Što su industrijske zavjese: vrste i materijali

Anonim

Industrijske zavjese - vodama filma (tkivo), pričvršćene na trepće (metalni prstenovi), na češalj, na vodilicama na valjcima, na kabelu. Oni su i zaštita i zamjenjuju zidove ili tvrde particije. Razgovarajmo o tome što su industrijske zavjese: vrste i materijali.

Što su industrijske zavjese: vrste i materijali

Odaberite industrijske zavjese

Materijale

PVC, polietilen za skladište, od cerata, ojačanog filma ojačanog svjetla, tarpulin (ojačani polietilen tkivo). Svi navedeni materijali razlikuju se prema svojstvima rada, o fotosenzitivnosti, gustoći, po cijeni (ali je mala za bilo koje opcije). Odaberite Materijal ovisno o potrebnoj aplikaciji (za razdvajanje prostora, za popravak, za uporabu kao garažna vrata ili vrata, itd.).

Primjena

Industrijske zavjese se razlikuju (Zyot) prostor sobe i štite od nepovoljnih uvjeta izvana tijekom rada prostora ili popravak popravka:

  • u proizvodnji u radionicama;
  • na usluzi za pranje automobila i auto;
  • u garažama;
  • u skladištima;
  • u trgovinama;
  • u teretani;
  • u kućanstvu.

Što su industrijske zavjese: vrste i materijali

Prednosti

Naučimo o prednostima korištenja industrijskih zavjesa:

  • Podržati razinu vlažnosti na ograđenom mjestu;
  • Zaštitite sobe od prašine, nacrte, vjetar i kišu, ne podliježu koroziji;
  • Držite topli zrak u zatvorenom prostoru i ne propustite hladnoću vani;
  • sigurno pri kontaktu s hranom;

Što su industrijske zavjese: vrste i materijali

  • imati dugogodišnje razdoblje;
  • Smanjite potrošnju energije za grijanje ili hlađenje do 30-60%;
  • dati zgrade i prostorije moderan izgled;
  • Instaliranje zavjese ne uzima mnogo vremena;
  • Relativno jeftino rješenje za razlikovanje prostora (koordinirati uzvodno stacionarne zidove, dobiti dopuštenje BTI i izgraditi ih, relativno skupi troškovi).

Što su industrijske zavjese: vrste i materijali

Pvc

Industrijske PVC zavjese (polivinil klorid), kao na fotografiji, izdržljiv, otporan na habanje, otporan na kućanske i industrijske kemikalije, do štetnih učinaka prašine, kiše, sunca i drugih prirodnih uvjeta. PVC materijal je netoksičan, što omogućuje njegovo korištenje na mjestima dugoročne akumulacije ljudi, promatranje zdravstvene sigurnosti. Trenutno, poliester ili poliesterske tkanine s posebnim oblogom na obje strane PVC-a koriste se za zavjese. Od njih, industrijske zavjese su napravljene za skladište, što omogućuje dulje i učinkovitije zadržavanje proizvoda i stvari u odgovarajućoj temperaturi i vlažnosti, koja se učinkovito prikazuje u gore navedenom popisu prednosti. Zavjese za prostorije skladišta najčešće su izrađene od tarpulina (snažan polietilen film), dimenzije zaštitne mreže označene su od strane kupca, takve zavjese imaju niske cijene. Polietilenske industrijske zavjese također se koriste za unutarnje premazivanje arbora u privatnim područjima, uličnim kafićima i klubovima u ljetnom razdoblju kako bi se održala udobnost bez kiše, vjetra i prašine. Polietilenske zavjese se lako pere, spremaju pogled na proizvode proizvoda, održavajući režim temperature u skladištu, dijele dijelove za pohranu. Prilikom primjene logotipa ili uzoraka obavijestite sadržaj odjeljka. Morate odabrati materijale za te svrhe. Zamjena industrijskih zavjesa svake sezone je iracionalno financijski. Trajnost tkanine je važan čimbenik, mora biti otporan na vjetarske udare, solarno zračenje, vodootporno.

Članak o toj temi: Što učiniti ako su vratara zaljubljena

Cerada

Šivanje ovih industrijskih zavjesa provodi se iz gustog, mehaničkog oštećenja, materijala visoke čvrstoće (cerata), koji se tretira s vodom i vatrostalnom impregnacijom. Kako bi se poboljšala učinkovitost zaštitnih svojstava, tarp se može prekriti PVC-om. Zavjese od krženja drže toplu prilikom izgradnje fasade i konkretnog rada. Brozentna polja su ušivena za pokrivanje tereta koji prevoze automobili, prikolice, na otvorenim željezničkim platformama.

Što su industrijske zavjese: vrste i materijali

Industrijske zavjese i zavjese koriste se za razdvajanje radnih mjesta u radionicama, za visoko kvalitetno održavanje temperaturnih i ventilacijskih načina u zatvorenom prostoru. Kada visi na ulaznim vratima, proizvođač koji štedi toplinu stvoren je u hladnom vremenu, a toplina se ne preskoči. Zavjesa se sastoji od bendova koji se stavljaju na ležaj, koji se mogu instalirati i izvan i u zatvorenom prostoru (otvor za vrata). PVC zavjese su zaobljene rubove za sigurnu uporabu. Ojačana polietilenska tkanina Tarpulin se ne boji oštećenja, za snagu oko rubova prolaze poseban kabel, a okvir vlakana neće dati "ispruženi" film na mjestu rezanja ili pauze.

Čitaj više