Vrste aluminijskih profila koji se koriste u konstrukciji i završnoj obradi namještaja

Anonim

Moderni gradovi teže stvaranje jedinstvenih arhitektonskih slika zgrada. Aluminijski profil fasade omogućuju izgradnju jedinstvenih struktura koje mogu postati poslovna kartica bilo kojeg naselja. Lagani materijal se koristi za razdvajanje zidova bez stvaranja velikog opterećenja na temelj.

U dizajnu interijera, dorada aluminijskog ugla i trake je neophodan. Profil okvira i rub srebrne ili ogledalo lakirane legure ukrašavaju urede i stanovanje. Svjetlo izdržljivo je idealno za stvaranje dizajna namještaja za kuhinju, hodnik. To je temelj okvira ulaznih vrata, komponentnih ormara, elegantnog dekora, ruba na namještaju, krevetni stolovi, ogledala.

Vrste aluminijskih profila koji se koriste u konstrukciji i završnoj obradi namještaja

Fasade iz aluminijskog profila omogućuju vam da izgradite jedinstvene strukture koje mogu postati poslovna kartica bilo kojeg naselja

Prednosti aluminija ispred drugih metala

Ono što moramo nazvati samo aluminij, zapravo legure imaju drugačiji sastav. Za proizvodnju zrakoplova, bakar obavlja glavnu komponentu legiranja. Za proizvodnju valjanih proizvoda - dodaje se profil za fasade zgrada i namještaja, mangan.

Među ostalim metalima, aluminij je različit:

  • Jednostavnost - mali omjer;
  • otpornost na vlagu i mnoge kiseline;
  • snagu;
  • električna provodljivost;
  • Visoki prijenos topline;
  • Niska toplinska vodljivost.

Vrste aluminijskih profila koji se koriste u konstrukciji i završnoj obradi namještaja

Aluminijski profil

Izvana aluminijski profil ima mat srebrnu boju. Lako je poliran i povezan s raznim završnicama, od prskanja do laminiranja. Stoga, aluminijske fasade izgledaju uvijek originalno i izgledaju elegantno. Ogrebovi su obloženi odmah film aluminijevog oksida s visokom tvrdoću i trajnosti. Ne reagira s vlagom i pouzdano štiti većinu metala. To je posebno važno za kuhinju i kupaonicu. Rub trajne legure štiti rubove i kutove. Okvir i drugi platno sigurno su fiksirani u okviru.

Članak o toj temi: Kako mogu lijepiti čep na zidovima: upute

Vrste aluminijskih profila koji se koriste u konstrukciji i završnoj obradi namještaja

Kuhinje s aluminijskim profilom fasada

Proizvodnja i varijacija profila

Da bi se dobilo plastičnost aluminijske legure potrebne za proizvodnju profila, osim mangana, dodati broj drugih komponenti. Aluminijske fasade su obrubljene montiranim pločama. Oni mogu imati dužinu više od tri metra. Dvori su odmah napravljeni. Kada deformiranje lista prolazi kroz niz valjaka, koji postupno mijenja oblik profila. Izračunava se broj prijelaza.

  1. Aluminijski profil za fasade mogu se izraditi od različitih veličina na jednom transporteru
  2. U ovom slučaju, alat se mijenja - role, za deformaciju i boju obloženog materijala
  3. Laminacija i prskanje provode se vrući put odmah nakon deformacije
  4. Zatim rezanje u veličini u dužini

Vrste aluminijskih profila koji se koriste u konstrukciji i završnoj obradi namještaja

Aluminijski fasadni sustavi

Aluminijski fasadni sustavi su montirani s nekoliko vrsta okvira profila. Njegova proizvodnja se razlikuje od stvaranja ploča za oblaganje za zgradu. To je uglavnom najam u obliku slova P pod nosačima u obliku oblika.

Za njega se također koriste veliki aluminijski listovi:

  • Debljina lima veća je nego na ploči;
  • Prije proizvodnje željene konfiguracije, zaljev se smanjuje duljina, faze su napravljene;
  • Širina njih je jednaka perimeru profila, koji se proizvodi deformacijom.

