Slap Crochet: shema s opisom posla, kako povezati udobne čarape na master klasu s fotografijama i videozapisima

Anonim

Sjeti se slavnog izreka da bi vaše noge uvijek trebale biti tople, a glava je u hladnoći? Sada je relevantnija. Kada se obične čarape više ne nose sa svojim zadatkom, a noge se neprestano zamrzavaju, rješenje problema je na tako jednostavnom i zaboravlja na nas stvari kao što su pletene staze. Što je? Saznat ćete o tome i mnogim drugim stvarima u našem materijalu. Možete sami spojiti bolest po pjesmi, shemu s opisom koji će vam pomoći samo!

Slap Crochet: shema s opisom posla, kako povezati udobne čarape na master klasu s fotografijama i videozapisima

Slap Crochet: shema s opisom posla, kako povezati udobne čarape na master klasu s fotografijama i videozapisima

U uobičajenom razumijevanju staze, funkcije čarapa i papuča u isto vrijeme, samo za razliku od prvog, ne zatvarajući cijelu nogu, ali samo peta, stopala i misli. Neki koriste svoje domove umjesto papuča, jer se lijepo uklapaju nogu, nemojte ograničavati pokret i omogućiti vam da se zagrijate. Nije potrebno provesti vrijeme u potrazi za tako ugodnom stvar u trgovinama.

Napredak

Sjeti se da bi šef trebao čvrsto sjediti pješice, tako da je u procesu pletenja potrebno da stalno napravi priključke.

Također, za praktičnost pletenja, vrijedi odabrati kuku na broju 3 (možete odrediti debljinu glave), a sama pređa može uzeti od izračuna da bi nit trebala biti 2 puta tanji od samog kuke. Za tragače, pređa je najbolje prikladna, koja uključuje vunu i akril jednako. S takvom nit, proces pletenja će biti značajno olakšan.

Razmotrite pletenje pjesama s kukičanom s opisom djelovanja.

Pletenje staze može biti s tajanstvenim, bočnim stranama ili potplatima. Razmotrite jednu od najjednostavnijih opcija - pletenje iz jask.

Slap Crochet: shema s opisom posla, kako povezati udobne čarape na master klasu s fotografijama i videozapisima

1) Prvo morate povezati krug. Da biste to učinili, napravimo stupce od šest zračnih petlji. Ispada lanac koji zatvaramo u krug pomoću spojne kolone.

2) Idite na parenje 1 reda. Načelo parenja ove serije je da su tri zračne petlje i 11 drugih stupca s Nakudom potpisane iz jednog stupca. U dijagramu su označeni plavom bojom. Cijeli redak završava ulaskom u kuku u petlju na početak reda.

Članak na temu: Kako napraviti narukvicu s niti s vlastitim rukama: sheme s fotografijama i videozapisima

3) Nakon tri zračne petlje, dodajte jedan stupac s Nakud, a nakon sljedećeg - dva. Na izlazu trebamo dobiti dvanaest stupaca.

4) Treći red. Pletite još tri petlje i, počevši od četvrtog, izmjenjivati ​​stupove s Nakada: 2-1 (10 puta). Još dva stupca s Nakud plesti u posljednju petlju drugog reda.

Važno! U tom slučaju, krug se ne smije mijenjati, a dužina i širina polukružnog bi trebala biti jednaka.

Nakon trećeg reda, dodaci neće biti potrebni, stoga plesti 3 air petlje u porastu, dodajte samo jedan stupac s pričvršćenjem na svaku petlju i bliže redak.

5) idite na pletenje potplata. Kao što se može vidjeti iz sheme ispod, potplat se sastoji od dva polukruga, što uvelike olakšava rad.

Slap Crochet: shema s opisom posla, kako povezati udobne čarape na master klasu s fotografijama i videozapisima

Porezi su ušiveni uobičajenim viskoznim, tako da počinjemo s zbunjenosti polukruga. Sada naš zadatak je iz petnaest air petlje, koje dodaju tri petlje s liftom, izgraditi lanac. Odbrojavamo 3 petlje od početka lanca i od četvrte petlje napravimo pet petorica s nakudom. U preostalim petljama ima deset igala petlji s Nakudom. I već traje na ostatku petlje iz vezanog lanca dodajte šest tolbika s Nakudom. Broj dovršenih, možete predati proizvod.

Sljedeći redak je testiran s deset stupca s pričvršćenjem od svake petlje. Ova serija je dovršena!

6) Novi red počinje s tri zračne petlje s podizanjem.

Imajte na umu da je jedan stupac uključen u prvu od zračnih petlji, au sljedeća dva. Isto se mora ponoviti četiri puta da biste dobili polukrug.

7) Dalje, u svakoj petlji, naići ću na jedan stupac i s Nakudom. Za ovaj način imat ćemo deset stupaca, au preostalih šest šarki dokazuju 2 stupce, kao i s Nakudom. Nastavite tako parenje za deset stupaca. Red može završiti.

Članak na temu: cvijeće yo-yo iz tkanine do-it-yourself za unutrašnjost

8) Opisujemo parenje trećeg retka. Ponavljamo se tri zračne petlje. Moraju se obaviti s porastom. Crtež će biti sljedeći. Prve i druge petlje izgovaraju se na stupcu s Nakudom. Preostale petlje i njihov deset, plesti 2-1.

Ako se dobije polukrug, onda je sve učinjeno ispravno.

Uzimamo još 10 stupca, a zatim još 12 po gore navedenoj shemi: 2 stupca, 1 stupac. Ponovno postoji 10 stupaca i završiti red.

9) Isto ponavlja isto s četvrtim i naknadnim redovima. Ne zaboravite na uniformnu dodatku u polukrugu za svaki redak, inače veličina staze neće odgovarati veličini noge.

10) Nakon što su misli i potplat spojeni, uzimamo stazu sa kolonom bez Nakida. Završimo rad pomoću spojnog stupa.

Robovi su spremni. Ostaje samo pokušati, a možete sigurno hodati u njima u kući ili staviti cipele umjesto čarapa!

Video na temu

Osim shema i opisa pletenja, omogućuju gledanje video tutoriala. Sada ćete definitivno nemate pitanja, kako plesti staze u kukičanu!

Čitaj više