Pead Pine: Glavna klasa s fotografijama

Anonim

U dizajnu interijera, jesen je relevantna za korištenje stvari koje su stvorene vlastitim rukama. To mogu biti funkcionalni elementi, kao što su svjetiljke, zavjese, podovi, kauč, stolovi, stolice i tako dalje, i samo zanimljive stvari koje ispunjavaju kućnu atmosferu udobnosti i harmonije. Možete stvoriti nevjerojatan čistač s patuljcima, možete poslati gljive na rubu, a ovaj članak predstavlja izvorni životni vijek o tome kako stvoriti borovu kuglicu, master klasa će pomoći u stvaranju minijaturnog ruba šume na radnoj površini.

Pead Pine: Glavna klasa s fotografijama

Priprema materijala

Proces pripreme će trajati dosta vremena od obrtnike. I popis potrebnih materijala je vrlo mali. Dakle, stvoriti pahuljaste ljepote koje će vam trebati:

  • Zelene perle (realno izgledaju tamno zelene nijanse, ali stvoriti volumen u proizvodnom procesu, bolje je dodati sve dostupne varijacije u zelenom staklenom lancu i koristiti ih na maloj količini grana u različitim dijelovima borovine);
  • Žica malog promjera za valjanje stakloplastike;
  • Žica velikog promjera pretežno smeđe za tkanje prtljažnika i grana stabla;
  • mali lonac ili žele, u kojem će vaše crnogorično čudo rasti;
  • plastelin;
  • Elementi dekoracije: kamenje, mahovina, bumps i tako dalje.

Pead Pine: Glavna klasa s fotografijama

Algoritam stvaranja

Shema tkanja borova iz perli je prilično jednostavna. Stvorite takvu ljepotu bit će pod moć i novak majstor, nikada prije uključen u kuglicu. U nastavku je upute korak po korak. S fotografijom sam olakšala percepciju materijala.

Za početak, jedan metar žice manji promjer je odsječen, šest perli su valjani na njega. Zatim se žica savija na takav način da na svakoj strani postoje tri kuglice, a žica na jednoj strani imala je duljinu od 10 cm. Kao rezultat toga, trebala bi se pojaviti petlja. Na dnu petlji žice uvijene nekoliko puta.

Članak na temu: kornjače to učiniti sami | Mekana igračka

Pead Pine: Glavna klasa s fotografijama

Kuglice su valjane na dugim krajem žice, približno sredinom. Kraj žice je bolji za podešavanje perli za spavanje tijekom kreativnog procesa. Zatim se uzima s žicama s perlicama i naborima na pola nakon prve dvije kuglice, a zatim se ponovno pretvara u petlju. Dakle, morate ponoviti dok fiberglass ne radi na žici.

Treći korak bit će pečat borove grančice. Za to se žica odvodi na veći promjer i namota se oko svakog sprig (tanka žica).

Važno je osigurati da je gustoća namota bila vrlo visoka, tako da naše stablo će izgledati više i reaktivnije. U procesu navijanja, grančice se mogu deformirati, ali u tome ne postoji ništa strašno, jer su svi ti trenutci razmaženi u sljedećim fazama rada.

Pead Pine: Glavna klasa s fotografijama

U četvrtoj fazi stvaramo potreban broj grančica. Što će više grana biti, pahuljasta i prekrasna će izgledati bor. Imajte na umu da se broj igala na granama može razlikovati. Takva lagana asimetrija i nemar će dodati prirodnu prirodu stabla.

Pead Pine: Glavna klasa s fotografijama

Početak načina da dovršite rad će biti pleksus grana zajedno i formiranje debla. Igle na granama trebaju ispraviti i dlake. Grane su utkane zajedno, kreću se u krug, počevši od krune i spuštaju se.

Pead Pine: Glavna klasa s fotografijama

Pines s više debla izgledaju zanimljivije. Nešto što nalikuju drveću u stilu bonsaija.

Pead Pine: Glavna klasa s fotografijama

Da biste stvorili takvo drvo, morate tkati grane u nekoliko debla. Jedan od njih će biti glavni, najsimitniji, a drugi su tanji, s manje grana. Oni se zatim utkaju zajedno u jednom snažnom tajanstvenom zakrivljenom prtljažniku. Podružnice i debla su bolje imati kaootično, samo tako da stablo će izgledati kao realno.

Pead Pine: Glavna klasa s fotografijama

Kada je proces stvaranja borova dovršen, možete otići u slijetanje. Kapacitet pripremljen za slijetanje treba ispuniti plastininom i sigurnim borovom u njoj. Plastelin je bolji da se crno ili tamno smeđe. Tako će vrlo prirodno stvoriti tlo crnogorične šume. Međutim, samo crkva, zasađena u lonac, izgledat će Kutsyvato. Trebate nešto za ukrašavanje tla. Za to su prirodni materijali idealni. Površina tla može se razmazati malim kamenjem, pokriti sloj mahovine ili staviti jedan veliki kamen koji imitira stjenovite područje. Može se napraviti iz perli na istom principu umjetne trave ili grmlja, a možete posaditi gljivice iz staklenih vlakana.

Članak na temu: Santia Santa Claus radi sami iz kartona u tehnici nadizanja

Na samoj borovima možete dogovoriti bumps - prirodne ili umjetne, kupljene u trgovinama za igle, a možete izravno čuvati od smeđih perli, tako da će se sav proizvod stvoriti u jednom stilu.

Pead Pine: Glavna klasa s fotografijama

Važno je ne zaboraviti na lonac. Također je bolje stilizirati pod prirodnim materijalima, na primjer, za pokrivanje dekorativne žbuke i boje boje kako bi se stvorio učinak starije glinene posude.

Pead Pine: Glavna klasa s fotografijama

Video na temu

Dobijte još više ideja i korisnih savjeta na temi pomoći će videu:

Čitaj više