Kako se nositi s zaostajanjem ispod poda

Anonim

Podnos aranžman - slučaj je prilično neugodan. Potrebno je osigurati mnoge nijanse, bez kojih će dizajn biti nepouzdan. Jedan od najodgovornijih dijelova poda je zaostatak. To nose strukturne elemente koji ga čine čvrstim i čvrstim. To su barovi koji su složeni u smjeru okomito na mjesto ploča. Nameće se poboljšane mjere u smislu sigurnosti.

Kako se nositi s zaostajanjem ispod poda

Dijagram podne uređaja na LAGS-u.

LAG-ovi su elementi dizajna koji ne podliježu izravnoj izloženosti različitim agresivnim prirodnim čimbenicima.

Radi se o kiši, vjetru i snijegu. Vlana ne utječe na njih samo kada se postavljaju izravno na temelj kuće. Obično se ne primjećuje izravan kontakt s okolinom.

Uz aranžman pod, LAGOS su najčešće zatvoreni od svih vrsta kontakata s vanjskim okruženjem. Ovdje možete govoriti o hidroizolaciji i isparavanju. Međutim, to ne znači da ne moraju biti zaštićeni od vanjskih čimbenika. Stablo je materijal koji je izložen trulež i plijesni. Mikroorganizmi se razvijaju na njemu s velikom brzinom.

Uz najmanju neusklađenost s tehnologijom polaganja zaostajanja, počinju trunuti. Zbog toga postoji tretman zaostajanja seksa s različitim tvarima koje ih štite od trulež i gljivice. Ova mjera je nužnost, ne treba zaboraviti na dizajn dizajna. Što liječiti zaostaje ispod poda - pitanje je vrlo ozbiljno.

Značajke drvenih struktura

Kako se nositi s zaostajanjem ispod poda

Svaka obrada drva, uključujući LAG, treba provesti u zaštitnoj maski, jer raspršena tvar može biti otrovna u vrijeme primjene na stablu.

Dakle, bilo koje drvo je materijal koji se lako podvrgne truljenje. Pod poda vlage iz vanjskog okruženja je odsutan, ali to ne znači da to uopće nije. U svakom slučaju, kondenzat će se akumulirati. To je zbog temperaturne razlike između prostorije i podruma. Ovdje često postoje vrlo opipljive razlike.

Članak o temi: Kako izvesti dekor starog stola vlastitim rukama

Zato je obrada zaostajanja ispod poda jednostavno potrebna. Osim toga, mogu početi različiti kukci, uništavajući drvene podove kuće. Također je neprihvatljivo. S njima treba boriti ne manje od vode.

Jedna preporuka o tome kako zaostaje ispod poda neće dati nikakav stručnjak. Mnogo ovisi o tome koja je korištena vrsta drva u procesu montaže preklapanja. Za svako stablo, voda utječe na drugačije. U svakoj kući u preklapanjima stvara se posebna mikroklima, koja ovisi o skupu parametara.

Ne svugdje je isto tlo i vlažnost. Vrijedno se približava rješenju do pitanja sveobuhvatno, a ne u žurbi. Međutim, postoji nekoliko općih preporuka koje će svakako pomoći odgovoriti na pitanje nego za liječenje zaostajanja ispod poda.

Tretman raspona: nijanse

To je možda glavna vrsta obrade bilo koje drvene strukture. Bez nje, svaka kuća brzo ne uspije. To se također odnosi na preklapanja. Danas na tržištu postoji mnogo sredstava, omogućujući vam da se bavite ovom vrstom problema.

Kako se nositi s zaostajanjem ispod poda

Priprema Sezhen se koristi za zaštitu drva u različitim uvjetima, osim toga, ima antiseptičke i vatrostalne svojstva.

Prema brojnim recenzijama kupaca, najučinkovitija metoda borbe protiv truljenja je sredstvo "sezhezh". Međutim, to nije svestrano sredstvo. Pojedinačno se razvija za svaku vrstu drva.

Kada odaberete tu činjenicu, morate obratiti pozornost. Ovisno o sastavu, cijena varira. Metoda uporabe također nisu sve tvari ove skupine iste. Danas se "Sezhes Ogno" smatra najboljom opcijom. Ovaj zaštitni materijal se lako primjenjuje i nije preskupo.

Genez Ognoabio se koristi ne samo kao biološki zaštitnik kašnjenja, što je u stanju spriječiti vatru u drvenoj kući. Uz to, možete podnijeti gotovo sva područja drvenih struktura. Nema iznimki. Također se koristi za pokrivanje log struktura i poljoprivredne svrhe. Štiti od požara do 3 godine. Ako koristite profesionalnu verziju antiseptičkog, to se razdoblje proširuje na 5 godina.

