vratu s kukom. Ponekad za krutu konsolidaciju, otvoreni ovratnik se pričvršćuje na proizvod na šivaćem stroju.

Video na temu

Na videozapisu prikazane u nastavku možete pronaći zanimljiva rješenja za završnu obradu vrata:

Čitaj više