Vrste aluminijskih profila koji se koriste u konstrukciji i završnoj obradi namještaja

Okvirni aluminijski fasadni sustavi

Perforirani profil i u obliku slova L za jačanje pojedinačnih dijelova zida i kutova neophodni su prilikom stvaranja mokrih fasada i poravnajte zidove zgrade pod šarkama aluminijskih fasadnih sustava. Iz nje napravite rubove za razne ravne površine i countertops. Profil okvira ima pravokutni ili kvadratni oblik u odjeljku. Koristi se za stvaranje okvira vrata, okvira namještaja, stolova i kreveta za kuhinje za kuhinje, vodič suspendiranih sustava. Uz jednu stranu, oblika O-oblika nije zatvoren, a žljebovi se mogu valjati ili staklo, zatim učvrstiti u okviru pomoću brtvila i brtve.

Karakteristike fasada iz aluminijskog profila i panela

Aluminijske fasade imaju jamstveno razdoblje od više od 50 godina. Aluminijske ploče su pokrivene na različite načine. Mogu ponoviti teksturu mnogih materijala, od žbuke i kamena do poliranih i lakiranih zrcalnih površina.

Fasade iz aluminijskog jedinstvenog. Raznovrsnost veličina i boja omogućuje vam stvaranje beskrajnog skupa opcija za završnu obradu zgrade. Windows i umetci u aluminijskom okviru mogu imati bilo koji oblik.

Paneli i peći štite zidove kuće od hladnoće i vlage. Sustavi i sporedni kolosijek dopuštaju zidovima da dišu. Oni pomaknu točku rose. Parovi se izlaze iz sobe. Profil okvira omogućuje vam da napravite pouzdane i lijepe aluminijske fasade s ostakljenjem.

Rub od laganog metala sigurno drži veliko dvostruko staklo. Kombinacija mat srebrne površine metala i sjajnog stakla stvara veličanstven kontrast i čine zgradu elegantno. Dodatni završetak može biti od panela za drvo ili lakirani rub aluminijskog M-u obliku profila.

Članak o temi: Novogodišnji darovi to čine sami do 2019: 20 jednostavne i udobne ideje (35 fotografija)

Vrste aluminijskih profila koji se koriste u konstrukciji i završnoj obradi namještaja

Ventilirana fasada

Profil za završnu obradu ventiliranih fasada

Za završne fasade koriste se različiti tipovi aluminijskih profila:

  • Široki P-u obliku slova P služi kao što je započeto za ugradnju ploča i obavlja ulogu donjeg i gornjeg ruba;
  • Otvori okvira i pojedinačne dijelove dekoracije;
  • M-u obliku slova M služi za rubne elemente i razlikovanje različitih premaza.

Proizvodnja aluminijskih fasada je nemoguća bez ploča i panela suspendiranih sustava. Oni su vezani uz Kleimere i zagrade i stvoriti glavnu sliku zgrade s vlastitim vrstama. Plastika, staklo, vinil i akrilne ploče montirane su na jednostavan profil i imaju rub i aluminijski okvir. U mat formatu srebra, bilo koji moderni materijal izgleda sjajno.

Vrste aluminijskih profila koji se koriste u konstrukciji i završnoj obradi namještaja

Profili za ventiliranu fasadu

Uloga aluminija u stvaranju modernog interijera

Za kuhinjske aluminijske fasade pronalaze dizajnere i dizajnere glava namještaja. Moderni stilovi minimalizam, potkrovlje i techno preferiraju materijale iz srebrne i zrcalne površine. Kuhinje ima malo prostora prisiljene namještene i opremljene. Takve fasade se lako miješaju, ne mijenjaju boju kada vruće masnoće i pare dobiju.

Otporan na vlagu i kiselinu, metal je neophodan za stvaranje ispušnih plinova za kuhinju, pribor i okvire za tuš vrata. Lijepo izgleda i udobne ormare s aluminijskim fasadama. Profil okvira drži platno. U obliku separacije H daje ukočenost vrata i omogućuje kombiniranje materijala.

Vrste aluminijskih profila koji se koriste u konstrukciji i završnoj obradi namještaja

Dizajn namještaja sve više koristi kombinaciju aluminija i stakla

Dizajn namještaja sve više koristi kombinaciju aluminija i stakla. To nije samo kuhinjska atmosfera, već i moderan stol u hodniku, regalima za dekorativni dekoracija i noćni ormarić, ogledalo okvira u hodniku i kupaonici.

Unutrašnjost je nastavak pročelje zgrade. Mora se uskladiti s njim. Stoga bi ured smješten iza prekrasne fasade trebao izgledati moderno. To zahtijeva aluminijski profil.

Članak o toj temi: Kako sami objesiti nadstrešnice za zavjese i instalirati ga?

Čitaj više