Programi crtanja kruga

Anonim

Sada električne sheme na lišću više nisu nacrtane, jer je izuzetno neugodno i traje dugo vremena. Da biste pojednostavili sheme dialer, možete sigurno koristiti razne softver koji možete jednostavno preuzeti na internetu. U ovom članku, mi ćemo vam reći koje su programe za crtanje električnih shema u kući i apartmanu, razmislite o nekoliko besplatnih i plaćenih i prikazuju pripremljeni popis s opisima iz kojih možete odabrati najbolje za sebe.

Programi crtanja kruga

Besplatni programi za sheme crtanja

Sada možete identificirati nekoliko izvrsnih programa za crtanje sheme na ruskom jeziku, prikladni su za korištenje i smatraju se optimalnim. Naravno, neki će morati zuriti tijekom instalacije, jer u ovom popisu imamo uključene programe koji se mogu skinuti, ali trebaju razbiti, postoje oni koji daju suđenje za mjesec dana. Za crtanje više shema tog vremena treba biti dovoljno. Dakle, ovdje je takva ocjena programa za crtanje električnih shema u kući i stanu, pripremili smo za vas:

  1. Kompas , Ovaj se program smatra profesionalnim, ima svoju vlastitu bazu podataka, koja uključuje različita imena i nominalnu vrijednost različitih vrsta automatizacije za zaštitu od releja, elemente lanca, niskonaponskih instalacija itd. Tu su i grafičke oznake u shemama, tako da koristite takav program možete lako nacrtati jednostavnu i razumljivu shemu. Saznajte kako zaštititi žice od glodavaca.
    Programi crtanja kruga
  2. Orao (Jednostavno primjenjiv grafički urednik izgleda) - Takav program je u potpunosti na engleskom jeziku, nema pukotina, ali možete to shvatiti, nema posebnih poteškoća. Paket vam omogućuje da crte jedinstvene dijagrame i čak razvijaju crteže tiskane ploče. Ako govorimo o crtežima tiskane pločice, program ih može učiniti čak i automatski. Ako trebate jednostavnu verziju, obratite pozornost na freeware, za kućnu uporabu je najbolja opcija.
    Programi crtanja kruga
  3. «1-2-3 shema "" Takav se program smatra potpuno besplatno, možete preuzeti s službene stranice. Nacrtajte shemu s njom - to je zadovoljstvo. Jednostavno i razumljivo sučelje omogućuje vam da shvatite za nekoliko minuta. Postoji baza podataka koja uključuje sve osnovne elemente lanca, podsjetili su strojnice, itd.
    Programi crtanja kruga
  4. AutoCAD električar.. Takav program možemo nazvati najviše "novohonije" i jednostavno, instalirati, preporučujemo. Uostalom, pogodan je za početnike i profesionalne električare koji već znaju sve suptilnosti. Sučelje na ruskom, pukotina bez problema može se preuzeti na internetu, postoji besplatna verzija (ograničena).
    Programi crtanja kruga
  5. Patuljak. Program za crtanje električnih krugova ovog tipa je funkcionalan. Naravno, ime i sučelje odmah plaši, ali kao rezultat ispostavi se kao izvrstan pomoćnik. Uz to, možete nacrtati sve sheme i jednostavno izračunati kabelske presjeke za napajanje, pa čak i pokupiti prekidače. ELF je besplatan za preuzimanje.
    Programi crtanja kruga
  6. Microsoft Visio.. Program se smatra izvrsnim, ali postoji ozbiljan, ali - besplatna verzija nije tako lako preuzeti, ali ako možete pokušati "Kryaki" na internetu. Takav grafički urednik omogućuje vam da nacrtate sve sheme bez mnogo truda i odmah ih ispisati. Za kućnu uporabu, takav je program najprikladniji.
    Programi crtanja kruga

Članak o toj temi: Opterećenje na loggiji i balkon

Plaćeni programi crtanja kruga

Rastavljamo najbolje besplatne programe za rukovanje električnom energijom, ali ne zaboravite da postoji i plaćeno. Mogu se dugo pozvati, odlučili smo vam pokazati jedan od najboljih - Splan. , Ako ste profesionalni električar, takav će program postati pravi pronaći za vas. No, postoji jedan značajan minus - to košta 40 dolara, tako da još jednom vrijedi ozbiljno razmišljati o takvoj kupnji. Razvio je jednostavno i ugodno sučelje, prekrasne funkcije i apsolutno sve električne bilješke. Ruski jezik, moguće je brzo shvatiti, ali razumjeti sve će funkcije morati potrošiti ne tjedan dana.

Programi crtanja kruga

Ovdje smo takav videozapis pronašli pregled ovog programa.

Čitaj više