Kako napraviti leš kuće iz dnevnika

Anonim

Završna faza izgradnje zidova drvenih kuća je brtvljenje. Ovaj proces je potrebno kako bi se spriječilo prodor vlage između elemenata rezanja, budući da vlažnost dohotka dovodi do truljenja trupaca.

Kako napraviti leš kuće iz dnevnika

Nakon izgradnje kuće završna faza je brtvljenje. Potrebno je spriječiti ulazak vlage između trupaca i djeluje kao grijač.

Prije nego što uzrokuje kuću iz dnevnika, potrebno je odrediti materijal s kojim se izolacija proizvodi. Današnji proizvođač nudi nove materijale - to je jute i Flanutin. Došli su zamijeniti staro, kao što je mahovina i PAMPLE.

Ispravno se izvodi godinu dana nakon izgradnje rezanja, bez obzira na to je li izolacija položena tijekom rezanja. Ovaj put je potrebno za skupljanje drvene strukture kuće tako da su elementi drva ili dnevnika u skupljanju u skupljanje u njihovom mjestu uzeli oblik. Godinu dana kasnije, potrebno je napraviti ponovno gaći, jer se dodatni snimci mogu formirati s potpunim skupljanjem koje bi se također trebalo ugroziti. Izvođenje ovog rada, progonite takve ciljeve:

  • postići nepropusnost rezanja;
  • osigurati dobru toplinsku izolaciju;
  • spriječiti šum od truljenja;
  • Izbjegavanje materijala iz kondenzata.

Od bilo kojeg drvenog materijala, ni kuća nije izgrađena, Cachatka se proizvodi istim načelom. Glavna stvar je začepljenje materijala između krunica. U nekim mjestima, gdje se drva uvelike osuši, formira se prevelike praznine, u ovom slučaju su podvrgnuti ostavi s jute ili konopskim kolačima.

Materijali za Cacopu kod kuće

Prilikom odabira materijala potrebno je uzeti u obzir sljedeće zahtjeve:

Kako napraviti leš kuće iz dnevnika

Prilikom odabira materijala za izrezivanje crkve, potrebno je voditi tako da je materijal netoksičan, nije imao neugodne mirise i imala je nisku toplinsku vodljivost.

  • Mora imati nisku toplinsku vodljivost;
  • ne bi trebalo imati štetne tvari koje mogu uzrokovati oštećenje zdravlja;
  • Uklonite medij za razvoj formacija plijesni i gljivica, reprodukciju kukaca;
  • su otporni na učinke prirodnih čimbenika, temperature i visoke vagone vlažnosti;
  • ne smije sadržavati neugodne mirise;
  • Ne gubite svoj toplinski štit i brtvene kvalitete tijekom godina.

Članak o temi: vrtna skulpture vlastitim rukama. Što i kako mogu napraviti skulpturu za davanje?

Mahovina. To je ekološki prihvatljiv prirodni materijal koji ima sposobnost apsorbiranja vlage i dati ga. Kada koristite mahovinu, drvo nije osjetljivo na trulež, jer ima antibakterijsko svojstvo. Zbog svog prirodnog podrijetla, soba je zasićena zdravom povoljnom atmosferom. Ali kada radite s mahovi, neke poteškoće nastaju zbog činjenice da je teško uklopiti. Da bi se pojednostavilo rad, kombinira se s pakiranjem. Čak i unatoč manjim nedostacima, ovaj materijal je najbolja opcija.

Vući. Također je prirodni materijal. Ali, za razliku od mahovine, to je sekundarni proizvod nakon rafiniranja lan i konoplje. Ima iste pozitivne kvalitete kao mahovine.

Kako napraviti leš kuće iz dnevnika

Poklopac je izrađen od lanenih vlakana i apsolutno je siguran i ekološki prihvatljiv.

Linovatin. Izrađena je od čistih vlakana. Nije štetno za zdravlje, kao ekološki prihvatljiv. Pruža izvrsnu toplinsku izolaciju. Također je svojstveno kvaliteti da apsorbira vodu s visokom vlagom, a sa smanjenom - da biste ga dali. Zahvaljujući tim svojstvima, drvo nije podložno truljenje i formiranje plijesni i gljivica. Materijal ima vrstu trake koja se proizvodi različitim debljinama. Postavlja se metodom rotiranja.

