Stepenice na drugom katu u privatnoj kući: vrste i njihove značajke

Anonim

Moderne privatne ili seoske kuće odlikuju se prisutnošću dodatnog kata. Najčešće su podignute dvije i trokatne stambene zgrade. To je zbog činjenice da vam takav pristup omogućuje da se na raspolaganju slobodnijim prostorom u kojem možete organizirati nekoliko soba, na primjer, zonu za djecu, odmor, mjesto za pohranu stvari ili potkrovlje. Ako odlučite napraviti produžetak u vašoj privatnoj kući, a zatim bez stubišta na drugi kat u ovom slučaju ne može učiniti.

Ovaj dizajn će postati važan element, zbog kojih će biti moguće porasti sigurno i udobno. Postoji nekoliko vrsta stepenica, od kojih svaka ima vlastite značajke dizajna. Prilikom odabira, vrijedno je ne samo uzeti u obzir dostupnost slobodnog prostora, ali i razmišljati o sigurnosti i praktičnosti prijelaza na drugi kat.

Lijepo stubište na drugom katu za privatnu kuću

Vrste stubišta sustava

Danas dobavljači nude gotove standardne stepenice. Postoje prekrasne opcije koje se mogu naručiti pojedinačnim veličinama, a takav dizajn možete sami napraviti. Prije nego što donesete pravu odluku, vrijedi prvo proučiti glavne vrste stubišta, njihov dizajn, značajke i prednosti.

Među glavnim vrstama stepenica posebno su popularne s vijkom i marševima. Oni se razlikuju od drugih ne samo po izgledu, već iu metodi ugradnje. Razmotrite njihove prepoznatljive stranke i shvatit će ga koji je pogodan za vaš dom.

Vijak

Vijčani stepenice najčešće biraju one u čijim kućama malo slobodnog prostora - oni su idealni za apartmane i privatne kuće s malim kvadratom. Takve strukture su različite, stoga je ponekad dovoljno za odabir oko jednog i pol metara.

Izvana, spiralno stubište podsjeća na spiralnu konstrukciju, koja se temelji na stalci, ne-korektiranju koraka i zaokruženim rukohvatima.

Vijak stubište za drugi kat

Glavne prednosti takvih stepenica uključuju njihov neobičan dizajn, mogućnost instalacije, čak i s ograničenim slobodnim prostorom, spašavanje prostora, raznih oblika. Ne postoje samo klasični okrugli modeli, već i kvadratni, 8 opcija ugljena. Pogledajte na fotografiji, raznolikost dizajna je impresivan.

Vijak stubište na drugom katu stabla

Najčešće možete vidjeti spiralno stubište s metalnim okvirom, ali postoje modeli izrađeni u cijelosti od prirodnog drva. Ako želite, možete instalirati kombinirani model u kuću, gdje je baza metala, a koraci su stablo. Posljednja opcija više se odnosi na modularna konstruktivna rješenja.

Modularna spiralna stubište za privatnu kuću

Nedostataka takvih stepenica možete samo izdvojiti složenost instalacije - ne može se svirati s neovisnim skupštinama. Osim toga, vijčani stubišta se ne preporučuju instalirati u domovima u kojima mala djeca žive, stariji i osobe s invaliditetom.

Važno je napomenuti da takve strukture nisu prikladne ako planirate krenuti na stepenicama za nekoliko stanara u isto vrijeme, također će biti teško podići sveukupne stvari.

Kompaktni vijak stubište za drugi kat

Film

Morch stepenice su najčešće u unutrašnjosti seoske kuće i vikendice. Oni su s jednom maršom (platformom), s dva tri ili više - broj takvih elemenata ovisi o visini prostorije, budući da su među-kata prostori različiti.

Stubište na Maršary na drugom katu u privatnoj kući

Ovisno o broju letova, takav je dizajn ravan - to je klasičan, kut, kao i rotacijski (s malom posrednicom). U potonjem slučaju, kada su marševi više od jednog, postavljena je široka razina lijevog ili desna između elemenata - smjer se određuje dostupnost slobodnog područja s jedne ili druge strane.

