Koje se boje pozadina preporuča pokupiti za hodnik

Anonim

Najveća soba u apartmanu, koja se naziva hodnik ili dnevni boravak, do neke mjere je lice naše kuće. Ovdje smo navikli uzeti goste i provoditi večeri sa svojom obitelji.

Koje se boje pozadina preporuča pokupiti za hodnik

Tipična prostrana soba u standardnom apartmanu

Izbor pozadina za salon nije jednostavan, vrijedi stvarati kompetentan, zanimljiv dizajn, koji će uzeti u obzir sve nijanse sobe: namještaj, ukras, strop, pribor. Osim toga, vrlo je važno da bojanje pozadina u hodniku zadovoljavaju okus preferencije hostesa. Koje tapete daju prednost za dvoranu u vašem stanu, razumijemo.

Pogled na pozadinu

Vrlo je dobro da nema ograničenja na izbor tapeta za hodnik. Ova soba nije podvrgnuta takvim ozbiljnim testovima prljavštine kao predsoblje ili kuhinju, klima ovdje je uvijek udobna, a nema oštrih temperaturnih kapi. Stoga, vrijedi razmotriti sve popularne vrste wobbies.

Papir

Ako želite pokupiti paper pozadine za svoju dvoranu, onda ćete imati nekoliko izvrsnih opcija.

Simplex, tanak, jednoslojni papir pozadinu je bolji ne koristiti, s obzirom na vrlo dobru kvalitetu ovog materijala. Pranje pozadine s kuhinjskim temama, kao i za nas. Optimalno dati preferencije obostranim varijantama i platnu s akrilnom pjenom.

Pozadine kreirane prema tehnologiji dupleksa su dvoslojne papirne tkanine, koja je reljefna i boja. To su najmodernije papirnate pozadine, guste i pouzdane, skrivajući male nedostatke zidova.

Koje se boje pozadina preporuča pokupiti za hodnik

Pomoću svijetlih boja u prostranom dnevnom boravku

Bojanje ove pletene također imaju veliku količinu. Svjetlosne varijante, kao što su bijele, bež ili sive boje, vrlo su popularne. Izgleda sjajno za dizajn sobe s upotrebom duplex wallpaper bež, smeđe ili zelene, na koju se lako odabire željena boja zavjesa.

Možete odabrati verziju od jedne prozore ili pokušati koristiti platno s uzorkom, barem asortiman bilo koje građevinske trgovine to vam omogućuje da učinite.

U unutrašnjosti hodnika, papirnatim tapeta s akrilnim prskanjem bit će luksuzna. Preferiranjem takve pozadine, napravite umjetni luksuz u dizajnu hodnika u vašem apartmanu.

Proizvodnja takvih tkanina u nečemu podsjeća na proces proizvodnje vinilnih šupljina, samo umjesto vinila, akrilni sloj se primjenjuje na supstrat. Akril na visokim temperaturama pjene, formirajući duboko olakšanje.

Papirna pozadina s akrilnom pjenom izgledaju vrlo luksuzno, a to je jeftin. Da biste dali dlan prvenstva takve pozadine, dopušteno je u prostorijama, gdje ne postoji izravan kontakt osobe sa zidom, jer je akril vrlo krhki materijal. Za dvoranu u redovnom stanu, takvo rješenje je vrlo povoljno, jer praktički nema kontakta sa zidom u ovoj sobi.

Članak o temi: LG mikrovalna pećnica

Koje se boje pozadina preporuča pokupiti za hodnik

Jednostavan ponavljajući uzorak na papirnoj pozadini

U većini slučajeva, akrilna pozadina ima svjetlosne boje koje su ljubazno u unutrašnjosti velikih i malih soba. Rjeđe preferencija za pozadinu s drugim bojama. Kontrastne crno-bijele pozadine su vrlo popularne, što će zasigurno izgledati sjajno u hodniku. Osim toga, neće biti izabrane zavjese i til za takvu pokrivenost zidova.

Vinil

Najveći izbor pozadine podrazumijeva vinilne opcije koje se mogu odabrati za bilo koji interijer. Vinilna pozadina s pravom smatra najmodernijom i najkvalitetnijom.

Popis njihovih prednosti je samo ogroman:

  • Pozadine se ne boje vlage i mogu se ljutiti u bilo kojoj sobi;
  • Vinil je spreman za mehanička opterećenja, snažna i izdržljiva;
  • Dekorativni sloj je pouzdan, ne blijedi od sunca, lako je čistiti, dugo zadržava svoj izvorni izgled (vrlo je važno ako imate bijelu pozadinu);
  • Raspon boja i uzoraka je jednostavno ogroman, od zelene i plave do crno-bijele, crvene, od crteža boja do geometrijskih oblika;
  • Pocking je vrlo jednostavan, osobito opcije na bazi Fliesline.