Vlakna od jute. To je rezultat obrade biljaka iz obitelji Malvic, koja raste na području središnje Azije, Indije i Kine. Koristi se u proizvodnji užadi i vrećica. U najvećoj potražnji, ona koristi za cacopu kuća iz drvenog šipke i trupaca. Prema njegovoj izolaciji, paket je sličan, ali njezino polaganje dovodi do seta.

Juta. Za svoju proizvodnju koristi se jute vlakana, ona se proizvodi u valjcima s različitim debljinama. Uglavnom se koristi u zgradama gdje je potrebna povećana toplinska izolacija. Ima izvrsne značajke toplinske izolacije, otporne na vlažnu okolinu. Sposobnost ne apsorbira vlagu ne dopušta polaganje izravno na sirove dnevnike.

Članak o temi: Metal (presavijeni) krov. Metalni krov uređaja

Metode i značajke Konopkke

Postoje dva načina:

  • rotirati;
  • U setu.

Kako napraviti leš kuće iz dnevnika

Dijagram metoda CACOPE.

Uz metodu brtvljenja, rotor iz materijala je okrunjen niti, koji su naknadno ranjeni u loptu radi praktičnosti pri radu. Od dobivenih niti pletenih petlji i začepljeni u rezultirajuće klirenci i praznine. Broj petlji ovisi o vrijednostima rascjepa. Materijal za CACOPA prvenstveno je začepljen u gornji rubovi, a zatim niži. Dati šav uredan tip pakcije izlijepljen s spljoštenim krajem malog nokta.

Veliku pozornost treba posvetiti uglovima, jer su u palatnoj osobi. Penjanje na zidove, krajevi Pakley trebaju biti proizvedeni na uglovima za 10-15 cm.

Ako je Cabropka složen u gotovom domu, visina rezanja se povećava na 15 cm, u vezi s tim da ne ošteti dimnjak, mora se osloboditi iz otopina za podmazivanje u vrijeme rada.

No, polaganje materijala metodom u kompletu se uglavnom koristi tijekom druge šupljine. Ova metoda je pronašla svoju uporabu prilikom brtvljenja velikih praznina i pukotina. Valjak vlakana koristi se za rad, koji je unaprijed pripremljen. Budući da su šavovi iste širine, debljina valjka treba biti ista. Međutim, ako negdje gdje su praznine više, onda se valjak treba srušiti nekoliko puta tako da izgleda petlja. Ova metoda je primila svoje ime "u skupu" zbog skupa debljine uvijanjem kabela.

Materijal je začepljen posebnom gaćicom i drvenom slikom.

Kuće pivovare

Kako napraviti leš kuće iz dnevnika

Svake godine potrebno je pregledati kuću za prisutnost pukotina i praznina. Kada se otkriju, moraju biti odmah uhvaćeni.

Uređaj Cacopa kuća iz dnevnika razlikuje se od izolacije drugih dnevnih kabina, ako ne uzima u obzir činjenicu da su praznine u dnevništvima iz trupaca znatno manje i doživljaj je potrebno da se ne preraste Izolacija interventora. Ali kad se ne mogu s jute, morate posvetiti posebnu pozornost na zglobove između trupaca, jer su oni najslabiji mjesto.

Članak o toj temi: Kombinirajući balkon (loggia) s kuhinjom, sobu

Prilikom obavljanja loše kvalitete u hladnoj sezoni u malom, na prvi pogled, krema i kutni zglobovi će hodati vjetrom, što doprinosi smanjenju temperature u kući. Od tih mjesta gotovo je nemoguće identificirati, morat ćete ukloniti ostavu, koja će dovesti do prekoračenja materijala i sredstava.

Stoga su oprezne kuće iz trupa potrebne uz posebnu skrb. Ako otkrijete i najmanja praznina i pukotine, trebaju začepiti materijal kao čvrsto i učinkovito što je više moguće, potrebno je proizvesti i izvana i unutar kuće.

Za dnevnik trupaca, primjena metode valjaka bit će najpoželjnija, budući da je zbog krutog roleta, njegova kvaliteta i učinkovitost značajno se povećava.

Čitaj više