Stubište s okretanjem od 90 stupnjeva smatra se četvrt koordinatom, modelom s okretanjem oko njegove osi - pola koordinata. Kada se okreće u cijeli krug nije marš, ali spiralno stubište.

Stubište na drugom katu

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Također, stube za marširanje su podijeljene na žrtve (kada se dizajn može opremiti samo uz jedan od zidova) i neovisno (zrak). U potonjem slučaju, bočne strane su slobodne, dizajn se jednostavno odmara na podu do središta prostorije. Odavde možemo zaključiti da je neovisni model stubišta prikladan samo za seosku kuću s velikim područjem, bit će savršeno gledano u prostranoj kućici.

Filmski stubište u središtu sobe

Takvo stubište na drugom katu je lako sastaviti vlastitim rukama, dok se profesionalni majstori preporuča da se usredotočite na podjelu marševa na 10 ili više koraka.

Marshamsko drveno stubište u privatnoj kući

Kombiniran

Tu su i stepenice koje kombiniraju dizajnerske značajke i modela ožujka i vijaka. Oni su iznimno rijetki, jer je proces njihove instalacije vrlo kompliciran, zahtijeva pažljive izračune. Od gore navedenog, kombinirana ljestvica je obično ravna, a knjiga je glatka okreta (kao u spiralnim strukturama). Bocames mogu biti ogradačke i staklene ili rešetke particije. Fotografija u nastavku prikazuje kombinirani tip stubišta.

Članak o toj temi: Stolica s transformacijom u stepenicama: vrste struktura i značajke neovisne proizvodnje

Kombinirano stubište na drugom katu

Utjelovljenja stepenica

Iznad smo pregledali obilježja spiralnih i marširanih stepenica. Potonji, kao što je već spomenuto, najčešće su instalirane unutar kuće, jer je to najjednostavniji dizajn i instalacija dizajna. Stube za marširanje su također podijeljene na nekoliko podvrsta, ovisno o prisutnosti određenih elemenata.

Sustavi filmova su:

  • na COSOS-u;
  • o rastu;
  • Na parodama.

Zatim smatramo kako se razlikuju takve strukture, koje su njihove prednosti i nedostaci, značajke rada.

Na Kowras

Ove marširanje su najčešća i najpopularnija. Oni se mogu uspješno uklopiti u bilo koje unutarnje i sobe s različitim područjima. I sve zato što je moguće mijenjati dimenzije takvih struktura. Međuponapne stepenice na kolegiju uglavnom su drvene korake koje se drže na temelju dijelova nosača u obliku greda s češljem odozgo. Glavni materijali proizvođača kosur - beton, metal ili isto drvo.

Stubište na Kowras

Koraci mogu držati na dva cOSOS, smještene na stranama i na jednom dijelu nosača. Primjer zadnje opcije prikazana je na fotografiji s desne strane.

Vrste Kosovrova

Izvana, takve stepenice mogu izgledati drugačije, ovisno o kosorskoj konfiguraciji - posljednji su izravni, slomljeni i vijak. Registracija Možete odabrati sebe prilikom naručivanja ili okupljenog dizajna, slijedeći predložak koji je razvio profesionalni dizajner. Ako je unutrašnjost vašeg doma napravljen u klasičnom stilu, najbolji će izbor biti zatvoren stubište od kamena ili prirodnog drva s prisutnošću zabrinutosti.

Stubište na jedan kosoo

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Među glavnim prednosti stepenicama na cOSOMS se mogu razlikovati takvim:

  • visok stupanj sigurnosti;
  • Postoji izbor veličina i širine raspona;
  • Različiti dizajn - od klasika do high-tech;
  • Dizajn se može obaviti bez briga ili s njima (zatvoreno).

Na rast

Stepenice na imovini su klasični modeli koji imaju sofisticirani izgled i skladnije stane u sažet stil interijera. Instrumenti sami mogu djelomično zatvoriti ljestve i predstavljaju grede na koje su iznutra koraci fiksirani. Kao iu prethodnom slučaju, ljestve na rast može se zatvoriti kada postoje pravilni. Međutim, najčešće takve strukture čine otvoreni tip.

