Silikon cvijeće za unutrašnjost

Anonim

Silikon cvijeće za unutrašnjost

Ta vremena su dugo prošla kada je umjetno cvijeće u kući izazvalo negativnu reakciju. Sada takve biljke više nisu povezane s bruto ruža papira ili plastike i neistinite božićne drveće. Silikonske boje su moderan izum koji izgleda nježno i krhko, potpuno prenosi sve šarm divljih životinja. Ako ne znate koje su biljke izrađene od onoga što biljke su napravljene, ne gubite u životu da su nestvarni.

Sorte silikonskih cvjetova

Postoji nekoliko vrsta silikonskih boja, svi se razlikuju uglavnom od strane proizvođača. Najpopularniji proizvođači takvih biljaka - Kina i Poljska. Kineski cvijet će vas koštati oko 1,5-2 puta skuplje od umjetnog cvijeta, kao što je svile. Poljsko cvijeće će biti 2-2,5 puta više od svile. Ali postoji velika prednost. Ako pogledate svileni rad u blizini, odmah postaje jasno da je izrađen od tkanine. Silikonski cvjetovi su proizvedeni ručno, zbog čega je njihova cijena uvijek značajno veća. Ali gotovo je nemoguće razlikovati takve biljke od života. Vrlo često, posebno u skupim verzijama, proizvođač je čak i transparentno transparentnost latica.

Silikon cvijeće za unutrašnjost

Osim toga, silikonski cvjetovi će sačuvati u vašem interijeru najmanje deset godina. Tijekom tog vremena u potpunosti isplaćuju troškove. Briga za njih je lakše nego jednostavno: dovoljno je da ih opere vodom. Boja ne pati od toga.

Što se tiče raspona boja, onda je opseg za fantaziju praktički neograničen. Tulipani, ruže, orhideje ... Uvijek možete pronaći točno ono što je potrebno za vaš interijer. Osim toga, možete kupiti već gotove kompozicije silikonskih boja ili pojedinačnih cvjetova. Tako ćete pokazati kreativnost prikupljanjem izvornih i jedinstvenih buketa za ukrašavanje vašeg doma.

Članak na temu: Automatsko lansiranje generatora s vlastitim rukama

Za i protiv

Ako prethodni argumenti još nisu bili potpuno uvjereni, nekamo razmotrimo druge prednosti umjetnih silikonskih boja:
  1. Takvo cvijeće ne zahtijeva zalijevanje, transplantacije, gnojiva i druge "čari" vrtlarstva.
  2. Ne trebate lonac sa zemljom, bez vode vaze koju vaša djeca ili kućni ljubimci mogu prijeći, zamagljuju tepih. Osim toga, vaši kućni ljubimci neće biti otrovani ako odluče kušati cvijet.
  3. Suhi listovi neće ispasti, čime se stvara nered u kući.
  4. Za alergijske biljke iz silikona - to je općenito stvarno spasenje, jer je ovaj materijal hipoallegičar.
  5. Silikonske biljke mogu biti stavljene ne samo na prozorske prozorske, već iu cijeloj kući, tako da prozora možete uzeti druge, više korisne stvari.

Naravno, ništa nije besprijekorno. Čak i najednije umjetne biljke imaju svoje nedostatke:

  1. Neko vrijeme za brigu o silikonskim cvijetu i dalje će biti, ali, kao što je već spomenuto gore, dovoljno je za pranje tekućoj vodi.
  2. Takve biljke nemaju mirisa. Međutim, vrlo je jednostavno riješiti. Pokušajte ispustiti kap aromatičnog ulja na silikon, a vaš cvijet će biti lagano valjan nekoliko dana.
  3. S stabljikom silikonskog cvijeta morate se pažljivo postupati, kao što se može slomiti.

Sezona

"Sezone" jedna je od najpoznatijih upotreba silikonskih umjetnih boja u unutrašnjosti kuće ili apartmana. U tom slučaju imate dvije opcije. U prvom slučaju, uz pomoć biljaka, možete "voziti" iz kuće s tužnom zimskom ili dosadnom jesen. Da biste to učinili, ukrasite zidove, prozore, lustere i druge površine stana sa silikonskim granama Sakura i trešnje, cvatnje stabala jabuke, vijenci od jednostavnih, ali svijetlih cvjetova. Dakle, proljeće će doći u vašu kuću čak i sredinom prosinca.

Članak na temu: Top 8 Najbolji proizvođači akrilne kupke - Pregled tržišta

Druga opcija je skladnija. On podrazumijeva promjenu interijera u kući nakon promjene godišnjih doba. Ljeti možete staviti bukete ruža u vaze, Astra, krizantemume, padajuću kuću u narančastim bojama u jesen, objesiti ispod stropova grančice imele, a u proljeće se nenametljivo ukrasiti sobe s skromnim skladbama iz snowdrops , Ljubičice i tulipani. Ova metoda će vam pomoći da stvorite nevjerojatnu udobnost u spavaćoj sobi ili dnevnoj sobi, a također vam neće dopustiti da vam dosadi.

Silikon cvijeće za unutrašnjost

Atmosfera odmora

Dekoriranje kuće silikonskim biljkama za odmor je veliko rješenje. Svatko, čak i najskromniji cvijet, može dati sobu elegantan izgled. Svaki odmor ima vlastite tradicije i značajke. Evo samo nekoliko primjera kako možete ukrasiti stan prije svečanog dana:

  1. 14. veljače - Valentinovo. On je dugo bio čvrsto ukorijenjen u našoj kulturi, a sada je u mirovanju ljudi svih uzrasta. Napravite iznenađenje svojoj voljenoj osobi, neuobičajeno uređenje kuće s cvijećem do dolaska. Crveno u ovom slučaju, naravno, najrelevantnije. Ruže, Gerbera, Astere, makovi - vaš izbor je vrlo širok. Osim toga, to će biti posebno šik ako dodate nekoliko blizanaca fuchsia u unutrašnjost.

    Silikon cvijeće za unutrašnjost

  2. Uskrs je praznik koji je sretan što uopće slaviti čak i vjerske ljude. U tom slučaju možete koristiti bilo koju biljke koje su povezane s proljećem, kao što su tulipani, dolina, cvijeće trešnje. Moderni dizajneri sada sve više koriste zelenu umjetnu mahovinu za ukrašavanje svečanih stolova.

    Silikon cvijeće za unutrašnjost

Unutrašnjost ureda i restorana

Nije potrebno koristiti silikonske cvjetove samo u stambenim prostorijama. Možete dati svoj ured trendy, moderno, ali u isto vrijeme vrlo udoban pogled, stavljajući nekoliko umjetnih buketa u njega. Pogotovo dobro za prostrane urede velike zelene kompozicije. Oni ne samo da mogu prilagoditi posjetitelje na pozitivan način, već i pomoći da sakrijete neke nedostatke sobe.

Članak o toj temi: Je li moguće obojiti plastične prozore i što je potrebno za to?

Umjetno cvijeće u unutrašnjosti restorana uvijek su relevantni. Posebno skladan oni će se uklopiti u tematske kafiće ili restorane nacionalne kuhinje. Tako, na primjer, mala stabla banzai i bambusa (koja se usput također izvodi iz silikona) u japanskom restoranu. U talijanskom restoranu će savršeno gledati umjetno maslinovo drvo ili vinovu lozu.

Silikon cvijeće za unutrašnjost

Čitaj više