Najboljih 5 savjeta: kako bjesniti mačku za jebati namještaj i pozadinu

Anonim

Najboljih 5 savjeta: kako bjesniti mačku za jebati namještaj i pozadinu

Mnogi vlasnici mačaka se često postavljaju o tome koliko je najbolji način da brzo i jednostavno ukloniti kućne ljubimce kako bi povukao namještaj o tome kako bjesni mačku na suhi namještaj i pozadinu, je topikalan za sve vlasnike tih pahuljastih kućnih ljubimaca. Posebno relevantan takav problem, kada je napravljen samo popravak i ne želim ga uopće pokvariti, jer životinje to doslovno radi s brzinom svemire. Najviše i, pogotovo, dati nekome kućnog ljubimca, kako to staviti s trenutnim stanjem stvari, to nije kategorički isplati. Bolje je raditi na njegovom ponašanju i odvijati od loše navike.

Pravila: Kako odbiti mačku za povlačenje pozadine

Navika životinja na bojenje namještaja i tapete često uzrokuje napad ljutnje. Važno je zaustaviti i ne donosite posao na handscript. Životinja ne razumije zašto je to nemoguće to učiniti, pa će ga vlasnik agresija jednostavno izazvati suprotan učinak. Mačka će početi toplo i pokvariti predmete u kući.

Najboljih 5 savjeta: kako bjesniti mačku za jebati namještaj i pozadinu

Mnogi stručnjaci preporučuju se upustiti u psesovci od prvog dana njegovog izgleda u stanu.

Prah u životinji kuće, vlasnici bi trebali:

  • Odmah odrediti granice dopuštene;
  • Nemojte dopustiti da životinja barem pokušati kuhati namještaj;
  • Možda u početku, stavite prepreke;
  • Uključiti se u odijevanje životinje tako da ne ometa pravila instalirana u kući.

Odvijte mačku za povlačenje pozadine i namještaj je otpor veličine teže nego zaustaviti te pokušaje na korijenu. Po prvi put, dovodeći životinju u kuću po prvi put, to se ne isplati dugo vremena da ostavi jedan, jer još uvijek postoji sićušni mačić za samostalno ispitati sobu i obaviti svoj obilježje.

Naravno, ne biste trebali pobijediti mačku za najmanji lokalitet. Međutim, moguće je potpuno pratiti. Pogotovo dobro na životinjama djeluje dodirivanje nosa.

Mali šamar ima veličinu učinka, a životinja odmah shvaća da će neizbježno izazvati kaznu.

Članak o temi: prolazno otapalo u limenku

Savjeti vlasnika: Kada mačka povuče pozadinu što učiniti

Ako je vrijeme već propušteno, a životinje suze pozadinu na zidovima, ogrebotine namještaja i uništava pažljivo stvoreni popravak, možete ići na nekoliko trikova. Prvi od njih je kupnja posebnih ogrebotina, koji se jako sviđa svim životinjama. Pažnja se gotovo odmah prebacuje na novi element unutrašnjosti i interes za namještaj i pozadinu brzo nestaje.

Najboljih 5 savjeta: kako bjesniti mačku za jebati namještaj i pozadinu

Ako ste primijetili da mačka nosi pozadinu, u ovom slučaju, ljubimac mora biti kupljen posebnu narukvicu

Da bi mačka "bila prijatelji" s klackanjem, možete ići za neke trikove:

  • Mali valerijanski pad na njezinu površinu;
  • Svaki put kada će životinja trgnuti namještaj, mora se strpljivo prenijeti na koga.

Ako bilo koji od gore navedenih nije ispunjen, moguće je otići na radikalnu metodu - kako bi se smanjio destruktivni učinak oštrih kandža. U te svrhe, posebne obloge su savršeno prikladne, koje ne primjenjuju nikakvu štetu na ploču nokta, ali štite sve površine. Prvo, životinja s njima neće biti previše poznata, ali nakon vremena će ih prestati čak i primijetiti!

Jedina složenost je činjenica da se podstava periodično pada, tako da se moraju ponovno zalijepiti. I da se to događa gotovo svaki tjedan. Međutim, ova metoda uspijeva sigurno štititi sve okolnog prostora.

Mit ili stvarnost: pozadine koje se ne bore protiv mačaka

San o bilo kojem vlasniku mačke je pronaći pozadine koje se životinje ne bore. Još ne postoji takav izum, ali je prilično realno da biste dobili oko preferencija mačaka. Oni su vrlo predvidljivi, tako da je ljudski zadatak da poduzme odgovarajuće mjere opreza na vrijeme.

Neka vrsta spašavanja može biti tzv. Tekuće pozadine koje izgledaju još bolje od papira. Također, a mačka ih uopće ne čini, jer sve izgleda potpuno kao i boje.

Najboljih 5 savjeta: kako bjesniti mačku za jebati namještaj i pozadinu

Da bi mačka bez rezanja zidova, mogu biti prekrivene tekućim pozadinama

Članak o temi: Ugrađeni TV u kuhinji

I, ako se takav fenomen iznenada daje znati, ne moraju previše brinuti. Boja, koja je, u biti, tekuća pozadina, nalazi se čvrsto, tako da tragovi kandža na njemu gotovo nikada ne ostaju.

Korištenje takvih materijala je prepun sljedećih posljedica:

  • Ako je potrebno, možete vrlo brzo i bez značajnih troškova za popravke;
  • Tekuća pozadina izgleda vrlo prepoznatljivo;
  • Ovaj dizajn je potpuno ne Marco i dobro se briše.

Naravno, vrijedi takav popravak narudžbe skuplji, ali konačni rezultat vrijedi to. Međutim, kako bi se izbjegle neugodne situacije, kada mala i još uvijek nije svjesna mačka Dral nova površina, preporuča se odgoditi s popravkom dok se ne obuče u pravilima kuće. I koliko to bilo smiješno, takav pristup stvarno radi. Čak i životinja treba odgoju.

Moral: kako odbiti mačku za povlačenje pozadine i namještaja

Koja su pravila odgoja vašeg ljubimca i zašto, kako odvojiti vlastiti dom, svaki vlasnik odlučuje sami. To je važno ne dopustiti slučaj na Samoneku, jer je odrasla životinja već vrlo slabo Dreedau. Ako je u roku od nekoliko godina već bio slomljen namještaj, to će biti gotovo nemoguće pomaknuti ga.

Najboljih 5 savjeta: kako bjesniti mačku za jebati namještaj i pozadinu

Stiskanje mačke do suhog namještaja, trebate uzeti u obzir njegove dobi, navike i okolno okruženje

Uključeni su u obzir sljedeće čimbenike:

  • Starost životinje;
  • Mačka karakter;
  • Stupanj njegovog plijena;
  • Popravak novih itd.

Preporuka: Kako odbiti mačku da zajebavati namještaj i pozadine (video)

Određeni kanoni, osim, zabrane napada, ne postoji u ovom pitanju. Gledajući životinju da pokvari pozadinu, a namještaj nije tako težak, kao što se čini na prvi pogled. Potrebno je samo pokazati pozornost na detalje i razviti određenu liniju ponašanja. Brzi rezultati ne stoje i očekuju. Međutim, voda izoštrava kamen. I, u konačnici, sve će definitivno raditi.

Članak o temi: Kako odvojiti kupaonicu, osim pločica?

Čitaj više