Stubište na vlade

Možete sigurno zabilježiti takve prednosti stepenica na rast kao:

  • nevjerojatan izgled zbog složenosti dizajna;
  • visoka razina sigurnosti i praktičnosti kretanja;
  • Različiti oblici (stubište može biti i ravan, kutni i zakrivljeni oblik).

Takve stepenice mogu skladno uklopiti u moderan interijer, pogotovo ako imaju kombinaciju metala i drva ili metala i stakla.

Stubište na vlade

U Bolzakh

Stepenice na vijcima su strukture koje su uglavnom izrađene od metala, ali mogu biti kombinacija s detaljima iz drva. Takve strukture mogu izdržati teška opterećenja zbog činjenice da je nosač podrška (koraka) pričvršćen na strop, zid i polu uz pomoć posebnih metalnih šipki.

Stubište na Bolzakh

Koraci u takvim stepenicama su eksterno vrlo koncizni, mogu biti otvoreni ili zatvoreni tip, a zbog privrženosti na vijcima ili igle su nevjerojatno pouzdani i izdržljivi. Glavna prednost takvih stepenica je prilika da ih brzo rastavite, mogu se rekonstruirati i mijenjati.

Ova opcija je prikladna za one koji žele koristiti popspace korist. Zbog nepostojanja baze u izgradnji možete opremiti mjesto za pohranu stvari ili rekreacijskog ugla.

Moderno stubište na parodama

Na videu: Prednosti i nedostaci različitih vrsta stepenica.

U obliku

Gotove stepenice prikazane su u širokom rasponu oblika, ali se svi mogu podijeliti u nekoliko kategorija: ravne, zakretne, kutne, zidne siroče ili se nalazi uz zid. U dvospratnoj privatnoj ili seoskoj kući možete instalirati bilo koju od ovih opcija. Dakle, možete odabrati prikladno stubište, vrijedi definirati buduće mjesto za svoje mjesto i područje slobodnog prostora.

Članak o toj temi: Vrste i prednosti drvenih stepenica [Faza Mogućnosti izvedbe]

Ravno

Ovdje ime govori samo za sebe - dizajn je jednostavan raspon, sastoji se od jednog ožujka. Takve među-kata supenice sadrže ne više od 16 faza, ako više, više logičniji za rotacijske dijelove s platformom za povezivanje dodatnih marševa.

Izravno stubište u unutrašnjosti

Ravne stepenice su najčešće strukture koje su montirane u dvoetažni kuću ili vikendicu. To su jednostavne i istovremeno lijepa rješenja, pod rasponom, često je opremljena skladišnim prostorima, ormarićima, ergonomski koristeći slobodni prostor.

Stubište stoje

Uz zid

Za razliku od pravocrtnih stepenica, koje su uglavnom instalirane u središtu sobe, dizajni iz ove kategorije podignute uz zidove. Takav potez omogućuje "ispuniti" slobodan prostor u uskim prolazima i ne spojiti središte sobe.

Stubište uz zidove

Stepenice, smještene uz zidove, obično imaju kompaktnu veličinu, ne zauzimaju mnogo prostora. Monolitno stubište prikladno je u prostranijoj kućici, svjetlarku koji je pričvršćen na zid, uz prisutnost suprotnosti. Ako je slobodan prostor ograničen, bolje je pogledati svjetlije modele s koracima otvorenih tipa.

Stubište uz zidove

U dvospravnoj zgradi, ukras u kojoj je izrađena od obloga ili imitacije bara, drvene stepenice gospodarske klase ili dizajna najbolje se uklapaju, napravljene vlastitim rukama.

Stubište na drugom katu gospodarstva

Kut

Zvučne stepenice su izolirane, a oni se također nazivaju m-oblika. Takve strukture su rasponi od dva marševa, mogu se napraviti s platformom za rotaciju ili s prediznim koracima. Najpoznatija prva opcija. Skupština i ugradnja takvih stepenica s tehničke točke gledišta je jednostavan proces, tako da mogu napraviti svoje majstore s osnovnim radnim vještinama s materijalima i alatima, posebno ako su odabrani drveni stubište sustavi.

