Dizajn elegantnog apartmana 34 m2 (45 fotografija): uzima i metode

Anonim

Interes za dizajn njihovog stanovanja stalno raste. Proizvesti u ovim brojnim televizijskim projektima i tematskim resursima na internetu. Međutim, u praksi, nije uvijek moguće u potpunosti provesti zanimljive ideje i ideje. Često je izravno kopiranje bez uzimanja u obzir specifičnosti i konfiguraciju sobe. Pravilno napravite dizajn stana 34 m2 bez znanja i iskustva teško. Mi uzeti u obzir ovo i koristiti savjete.

Planiranje rada

Konačni rezultat izravno ovisi o kvaliteti projekta. Stoga, liječiti sa svu odgovornost na ovo pitanje je jednostavno potrebno. Prije čitanja provedbe ideje organizirati jednosobni stan, potrebno je jasno dostaviti zadatak sa sljedećim izvorima podataka.

Dupli krevet

Funkcionalnost , Govorimo o nizu jedne ili druge opcije potrebne za udobnost i posebne zadatke. Na primjer, takvi mali apartmani se kupuju za organizaciju studija ili ureda. Ako vlasnik jednosobnog stana ima hobije, hobije ili osobne želje, morate ih uzeti u obzir pri projektiranju.

Kauč ​​i jastuci

Stilistika , Isti zadatak može se riješiti na različite načine. Koji stil odabrati kada završava jednosobni stan, i što je najvažnije, kako ga provesti u praksi rješava se pojedinačno. Video i fotografije gotovih projekata ne mogu se jednostavno kopirati, iako često ideje su ponovljene i dovele u logičan završetak, s obzirom na specifično područje.

Smještaj stanara

Apartman s površinom od 34 četvornih metara. M pretpostavlja dvije opcije. Jednosobni ili dvosobni. U prvom slučaju, obiteljski smještaj s nekoliko djece je problematično, a ne, ovaj smještaj je pogodan za bez djece ili mladi par, studenti, stariji i usamljeni ljudi. Slijedite sljedeća pravila:

  • Pružanje djece do mjesta za nastavu, studiju i razvoj. Dobar primjer je fotografija s tehničkim rješenjima za raspored kuta za dijete.

radna zona

  • Svi stanovnici apartmana 34 četvornih metara. M mora osigurati punopravni odmor. U praksi, implementacija zadatka prikazana je na fotografiji koja koristi transformabilne i uvlačenje kreveta i sofa.

Žuti krevet.

  • Sukladnost sa sanitarnim i higijenskim pravilima. Optimalno rješavanje ovog problema pomoći će iskustvu i originalnim tehnikama organizacije kuhinjskih i toaletnih soba. Zanimljive ideje za jednosobni stan na fotografiji nude se izvorni oblik unutarnjih predmeta i njihov smještaj u kuhinjama i kupaonicama.

Članak o toj temi: slučajevi i naljepnice: novi život starog interijera

Bijela kuhinja

Tehnike optimizacije prostora

Vlasnici prekrasnih apartmana u stotinu četvornih metara ograničeni su pri rješavanju dizajna zadataka isključivo granicu kreativne fantazije i financijskih sposobnosti. Isto tko ima jednosobni stan, mora napustiti mnoge ideje koje su voljele zbog nemogućnosti njihove stvarne inkarnacije. Međutim, uspješni dizajneri dokazuju da možete implementirati neke ideje. Na objavljenim fotografijama može se vidjeti da su se nosili s zadatkom. Da biste to učinili, koristite sljedeće tehnike:

  • Redukcija kapitala. Danas, za organizaciju jednog stambenog prostora, takozvani studio, operacija je potrebna.

Particija u kuhinji

  • Transformabilni i mobilni unutarnji elementi. Za jednosobni apartman, klizne pregrade su savršeno prikladne, koji obavljaju zidnu funkciju. 34 m. M. m dovoljan prostor za privremeni dio područja područja. Uspješna ideja može biti korištenje particija na kotačima, koji se kreću na bilo koju željenu lokaciju, zavjese.