Vinilna pozadina proizvodi veličinu većine tvornica tapete širom svijeta, tako da dizajn platna uvelike varira. Možete se sastati u trgovini pozadinu različitih, neočekivanih boja, ali koliko standardnih boja, jednostavno ne računati.

Koje se boje pozadina preporuča pokupiti za hodnik

Kvalitetne pozadine s crtežima u obliku raznih kartica

Prema sociološkim istraživanjima, najpopularnije boje za prigodu dvorane su bež i smeđa. Sljedeća popularnost je crno-bijele opcije boja. Nijanse plave, zelene, crvene uvijek su bile manje popularne, ali koristili stabilnu potražnju. Srebro i zlato, par luksuznih boja, kao iu kavezu popularnih tonova, stalno se koriste u unutrašnjosti većine soba.

Vinilne pozadine dostupne su u različitim formatima, najpopularnije veličine širine valjaka od 53 i 106 centimetara. Naravno, za Veliku dvoranu, najbolje je odabrati široke pozadine, čime se značajno pojednostavljuje rad na njihovom potresu na zidovima.

Fliselinovye

Ako želite pozicionirati u unutrašnjosti dvorane glatkih monotonih zidova, onda ćete pomoći s modernim Phlizelin pozadinama za slikanje. To su jaki široki pozadini koji su lako zalijepljeni na zid i drže veliki broj slojeva pločnika.

Koje se boje pozadina preporuča pokupiti za hodnik

Uspješna kombinacija boja u unutrašnjosti dnevnog boravka

Upotreba fleislinskim pozadinom za lijepljenje u hodniku daje vam mogućnost da odaberete apsolutno bilo koju boju od crno-bijelog tona do zelene, plave, crvene boje. Možete ga učiniti pomoću računalne nijanse. Bilo koje nijanse zelene, plave, crvene, naranče, boje, jednostavan za napraviti, primjenjujući računalnu tehnologiju. Ako želite imati bijele zidove, onda je prilično prihvatljivo da odmah ne boji platna na zidu, ali čekati neko vrijeme, a zatim ažurirati boju.

Članak o toj temi: Kako napraviti prag između soba od betona ili stabla?

Pozadine za slikanje pomoći za izgradnju jednostavnog dizajna u bilo kojem apartmanu. Takva pozadina ne karakterizira ozbiljan ukras, ali još je prisutan neki utiskivanje na njih. Usput, zavjese na monofonske zidove su bolje izabrati kao monofonic, oni će gledati u vašem apartmanu samo divno.

Druge vrste

Među vrlo popularnim vrstama pozadine, koje se s vremena na vrijeme koriste za dovršetak hodnika, možete dodijeliti:

Koje se boje pozadina preporuča pokupiti za hodnik

Koristeći prirodne pozadine u velikoj sobi

  • Tekućina koja se koristi za stvaranje izvorne teksture na zidu. Takva pozadina je poželjna na umu jednostavnost njihove primjene i zanimljiv izgled. Najčešće, u redovnom stanu, imaju kuhinju, predsoblje, hodnik, ali se događa da se nalaze u unutrašnjosti i drugim sobama, kao što je dvorana.
  • Prirodno - pluta, drvena, bambus, personificirajući prirodni eko-dizajn. Ako je smjer ekološki prihvatljiv stil u unutrašnjosti svih soba u vašem apartmanu, ne biste trebali napraviti iznimke za dvoranu. Dajući počast pozadini, moram reći da izgledaju vrlo impresivno, to je samo s praktičnim karakteristikama, imaju problema. Ali vlažnost u dvorani je obično mala, tako da se prirodna pozadina može uspješno koristiti u unutrašnjosti ove sobe.
  • Željezne pozadine preferencije na dizajnu dvorane u apartmanu u suvremenim tehnologijama. Najčešće takva pozadina nije bijela, nije obojena, ali siva, s karakterističnim metalnim svjetlucanjem. U unutrašnjosti velike dvorane uređen u urbanom stilu, izgledaju sjajno.
  • Tkivo tapeta kapka već je nestalo, sada postoje uske zavjese svoje mjesto, prašina se nakuplja na njima. Viseći zidove s tepisima, tkaninom, kožom ili drugim materijalima, više nije moderan.

Bojanje

Ako stvorimo dizajn velike dvorane, onda nemamo nikakvih ograničenja po izboru raspona boja, ali nema malih dnevnih soba u svijetlim bojama.