Kutna stubište od drva na drugom katu

Moguće je mjesto i organizirati takvo stubište čak iu maloj sobi - pogodan je za bilo koju vrstu nekretnina (za privatnu kuću, više na razini stana, vikendice i vikendice). Zahvaljujući strukturnom rješenju, kutni stubište će vam omogućiti da opremite mjesto ispod njega gdje se mogu pohraniti kuće, predmeti za manje namjene.

Kutna stubište za drugi kat

Glavna prednost kutnih struktura u prisutnosti platforme, koja će pružiti priliku da ostane tijekom uspona ili spuštanja (to je osobito istinito ako stariji živi u kući).

Kutna stubište za drugi kat

Ograda

Možete organizirati stubište s obje ograde i bez njih. Ovdje je okus vlasnika kuće. Međutim, vrijedi se prisjetiti da je stubište osmišljena kako bi osigurala sigurno kretanje. Isključivanje rizika pada i ozljeda posebno je važno ako djeca, starije osobe i osobe s invaliditetom žive u kući.

Ako se odnosi na standarde, kažu sljedeće:

  • Konstrukti, numeriranje više od tri koraka, mora nužno imati ogradu, barem s jedne strane. U slučaju stubišta s širinom do 1,2 m - na obje strane se nalazi ograda.
  • Rukotvori su fiksirani na balusterima (vertikalne elemente), koji se trebaju postaviti na udaljenosti ne više od 15 cm jedan od drugog.
  • Ozbrice i rukohvate trebaju biti visokokvalitetne i biti teške, jer sigurnost kretanja na stubama ovisi o njemu.
  • Materijal za proizvodnju dijelova može biti najrazličitije, glavna stvar je da se lako može obraditi i nije zahtijevala mnogo brige.

Ako odlučite napraviti balusters u manje od sigurnosne stope, oni i dalje moraju organizirati elemente za provedbu. To mogu biti metalni nizovi ili rešetka.

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Za proizvodnju rukohvati, koristi se metal ili drvo. U prvom slučaju, to može biti nehrđajuća stvar, mjed ili aluminij. Brass je skuplji, ali aluminij se ne može nazvati izdržljivim metalom. Elementi rešetke lako će se uklopiti u unutrašnjost stila potkrovlja, osobito ako je stubište postavljeno uz zidove cigle.

Stubište s ogradom rešetke u privatnoj kući

Za rustikalni stil, najbolja opcija je dizajn s elementima drva. Ovaj materijal izgleda plemenito, omogućuje vam da napravite bale bilo kojeg oblika i složenosti. Neke tvrtke nude gotove projekte - lijepe stepenice s kiparskim nitima koje ne zahtijevaju dodatni dekor.

Drveno stubište na drugom katu sa skulpturalnom niti

U nekim stilovima unutarnjih poslova, kao što je high-tech i minimalizam, karakteriziran uporabom stakla kao glavnog materijala za stubište. Takvi elementi vizualno izgledaju kao umetci, istovremeno govoreći s prozirnim zaslonom i obavljaju funkciju potpore na kojoj drže rukotvorine.

Članak o temi: Stubište i rukohvate: Glavne sorte, proizvodnja i ugradnja (+86 fotografija)

Važno je napomenuti da je osoba koja se spustila na stubište sa staklenim particijama, može imati osjećaj ukočenosti ili osjećaj straha. Međutim, to je samo prvi dojam, takve se ograde provode vrlo pouzdane.

Stubište na drugom katu sa staklenim particijama

Odabir stepenica

Stupterije mogu imati drugačiji dizajn. Da biste napravili pravi izbor, morate odlučiti o financijskim troškovima, veličinama dizajna, uzeti u obzir stil u kojem je unutrašnjost uređena. Do danas su drvene drvene stube u drvenoj ekonomiji najpopularniji, kao i modeli koji su karakterizirani složenošću i prisustvo određenih elemenata dizajna. U nastavku smo prikupili fotografije najboljih stepenica, možete odabrati samo svoje omiljene.

Klasa drvene ekonomije

Takve stepenice se ne razlikuju u izobilju dekorativnih elemenata, lako se izvršavaju, dok je praktično. U osnovi, dizajn ekonomske klase je izrađen od drva, nude se gotovi univerzalni projekti koji su prikladni za većinu dvoetažnih kuća. Ova kategorija uključuje izravne, kutne, okretanjem modela stepenica iz hrasta, pepela, breze, bukve, borova.