Članak na temu: Kako izgraditi kuću iz bara: Tehnologija + Foto Report + Video

Što se tiče biološke zaštite, ovdje možemo govoriti o razdoblju od 20 godina. Ovo je prilično dugo razdoblje. Prilikom primjene ovog pripravka na LAGS je neprihvatljivo, tako da su prethodno obrađeni koristeći druge filmove i boje materijale.

Segez Ognoabio primjenjuje se prilično lako. Naputak na pakiranju će reći kako se to radi. Nakon što se pripravak primjenjuje na zaostajanje, lagano mijenjaju sjenu. Elementi liječeni ovim materijalom postaju crvenkasti. Ovaj antiseptik se smatra jednim od najučinkovitijih na modernom tržištu, ali postoje i druge opcije za zaštitu od trulež. Sinezh antiseptici imaju oko 10 sorti.

Mnogi stručnjaci savjetuju tretirane kašnjenje pod spolom vrućeg ulja transformatora.

Kako se nositi s zaostajanjem ispod poda

Za borbu protiv kukaca, smola je savršeno pomogla, koja se primjenjuje u vrućoj četkici.

To znači i posljedica činjenice da se tvar prodire u drvo. I prodire duboko duboko, u nekim slučajevima nekoliko centimetara. Transformer ulje balsams drva, čineći joj svojstva malo drugačije nego što je izvorno bilo.

Neki koriste otpadno motorno ulje za te svrhe. Stručnjaci to ne preporučuju, a razlog je vrlo jednostavan. Motorno ulje ostavlja nakon stabilnog neugodnog mirisa. LAGS u kući tretiran svojom pomoći, dugi niz godina loše će mirisati, što će stvoriti nelagodu u sobi.

Dodatni trenuci

Kako se nositi s zaostajanjem ispod poda

Zahvaljujući antisktom, drvo je zaštićeno od insekata, trulež, gljiva i tako dalje za razdoblje do 35 godina.

Postoji još jedna mogućnost obrade od trulež, koja je koristiti kreozotu. Uz to, željeznički pragovi se obrađuju. U procesu primjene također se formira neugodan miris, od kojih je vrlo teško riješiti se. Nelagoda u zatvorenom prostoru je zajamčena.

Moderno tržište nudi mnogo rješenja za ovaj problem. Možete obraditi zaostajanje ispod poda koristeći razne antiseptike, uopće nije da će biti "Sezheng". Prilikom odabira, treba imati na umu da nisu sva stabla ista u svojim svojstvima i strukturi. Antiseptik je odabran ovisno o specifičnoj opciji koja se koristi u izgradnji kuće i kašnjenja.

Članak na temu: Kakvu središnju zaključavanje Odaberite: funkcionalne razlike

Zaštita kukaca: Preporuke

Kako se nositi s zaostajanjem ispod poda

Kako bi se borili protiv insekata, drveni zaostaci trebaju biti tretirani s antihuk septičkim, koji će osigurati pouzdanu zaštitu kukaca dugi niz godina.

Mnogi stanovnici drvenih kuća imaju nelagodu s prisutnošću štetnika insekata. Ovo je dovoljno neugodan fenomen s kojim je potrebno boriti se. Na mjestu kašnjenja toplom i udobnom, tako da se insekti često smještaju ovdje. To može dovesti do činjenice da će nakon nekoliko godina pod doći u zapuštenost i morat će se mijenjati.

Dakle, da se to ne dogodi, spol zaostaje treba liječiti zaštitnim pripravcima. Smola se smatra najučinkovitijim i dokazanim alatom. Mora biti spremna da ga mogu primijeniti. Za to se smola zagrijava u metalnom spremniku.

Kada se u potpunosti omekšava, možete početi pokriti njegovu pomoć. To je učinjeno jednostavno koristeći uobičajenu četku za slikanje. Nakon postupka, nema insekata neće moći ući u strukturu stabla. Smola stvara prilično izdržljiv zaštitni sloj, koji se tijekom vremena praktički ne uništava.

Na suvremenom tržištu također su prikazani kemijski način suzbijanja kukaca. Međutim, pri odabiru takvog, uvijek bi trebalo imati na umu da je kod kuće potrebno koristiti samo sigurne komponente. Oni omogućuju zaštitu drva i zaštite ljudskog tijela od štetnog isparavanja. Stoga, kada kupujete takvo sredstvo, potrebno je čitati njegov sastav. Ne bi trebalo biti štetno za tijelo komponenti.

Dakle, trenutno postoji nekoliko glavnih vrsta tretmana drva. Sve te mjere usmjerene su na rješavanje problema povezanih s pojavom insekata i zaštite od mikroorganizama koji uzrokuju truljenje. Obje mjere su nužnost. Ako zaostaje nakon polaganja nisu obrađeni, vjerojatnost je da će sljedećih 5 godina doći u zapuštenost. To će dovesti do popravka koje će zahtijevati impresivne troškove.

Čitaj više