Izvrsno rješenje će biti pastelna slika, bijele boje, nijanse plave, zelene, ružičaste, žute, zahvaljujući takvom pozadinu, soba će postati više. U unutrašnjosti male dvorane u takvim bojama, bit će lijepo disati, a vizualna veličina sobe malo će se povećati. Pokušajte odabrati monofonska rješenja, ili besmislene pozadine. Pozadina s velikim ukrasima, nije vrijedno male sobe. Crno-bijela boja u unutrašnjosti male prostorije također ne vrijedi koristiti.

Ako niste zadovoljni s proporcijama vašeg dnevnog boravka, možete ih pokušati popraviti pomoću pozadine s prugama. Vertikalne pruge će nam pomoći u povećanju visine stropa, dok će horizontalna pokušati produljiti sobu. Ova tehnika se u velikoj mjeri smatra banalnom, ali nas ne sprječava stvaranje idealnog dizajna hodnika. Zavjese za takve pozadine bilo bi dobro odabrati s takvim uzorom.

Članak o temi: Kako izvoditi dizajn kuhinje u Hruščov 6 m2 s hladnjakom

Koje se boje pozadina preporuča pokupiti za hodnik

Prugaste pozadine smatraju se konzervativnim i odražavaju engleski stil

Ako smo sretni vlasnici prostrane dvorane, onda let njihove kreativne misli ne može biti ograničen. Pokušajte koristiti zasićene tonove, stvoriti naglasak zid na koju će se pozornost privržena, igrati s različitim kombinacijama boja. Će savršeno izgledati crno-bijele, klasične motive, jake i teške zavjese i kontrastni svijetli til.

Ako prozori vaše dvorane dođu na južnu stranu kuće, a soba je stalno prisutna prirodna rasvjeta, vrijedno je razmišljati o izboru hladnije sheme boja za dizajn sobe (srebro, plava, lila). Takav izbor boje uvelike će nadoknaditi toplinu izvana. U suprotnom slučaju odaberite toplinu kolutu (žute boje, pastel).

Kako bi kombinirali pozadinu u sobama, proizvođači proizvode zbirke s najrazličitijim opcijama na jednoj temi. Najlakši način da se dvije vrste tapeta iz takve kolekcije i uspješno kombinirate. Kombinirajući pozadine iz različitih proizvođača mogu biti izuzetno teški, jer osim na nijanse boja, platno imaju različite teksture, olakšanje, debljinu. Pa, kombinacija različitih vrsta pozadine je općenito izuzetno složeno zanimanje.

Koje se boje pozadina preporuča pokupiti za hodnik

Tipični par pozadine iz jedne zbirke

Ako je stil prostorije već unaprijed određeni, tada se platno može odabrati za zidove zidova, na temelju njega.

  • Klasičar pretpostavlja svjetlosnu tapetu pastelnih tonova, ili crno-bijele mogućnosti s tonsels i pruga koje se lako mogu pokupiti u bilo kojoj trgovini.
  • Moderna avangarda stvorena je zajedno s pozadinom svijetle boje s apstraktnim uzorkom.
  • Minimalizam uključuje odsutnost na pozadinskim crtežima, prikladne boje: sive, bijele, crno, smeđe, dopušteno je koristiti tužnu crno-bijelu gamutu.
  • High-Tech je više urbani stil, pa je dopušteno koristiti svijetle akcente: svijetlo zelena, plava, crvena.
  • Moderni je univerzalan u smislu izbore boja, ali crtež je bolje odabrati jednostavan, jednostavan. Za moderno, možete odabrati crno-bijele tonove ili druge palete duginih boja.
  • Provence je identificirana sa slatkim i jednostavnim bojama, pastelni gama je savršeno prikladan, doručnik svijetlo plavo, svijetlo zeleno, svijetlo ružičaste boje.

Koje se boje pozadina preporuča pokupiti za hodnik

Jednostavna shema boja u dnevnom boravku

Vrlo dobro ako je dizajn vašeg dvorane će razviti profesionalac. U svojoj sposobnosti da se uzme u obzir sve nijanse sobe, odaberite optimalnu količinu boja, pokupiti stil, sastaviti sve detalje. Vi ćete najvjerojatnije učiniti s velikim poteškoćama.

Osim toga, iskusni dizajner može lako savjetovati koja zavjesa vrijedna vise u hodniku. A zavjese će vam pomoći da odaberete ne samo u boji, već i kvalitetom materijala. Zavjese i til, savršeno nadopunjuju unutrašnjost vaše dvorane i postali sastavni dio.

Čitaj više