Krevet

  • Vizualno zoniranje. Malo korisno područje apartmana 34 četvornih metara. m se mogu podijeliti na tematska područja s podijama, elementi dekor na zidovima i stropovima. Jedna metoda vizualnog odvajanja jednosobnog stana je rad sa svjetlom. Spot i smjer svjetiljke kada se dramatično promijeni prostor prostor. Dovoljno je vidjeti fotografiju istog područja pri radu i isključivanju izvora svjetla.

Kauč ​​i stol

  • Rješenje boja. Preferencija treba dati laganim tonovima. S prugama i veličinom slike, trebali biste eksperimentirati ili vjerovati iskustvu profesionalnog. Postoje nijanse koje čak ne poznaju neke iskusne dizajnere.

Kauč ​​i jastuci

Uspješna rješenja prikazana na fotografiji bit će prikladna u postojećoj unutrašnjosti samo podložno potpunom identitetu dimenzija i konfiguraciji sobe. Kada projektiranje stručnjaka uzima u obzir proporcije sobe i boju i teksturu. Ravnotežu karakteristika svake komponente i daje se u zbroju željenog učinka.

Savjet! Treba izbjegavati teške zavjese. Jednostavna draperija i prozirne tkanine ispunjavaju sobu i interijer će uzeti više rafiniraniji i jednostavniji pogled.

Namještaj u malom apartmanu

Odabir unutarnjih stavki i dodatne opreme. U slučaju pogreške, čak i savršen ukras malog stana će izgubiti sve prednosti ako se namještaj nepravilno bira. Kriteriji koji treba slijediti tako da je rezultat zadovoljavajuće:

  • Gabarits. , Kada kupujete vrijedi razjasniti veličinu pojedinačnih stavki i usporediti ih s mjerenjem soba. Isti princip treba primijeniti na narudžbama putem Interneta. Stol, ormar ili krevet može izgledati sjajno na slikama, ali hoće li se uklopiti u ograničen prostor od malog stana od 34 četvornih metara. m, ovo je pitanje.

Članak o temi: Dizajnerske tehnike za apartmansku zgradu 20 četvornih metara. m.

TV na zidu

  • Funkcionalnost , Dizajn malih kućišta može se smatrati uspješnim ako će osnovne opcije biti spremljene prilikom optimizacije glasnoće. Izračunava se za pohranu glasnoće stvari, ekonomskih i kućanskih aparata, uređaja. Komunikacijske rute su popločane, a određuju se potrebne minimalne stavke potrebne za udobno i domaće radove. Sva suvišna i neobavezna je isključena, jer za mali stan može biti kritički preopterećen, a prisutnost nekih objekata i elemenata interijera samo će nervirati vlasnike.

Bijeli kauč

  • Kombinacija s stilom ukrasa , Danas nema strogih kriterija. Često je dizajn malog apartmana napravljen u stilu fuzije, gdje je značajka miješanje objekata različitih stilova. Važno je ne pretjerivati ​​kombinaciju boja, tekstura i oblika objekata. U suprotnom, može se ispasti ružna slika, a vlasnik stanovanja će zaraditi ne laskav ugled. Da, i biti u sobi u kojem su pribor i predmeti kaotični, apsolutno nisu prikladni za jedni druge neće biti vrlo ugodni.

Žuti kauč

Savjet! Moderni pribor može značajno transformirati namještaj. Sofe i tablice mogu povećati korisno područje tri puta kada se otkriju, au nekim slučajevima više. Provjerite karakteristike od upravitelja ili konzultanta.