Karakteristične značajke stepenica iz sektora ekonomije:

  • pouzdan dizajn;
  • Jednostavan i koncizan dizajn;
  • glatka udobna ograda;
  • širok raspon premaz laka;
  • Pristupačna cijena počinje s 12.000 rubalja.

Drveno stubište na drugom katu gospodarstva

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Klasičan

Ova kategorija uključuje stepenice s strogim linijama i sažetim dizajnom. Prije svega, to je modeli izravnog marširanja, proizvoda na cososters ili rast, isključivo s zatvorenom vrstom koraka. U prostranim vikendicama ili ljetnoj kući s kadom više od dvije razine, masovne stepenice su prikladnije, podijeljene u nekoliko raspona. Često su takve strukture obdarene s figuranim ogradama i karakterističnim nitima.

Klasično stubište za drugi kat za privatnu kuću

Klasični modeli izrađeni su od drva, metala ili kamena. Potonji je pravi luksuz, koji neće svi moći priuštiti. Stepenice izrađene od prirodnog kamena izgledaju bogate i prikladnije za zgrade tipa palače.

Mramor stubište za drugi kat za vikendicu

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Drvene opcije nisu manje sofisticirane. Najčešće imaju ravne police i glatke rukohvate, korake s prirodnom bojom drva, iako bočne stijenke, ograda i ustati mogu biti obojani bijeli.

Klasične stepenice na drugom katu

Lijep

To može uključivati ​​stepenice iz drva, kamena, metala, koje se odlikuju raznim oblicima, elegancijom, prisutnošću raznih dekorativnih elemenata i rezbarija. To su prilično ekskluzivni modeli, a ne standard, te stoga imaju najveću vrijednost.

Lijepo stubište na drugom katu

Ako je dizajn unutar vašeg doma napravljen u stilu modernog, onda je drveno stubište s jedinstvenim nitima i krivotvorenim particijama može biti glavni vrhunac cijelog interijera. Pogotovo izvrsno i istodobno, vijčani strukture, rotacijski modeli s ogradama i balusterima, čiji je dizajn napravljen u obliku isprepletenih uzoraka su ekstravagantni.

Prekrasno spiralno stubište za privatnu kuću

Potkrovlje Stil savršeno naglašene kovani stepenice napravljene u modernom dizajnu, za stil high-tech zanimljivih rješenja bit će modularne strukture u kombinaciji s metalom i staklom.

Lijepo stubište u stilu Hi Tech

Stubište u hodniku

Raspored stepenica u hodniku ili dnevnoj sobi racionalnije je rješenje, jer se takve prostore razlikuju veća prostranost. Tradicionalno mjesto stubišta u ožujku nalazi se u blizini ulaza u hodnik, u zidu ili u jednom od kutova. Međutim, ako to područje dopušta, a kompetentno uređen namještaj, tada se stubište može napraviti u središtu prostorije. Tako može vizualno podijeliti prostor na različitim zonama, na primjer, na gostu i kuhinji.

Stubište na drugom katu u hodniku

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

U zaključku, htio bih reći da je bez stubišta koje odaberete, treba se skladno uklopiti u sobu, kombinirati s dekoracijom boja, imati zajedničke značajke s dizajnom interijera. Osim toga, ne samo pojavljivanje dizajna je važan, već i mjesto njegovog budućeg mjesta. To je neprihvatljivo kada preveliki namještaj stoji ispred stubišta - ne smijete ometati vaš prolaz.

Ne zaboravite da je prisutnost ograde na stubištu zajamčena siguran pokret. Rukohvati se ne smiju nalaziti prenisko ili previsoko, a balesi su bolje veze s čestim korakom na udaljenosti od ne više od 15 cm, osobito ako mala djeca žive u kući. Pa, ako još niste odlučili o izboru, preporučujemo pregledavanje slika prikupljenih u našoj galeriji u nastavku.

Kako odabrati stubište (3 videa)

Stepenice s neobičnim dizajnom (65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Vrste stubišta na drugi kat: Odaberite odgovarajuću opciju za privatnu kuću (+65 fotografija)

Čitaj više