Kako odabrati zavjese u privatnoj kući na 2, 3 ili 4 prozora

Anonim

Zavjese za privatnu kuću u kojoj se nalaze mnogi prozori, za razliku od apartmana, s ograničenim brojem otvora prozora, igraju odlučujuću ulogu u dizajnu interijera. Osim toga, zavjese zatvaraju pregled od znatiželjnih pogleda s ulice, prozori zauzimaju značajan dio zidova zidova. Stoga su zavjese prikladne za namještaj ispravne za odabir vrlo važno pitanje. Razgovarajmo kako odabrati zavjese u privatnoj kući na 2, 3 ili 4 prozora.

Kako odabrati zavjese u privatnoj kući na 2, 3 ili 4 prozora

Odaberite zavjese u vašem domu

Koji aspekti uzimaju u obzir

Kao što se može vidjeti, zavjese u privatnoj kući na fotografiji odabrane su u prirodnim bojama. Budući da opseg prozora može biti više, a izgledi iza sustava Windows privlači i fascinira, ne biste trebali ići u rez s prirodnim bojama izvan prozora. Zbog činjenice da stabla i grmlje stvaraju izvrsnu sjenu i ne daju suncu da prodiru u prozore otvori, možete objesiti zavjese iz prozirne tkanine. Kada prozori gledaju u dvorište, a prolaznici nemaju priliku pogledati u kuću kroz ogradu, zavjese se mogu odabrati kratka duljina, koso u prozoru.

Kako odabrati zavjese u privatnoj kući na 2, 3 ili 4 prozora

Što odabrati tkaninu

Koja tkiva za zavjese ne primjenjuju se u našim modernim vremenima - to je svila, organza, lana, pamuk, vuna, sintetika i tako dalje. Teksture materijala su također vrlo razmaknute zajedno - glatka i mat, tiskana, mreža, valovito.

Kako odabrati zavjese u privatnoj kući na 2, 3 ili 4 prozora

Zavjese za privatnu kuću taaffeta izgledaju posebno moderno. Ova tkanina izgleda toliko povoljno da ne treba šivati ​​zavjese spajalice, takve tekstila stvara volumen zavjesa i igru ​​boje. Najnapredniji i najpopularniji je Hameleon organza (mijenja svoje boje ovisno o tom kutu gledanja promatrača) i svile. Na vrhuncu modne organske high-tech, koja je prožeta metaliziranim nitima, koje se transfuziraju na suncu i umjetnom rasvjetom.

Članak o toj temi: Zavjeti za zavarivanje metalnih konstrukcija

Kako odabrati zavjese u privatnoj kući na 2, 3 ili 4 prozora

Postoji sve veći interes za zavjese od skupog materijala, kao što je Lavsan i vuna, s impresivnim vezom. Dvostruka čipka Tul također ne koristi nisku potražnju. Među sintetičkim vrstama zavjese - viskoz, koji imaju pamuk i lan, premašuje razinu prodaje drugih tkanina. Od takvih tkanina dobivene su izvrsne draperije i neće biti izbrisani. Nikada ne ostavljajte modnu mrežu, aluminijske niti su sada u njima. Čak iu privatnoj kući, zavjese se mogu odabrati iz obojene fliesline, koja se pomaknula na prozoru vrlo je slična palog mraza.

Ako razmotrimo prirodne tkanine za zavjese, pouzdano je ispred drugih u ovoj postavi tkiva - lan. Europske zemlje su sada počele proizvesti cijele zbirke zavjese i pribora. Prirodne niti nadopunjuju sintetički, oni čine tkivo više nježnim i teče. Zlatna vlakna u zavjesama za privatnu kuću pružit će dizajn interijera luksuz i prezentiran pogled.

Kako odabrati zavjese u privatnoj kući na 2, 3 ili 4 prozora

Modni pič sada možete nazvati bijesan til, s uzorkom koji je dobiven kao rezultat ekspozicije kiseline. A posljednje znanje u dizajnerskim užicima postao je zavjese s gumenim spojem koji formira ornament. S kombinacijom takvog tkiva s teškim portera, ova tkanina proizvodi slike s 3D učinak.

Ako je privatna kuća u zemlji opremljena u high-tech stilu, ona će harmonički ukrasiti zavjese s geometrijskim ornamentom. U kućištu, dizajniran u stilu starih dobrih klasika "Pitajte" Porteri u širok traku, u grašku ili s uzorom povrća. Ne zaboravite na ranjivost prirodnih materijala, zavjese od baršuna ili svile se boje sunčeve svjetlosti. Oblaganje s unutarnje strane neće im dati izgorjeti i dodati glasnoću i pomp.

Kako odabrati zavjese u privatnoj kući na 2, 3 ili 4 prozora

Utjecaj slike boja i oblika

Dizajn privatne kuće može se prilagoditi i promijeniti zbog različite kombinacije boja i dizajna zavjese. Plava paleta boja koje se koriste u zavjesama za privatne kuće dat će osjećaj svježine i hladnoće, a topli skup nijansi crvene i žute - vizualno će se zagrijati u zimskoj strukturi. Upotreba traka na zavjesama također prilagođava u izgradnji interijera. Uzdužno - povećati visinu stropa, a poprečne trake vizualno proširuju sobu. Ispunite najzgodniju i udobnost privatne kuće s raznim lambrequinima i pelizu tkiva.

Članak na temu: Kućni tekstil: Vrste, materijali, značajke

Kako odabrati zavjese u privatnoj kući na 2, 3 ili 4 prozora

Razlika

Pokušajmo shvatiti koje zavjese mnogo bolje objesiti.

Župnija

Zavjese u hodniku u privatnoj kući moraju birati, ne zaboravljaju, prije svega, o njihovoj praktičnosti. Poželjno je da su tamni ne-brand tonovi. Ako u hodniku postoje tri prozora - to može biti zavjese u japanskom stilu, koji se stvaraju iz dva, tri bendova tkiva i vizualno povećavaju visinu zidova. Monofonske zavjese s zavjesama s ornamentima povrća savršeno su kombinirane, kao na fotografiji.

Kako odabrati zavjese u privatnoj kući na 2, 3 ili 4 prozora

Dvorana

Zavjese za dvorani privatne kuće moraju postati njezin glavni ukras, moraju privući svu pozornost sebe. Na primjer, ako u ovoj sobi ima četiri prozora u nizu, mogu se zavjetovati s jednom krutom zavjesom i nekoliko platna portera.

Kako odabrati zavjese u privatnoj kući na 2, 3 ili 4 prozora

Kuhinja

Zavjese u kuhinji privatne kuće poželjne su primjenjivati ​​od prirodnih materijala koji nisu skloni vatri. Ako je u kuhinji, najmanje dva prozora, čak i kada su mali, za domaćicu kuće to će biti dobra pomoć. Ukrasite takve prozore slijedi kratke zavjese.

Čitaj više