Kako napraviti masovni pod na lože i balkon

Anonim

Porač na balkonu nije vrlo težak, koji ima malo iskustva u ovom poslu. U otvorenim prostorima, baza ovog tipa može ostati nepotkrivena drugim materijalima. U zatvorenim balkonima, gotovi poda može poslužiti kao osnova za podne uređaje od materijala kao što su: linoleum, ringwalk, laminirani parket, obojene ploče s DVP-om i imirodne ploče. Za otvorene prostore, pod na balkonu je izrađen vlastitim rukama s malim nagibom vanjske i šljive u kutovima kako bi se uklonile oborine.

Potrebni alati i uređaji

Kako napraviti masovni pod na lože i balkon

Pumpanje valjka s masovnim podovima

Za uređaj za skupne podove morat ćete pripremiti sljedeći alat:

  • Krpica s valjkom;
  • Široka lopatica;
  • Kapacitet plastike od najmanje 20 l;
  • Elektroda s mlaznicom za miješanje otopine;
  • Beacons;
  • Pravilo;
  • Posebne cipele.

Otrti

Ovaj uređaj uspostavlja valjak s napuhanim premazom. Mala okrutna izbočina na valjku stisnute iz tekuće mješavine mješavine zraka i razbiti otopinu s pilion, formirajući horizontalnu razinu površine.

Kit

Kako napraviti masovni pod na lože i balkon

Široka lopata ima pogled na veliko veslanje. Spatula zubi imaju pravokutne ili oštre zube. Spatula ravnomjerno distribuiraju smjesu za lijevanje po podu.

Kapacitet za miješanje suhe smjese s vodom

Spremnik možete koristiti pod različitim tekućinama. U plastičnoj bačvi gornji dio je izrezan, tako da se osigura maksimalni pristup mikseru.

Elektroda s mlaznicom

Kako napraviti masovni pod na lože i balkon

Bušilica

Vrlo je prikladno koristiti za pripravu cementne smjese s vježbom s mješačem instaliranom u spremniku. Takav uređaj u isto vrijeme može se pripraviti do 20 litara cementne smjese.

Članak o toj temi: Kako napraviti balkon u apartmanu

Lakoća

Uređaji su piramidalne strukture s mobilnim oznakama na temelju njihovih potpornih nogu. Oznake na nogama stavljaju željenu debljinu rasute.

Kako napraviti masovni pod na lože i balkon

Ugovaranje ravnomjerno na površinu poda njegovog balkona, proizvode punjenje tekuće smjese. Debljina i horizontalnost tijekom ispune poda kontroliraju se oznake svjetiljki. Na kraju rada, beacons su uklonjeni, bez ostavljanja tragova.

Pravilo

Uređaj kontrolira horizontalu smrznute površine poda za punjenje na balkonu. Pravilo se može napraviti vlastitim rukama iz aluminijskog profila dužinom od 1,5 do 2 metra.

Posebne cipele

Kako napraviti masovni pod na lože i balkon

Takve se cipele mogu kupiti u građevinskoj trgovini. Neka bude sa svojim vlastitim rukama vrlo jednostavna. Kriške šperploče udaraju s noktima. Tada Phanneur veže viski na potplate svjetlosnih cipela. Hodanje na tekućoj dyllby smjesi poda ne ostavlja tragove. Point Punkture su odmah zategnute rješenjem, bez ostavljanja tragova. To omogućuje dostupnost bilo kojem dijelu poda tijekom punjenja i izravnavanje površine tekuće smjese.

Suhe smjese rasutih podova

Suhe mješavine rasutih podova idu u prodaju u papirnatim vrećicama. Najpogodnija ambalaža u vrećama težine 25 kilograma. Neki od najpoznatijih proizvođača visokokvalitetnih mješavina za podove je cerezite, tim i skeniranje.

Pripremni rad

Paul na loggia bez previše. Zatim se cijela površina očisti s usisivačem. Vjerujte mjesta podešavanja poda do vertikalnih površina za duboke pukotine. Ako se to otkrije, oni su zapečaćeni cementnim mortom.

Svi pripremljeni temelji obrađuju se prvi temelj.

Tehnologija ispunjava tekuće podove

Punjenje tekućih podova se izvode u nekoliko faza:

  1. U spremniku suha smjesa se izlije i izli vodom. Miješalica (električna vrata s mlaznicom) pripravljena je za otopinu otopine homogene konzistencije.

    Kako napraviti masovni pod na lože i balkon

  2. Spatula se ravnomjerno raspoređuje preko površine poda, a gotova tekuća smjesa se izlije iz cijevi.
  3. Mops s valjkom stisnite mjehurići zraka iz otopine i razina cijelu površinu poda.
  4. Punjenje poda počinje s ruba površine i završiti na vratima.
  5. Nakon 5 sati na podu, možete hodati. Koristeći pravilo, provjerite horizontalnu površinu. Visina razlika je dopuštena na jedan milimetar za jedan i pol metara od poda površine. Dublje nedostatke temeljito se protrljaju cementnim mortom. Za detalje pogledajte ovaj videozapis:

Radi udobnosti, voda za pripravu tekuće mješavine podova izlije u boce u dvije litre i u pet-litrenih boca. To dodaje praktičnost pri doziranju vode tijekom miješanja smjese.

Izolacija s poda na balkonu

Obično je osnovna površina balkona ispod praga vrata ispod 100-150 mm. Takav "korito" je ispunjen slojem gline. Ceramzite je prekriven grubom cementnom estrijom. Zatim odgovaraju masovnim podovima. Završena razina poda mora biti u pragu vrata. Za detalje o izolaciji poda na balkonu, pogledajte ovaj videozapis:

Članak o toj temi: Odaberite koja vrata staviti u dnevnu sobu

Grijani podovi

Suvremeni sustavi podnog grijanja u trgovačkoj mreži prikazani su u širokom rasponu. Sustav je savijen električni kabel koji je fiksiran na dielektričnoj osnovi. Dodatne informacije o tehnologiji pogledajte ovaj videozapis:

Osnova poda lože nalazi se u sloju toplinske izolacije. Bez toga, toplina će izaći. Zatim napravite grubi estrih na koji je postavljen sustav grijanja. Grijanje je zatvoreno sa skupnim podovima. Na završenoj smrznutoj površini postavljen vanjski premaz. Koristeći upravljačku ploču, možete postaviti udobnu sobu unutarnju temperaturu. Zatvoreni balkon i loggia s podnim grijanjem postaju punopravni dnevni boravak.

Čitaj više