Pranje pod

Anonim

Ispiranje podova za žene uvijek se temeljila na korištenju topline vode uz dodatak praha za pranje. Također, neke su domaćice korištene za obavljanje takvog rješenja sapuna.

U pravilu se sva rješenja žena pripremala. U one dane, kada ljudi još nisu bili poznati o laminatu, tepihu i linoleumu, pranje pod provedeno je kada je koristio jednostavan pijesak iz najbliže rijeke i strugača. Ali vrijedi napomenuti da je to moguće da se riješiti velike količine prljavštine na podu, a mrlje od masti ostali su na njihovim mjestima.

Pranje pod

Zahvaljujući inovativnim tehnologijama, uspjeli smo stvoriti nove deterdžente koji okreću težak teret čišćenja u blagoj zanimanju. Sada su katovi postali dovoljno jednostavni, a nema potrebe da se veliki broj snage.

Danas na tržištima kemije postoji dovoljno velik broj širokog raspona sredstava koja može pomoći ženi u čišćenju kuće.

Ukratko o deterdžentima

Većina deterdženata prikazana je u obliku tekućina. Mnogi proizvođači u sastavu uključuju izravno PVA. To je površne aktivne tvari.

S ovom vrstom kemije, prljavština s poda je isprana vrlo brzo. Da biste povećali učinak u deterdžentima, dodaju se razne vrste boja, mirisima, mrljama i okusima. Važno je shvatiti da sastav bilo kojeg sredstva za pranje pod izravno ovisi o samom proizvođaču i brandu takvog proizvoda.

Pranje pod

Mnogi deterdženti uključuju tako univerzalnu tvar kao soda. Svaki domaćica zna da je to savršen način za dezinfekciju. Soda vam omogućuje da se riješite velikog broja različitih mikroba.

Pranje pod

Neke tvrtke koje se bave proizvodnjom kemije deterdženta, klor se dodaju umjesto sode. Takva se kemija ne preporučuje za sobe za pranje koje se razlikuju u malim veličinama. U pravilu, deterdženti koji sadrže klor u njihovom sastavu koriste se prilikom pranja industrijskih ili skladišta, trgovačkih centara, hodnika i bolničkih dvorana.

Članak na temu: Odabiramo zavjese za lučni prozori: fotografije ideje

Trenutno stručnjaci ne savjetuju potrošače da koriste kemije za pranje podova, što ne predstavlja snažnu ili izraženu aromu. Sadrži veliki broj aditiva koji imaju negativan učinak na tijelo. Sredstva za pranje poda bez posebnog mirisa sadrži minimalnu količinu aditiva, osiguravajući visoko kvalitetno čišćenje bez utjecaja na zdravlje.

Pranje pod

Mnoge tvrtke za čišćenje za bolje čišćenje podova koriste posebna sredstva. Oni su savršeno pogodni za pranje kamena, mramorne ili drvene podove. Oni uključuju posebne tvari koje se savršeno mogu nositi s čišćenjem poda površine nakon provedenog popravka.

Neki deterdženti imaju neku vrstu kliznog učinka. Ali da bi za njih počeli djelovati, pod bi se trebao osušiti. Oni su savršeno pogodni za podove od keramičkih pločica.

Nakon korištenja takve tekućine na površini poda, film je nevidljiv za oči. Ona je ona koja ne daje kat za dugo vremena da se sve više minimizira. Proizvodi za pranje pod tla savršeno štite premaz od različitih oštećenja.

Najbolje sredstvo za pranje poda

Svaki domaćica pri odabiru kemije za pranje pod, očekuje da će nakon čišćenja vidjeti njegovu sjajnu čistoću. Također nije dostupan da se odabrana opcija savršeno nosi s dezinfekcijom poda. Takve vrste obično koriste obitelji u kojima mala djeca imaju.

Do danas postoji nekoliko izvrsnih deterdženata koji ne samo da očisti pod u sobi, nego i da ga izvuče dezinfekciju.

  1. Glorix - savršeno se popiši s suhom blatom. To nije pjenjenje, isključujući stvaranje dodatnih hakova u procesu rada. Posebno je važno da klor nije uključen. To sugerira da je uporaba ove vrste deterdženta u potpunosti sigurna za ljudsko zdravlje.
  2. Panj - ne manje popularna opcija za pranje pod. Cijena je nešto niža od Glorika. Prema mnogim ljubavnicama, neće se potpuno nositi s uklanjanjem jakog onečišćenja. Čak i laminatni pod mora ih nekoliko puta podnijeti. Prilikom dodavanja ovog alata u vodi se pojavljuje dovoljno velika količina pjene.
  3. Puto - bio je u mogućnosti zaraditi mnoge žene samo pozitivne povratne informacije. Sigurno je kada se koristi u malim sobama. Savršen je za uporabu na laminatnim podovima, pločicama i linoleumu.
  4. Gospodin Opier se smatra izvrsnim sredstvom za njegu kaputa od tepiha. Savršeno se popisuje s masnim mrljama, ne odlazi na površinu razvoda, ali ne uklanja se prljavštinu na površini.
  5. Sanfor - možda najbolja opcija za pranje pod. Savršeno uklanja mrlje na laminata, pločica, mramora, drva i drugih površina.

Članak o temi: Ideja za skladištenje čarapa

Zaključak

Odabir željene kemije, uzeti u obzir sposobnost korištenja podova za pranje podova u malim prostorijama bez štete vlastitom zdravlju. Ako u vašoj kući ima male djece, morate dati sklonost alatu koji nema nikakvog utjecaja na tijelo.

Važno je da sastav nema klor i druge štetne nečistoće. Pravilno odabrana kemija - ključ za čistoću vaših podova i izvrsno blagostanje.

Čitaj više