Montaža pranja na vrh stola

Anonim

Kuhinja je poznata jedno od najposjećenijih mjesta u kući, pa želim da to ne bude samo višenamjenski, već i lijep. U tom smislu, dizajn kuhinje postaje sve raznovrsniji, s temom dizajna, oprema sve više postaje oprema koja je namijenjena za kućanske svrhe.

Montaža pranja na vrh stola

Instalacija ljuske u stol je prilično jednostavan proces, dovoljno je imati potreban alat i znajući nekoliko aspekata instalacije.

Pranje u modernoj kuhinji ključ su praktičnost i čistoće. Kada se kupuje nova autopraonica, onda se mora pričvrstiti na stol. Oni mogu biti različitih oblika - okrugli, pravokutni, kvadrat. Da bi to učinili, nije potrebno tražiti pomoć stručnjaka, sve se može izvesti s vlastitim rukama.

Kada je kuhinjski umivaonik pričvršćen na stolnjak, treba uzeti u obzir cjelokupni dizajn kuhinje i sklonosti okusa.

Da biste napravili pričvršćivače kuhinjskog sudopera do stola, trebali biste imati određene vještine. U isto vrijeme morate koristiti takav skup alata:

  • bušilica;
  • dijamantni disk;
  • Različite pojedinosti s kojima se provode zatvarači;
  • kit nož;
  • brtvilo;
  • četka.

Ugradnja pranja na stol

Montaža pranja na vrh stola

Visokokvalitetni pričvršćivači za pranje mogući su samo uz normalnu debljinu tablice.

Instalacija počinje s onim što treba staviti na tablicu koji je odabrano mjesto pod budućim pranjem. Da biste to učinili, morate koristiti predložak, možete jednostavno odrediti site simbol. Nakon toga, u stolnom stolu, trebali biste izrezati rupu potrebnih dimenzija, za to je korišten trupci i vježba. Raditi udobno, sudoper treba postaviti na pod, a zatim će instalacija biti lakša.

Nakon što su rubovi napravljeni, moraju se očistiti od prašine i piljevine, raspoloživi dijelovi obrađuju brtvilom, tako da je countertop zaštićen od negativnih učinaka vode. Može se zaštititi, može se koristiti epoksidna smola ili silikona. U slučaju da je counter je napravljen od plastike, potrebno je koristiti alkoholni brtvilo za obradu ispunjenih rupa, ovaj materijal se primjenjuje četkom i lopaticom. Zaštitno sredstvo treba nanositi s glatkim slojem tako da su rupe obavene, a višak ostaje, treba ih ukloniti.

Članak o temi: topli kat pod tepihom: grijani tepih i električni grijač, do-it-yourseg infracrvena

Da bi se umivaonik pričvrstio na stol, preporučuje se da koristite pojedinosti za zatvarače. Sudoper se primjenjuje na stol i mjesto budućeg zatvarača. Da biste to učinili, koristite stroj za rezanje i dijamantni disk, mjesto za zatvarače treba napraviti pod označenim kutom. Na visokokvalitetnim zatvaračima, countertop se može ugraditi u sva pravila i kada će se koristiti, umivaonik s jedne strane neće biti bočno.

Prije instaliranja svih elemenata za zatvarače, instalacija za pranje je napravljena, nakon čega trebate provjeriti postoji li neispravna mjesta ako je sve u redu, počne instalacija i željeni broj vijaka u utoru.

Kada se učvršćivač pranja provodi do stola, potrebno je osigurati da se brtvilo potpuno suši, konture treba staviti na posebnu brtvu, možete podmazati njegove rubove silikonom.

Instalacija pranja - korisne preporuke

Shema montaže na radnom mjestu.

Nakon što su sve te radnje dovršene, pranje nježno stavlja na radnu ploču, ako postoji dodatna silikona, treba se pravovremeno izbrisati. Mount je po izboru da to učini da sa svu snagom zajebala vijke, posebno je važno ako je površina izrađena od mekog materijala, na primjer, s drveta, kao pukotine mogu formirati.

Nakon toga se treba uspostaviti autorsko pranje, za to vrijeme stabilizirani su svi hermetički materijali koji su korišteni u procesu pranja za pričvršćivanje na stol.

Mora se imati na umu da se umetanje može provesti samo u prisutnosti elektrolovka. Ako ne postoji takva slagalica za rez, trebat će vam najmanje pola dana, ako se izreza provodi električna slagalica, onda će uzeti redoslijed manji. Uspješan umetak ovisi o tome kako su točne i točne oznake. Kada se izreže izreza, nekoliko vijaka može se pričvrstiti u utor na takav način da countertop ne dobiva dalje, a ne izvan kraja. U slučaju da se izreza izvuče iznutra, preporuča se staviti drvenu šipku na njega, to je učinjeno tako da kada je vježba izvan vježbe, nije bilo plastičnih čipova.

Članak o temi: jesen kolica: nekoliko ideja za obrt iz prirodnih materijala

Što trebam uzeti u obzir prilikom umetanja?

Izrezivanje se preporučuje kao tanki silikonski sloj kako bi se zaštitio od vlage od ulaska u vlagu, dodatno, stoga je fenol i formaldehid. Umetak zahtijeva pripremu, posebno, potrebno je zalijepiti brtvenu traku u jaz između ušiju kako bi se pričvrstili stezaljke i rubovi pranja.

To se događa da je debljina stola na vrhu za kuhinju je premala za pritezanje stezalica, u ovom slučaju moraju staviti komadiće vlaknastih ploča, ali ih je potrebno pričvrstiti s nekoliko vijaka, inače će se isječci pridržavati pri zatezanju , Krajevi zatvarača trebaju biti ugostili čekićem kako bi ih sigurno popravili na stolu. Prije instaliranja, na rub se može montirati sa silikonom za brtvljenje susjednog filma. Nakon toga se umetak može smatrati završenim.

S obzirom na značajke struktura, rad može ostati na ugradnji mikser, otpadnog sječaka ili odvoda. Pričvršćivanje miksera na kuhinjski sudoper također se može obaviti vlastitim rukama - na sudoperu postoji potreban broj rupa koje su potrebne za ugradnju dizalice. Važno je ispravno odabrati model miksera, mora se učiniti prema broju rupa na ploči za okretanje. Odabir mješalice trebao bi biti posebno temeljit, dok je potrebno uzeti u obzir čimbenike kao što je multifunkcionalnost, manevriranje i praktičnost. Ne biste trebali zanemariti izgled miksera, mora biti usklađen s unutarnjim prostorom i izgledao je spektakularno. Međutim, prilikom odabira miksera i dalje, mnogo pozornosti treba posvetiti svojoj funkcionalnosti nego za udobnost. Instalacija miješalice može se provesti na različite načine: na iglu i na matici. Ako se instalacija mješalice provodi početničkim graditeljima, bolje je odabrati drugi način, pričvrstite mikser na matici je mnogo jednostavnije.

Članak na temu: PVC podne obloge: podovi i peći, podne ploče s bravama, recenzijama i parket polivinil kloridom, fotografiju

Ako se sve učini ispravno, onda ne možete sumnjati da će izgled kuhinje privući pozornost svih gostiju.

Čitaj više