Unutrašnjost stilistike

Pristup provedbi ideje može biti različit i prvenstveno ovisi o želji vlasnika stana 34 četvornih metara. m. Ako mladi preferira Hipec ili moderan potkrovlje, onda oni koji su se odvijali žele imati pristojno mjesto za opuštanje i odabir klasika. Danas je skandinavski stil popularan danas u malom stanu. Ispunjen svjetlosnim i minimalnim predmetima, ali iznimno funkcionalna unutrašnjost ima širok raspon obožavatelja. Nije loše u maloj količini etničkog stila. Objekti života i kulture doneseni iz izleta na daljinu će se uspješno uklopiti u odgovarajuću unutrašnjost. Posebno su zanimljivi apartmani u stilu istočnih i afričkih naroda.

luster na stropu

Praktični savjeti

Prilikom razvoja projekta obično se predlaže nekoliko opcija koje se mogu značajno razlikovati. Koji dizajn odabrati u ovom slučaju, teško pitanje. Slike na fotografiji ne prenose uvijek pravi učinak, pa ako je moguće, bolje je vidjeti nekoliko opcija za završnu obradu. Vrlo često, nakon gledanja, na primjer, sumnja u stan napravljen s studio tehnike nestaju. Zijstvo i elegancija jednog stambenog prostora ispadaju kao odlučujući čimbenik u konačnoj odluci.

Članak o temi: Studio dizajn 25 četvornih metara. M: 2 Mogućnosti verzije (+45 fotografije)

Jedan od najtežih zadataka je postavljanje ormara za stvari i odjeću. Uspješno ga riješite na sljedeće načine:

  • Koristite niše i druge dizajnerske značajke sobe. Kupiti ili naručiti garderobu. Raznovrsni dizajn i dizajn ovog namještaja danas je iznimno popularan, jer ne postoji potreba da ostavite mrtve zone za otvaranje tradicionalnih vrata.

Police na zidu

  • Podijelite lokacije za pohranu u odvojenim dijelovima apartmana. Na fotografiji uopće ne možete vidjeti tradicionalne ormare. Njihova funkcija može se izvesti malim količinama odvajanja na loggiji, u hodniku, hodniku, pod starom za spavanje u te svrhe. Ovaj dizajn može se prepoznati vrlo uspješan.

Particija u slikama

  • Izvorni ormarići. Razlikuje ih od malu dubinu standardnih proizvoda. Postignuta je uporabom posebnih priključaka. Konvencionalne vješalice za odjeću, na primjer, nalaze se ne duž srednje osi ormarića, već na kukama fiksirana na stražnjem zidu. Izgleda još zanimljivije sklopive i klizne spojnice. Punopravljeno skladištenje može se napraviti dubina od 20-30 cm da za mali stan na 34 četvornih metara. M će biti jasna prednost.

kutni ormar

Često dizajn jednosobnog apartmana s dnevnim boravkom od 34 četvornih metara. M sugerira korištenje funkcionalnih objekata i unutarnjih dijelova i ormarića: stolovi, kućno kino, kreveti i tako dalje.

Za mnoge teške zadaće postaje ispunjenje prostora u boji. Danas fotografije dizajnerskih radova nude se takav razlog da je nespreman kupac može odbiti osjećaj mjerenja i okusa. Mnogi projekti su ekskluzivni i imaju pojedinačni korisnik, tako da je potrebno odbiti kopirati i privući stručnjaka za rad.

Kauč ​​i stolica

Savjet! Izbjegavajte grube greške s kombinacijom boja pomoći će krugu. Shema koju je razvio postao je klasični uzorak za skladnu boju. Dizajn bilo kojeg projekta uz pomoć kruga boja Yuttena postao je klasičan način određivanja idealnih omjera boja.

Moderni dizajn apartmana / studio 34 kV (2 video)

Kako mogu napraviti dizajn apartmana 34 kV (45 fotografija)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Dupli krevet

Bijela kuhinja

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Kauč ​​i jastuci

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Žuti krevet.

TV na zidu

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Police na zidu

Kauč ​​i stol

kutni ormar

Kauč ​​i jastuci

Kauč ​​i stolica

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Particija u slikama

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Bijeli kauč

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Žuti kauč

Particija u kuhinji

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Razvoj projekata za dizajn apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Čitaj više