Kako lijepiti pozadinu pod slikanjem: pravi pristup i 9 materijala

Anonim

Kako lijepiti pozadinu pod slikanjem: pravi pristup i 9 materijala

Prije ljepšanja pozadine za slikanje na zidovima, trebali biste se upoznati sa svojim sorti, popraviti uz korištenje pozadine u slikarstvu, možete dobiti dobar pogled na sobu i uštedjeti ga dugo vremena. Ova opcija će biti korisna za one koji imaju neravne zidove u sobi. I apsolutno ne nužno zapošljavaju stručnjake za organiziranje popravka na usklađivanju. Korištenje pozadine prema boji pomoći će sakriti sve nedostatke i nedostatke. Ali potrebno je znati kako je tapca ovog tipa zalijepljen i što su njihove nijanse. Ako već imate određene vještine, možete se jednostavno osvježiti prije početka procesa.

Pouzdana pozadina pod slikanjem: Alati i materijali

Kako organizirati potresne pozadine kako ne bi pokvarili njihov izgled? Ovo je pitanje zabrinuto za svakoga, budući da je često radi uštede proračuna od specijalističkih usluga koje morate odbiti. Pozadina u kojem slučaju ne može se brisati običnom krpom, kao što su učinili kada su koristili stare pozadine. Vrlo je važno da se oštećenje utiskivanja ne formira tijekom procesa.

Kako lijepiti pozadinu pod slikanjem: pravi pristup i 9 materijala

Alati za potresne pozadine

9 Glavni materijali i alati dolaze do spašavanja:

  1. Mekana i elastična četka;
  2. Valjka za boje;
  3. Ljepilo;
  4. Aditivi za bojenje;
  5. Boje;
  6. Građevinski rulet;
  7. Nož za tiskanicu;
  8. Kit nož;
  9. Akrilni prajmer.

Trebate uzeti bilješku, ljepilo, koji se koristi za takav posao, treba nanositi isključivo na zidu. To ne samo da će spasiti potrošnju materijala, već i pojednostavljuje proces rada. Ako nanesete ljepilo na pozadinu, tekstura može komprimirati i spremiti materijal neće raditi.

Članak o toj temi: Svojstva i tehnologija za primjenu spahade Coroeda

Pozadina vrste phlizelina je prikladna jer je pogreška dopuštena kada je ostavljena rezanje, može se eliminirati jednostavnim povlačenjem ruba materijala. Takve manipulacije mogu biti rastegnute traku i kontroliraju sve nedostatke.

Gdje početi i kako pobijediti pozadinu za slikanje

Prva faza rada bit će odabir potrebne pozadine, koja će biti ukrašena zidovima. Moderne građevinske kuće mogu predstaviti širok raspon u ovom planu. Stoga se ne pojavi veliki problem s definicijom.

Kako lijepiti pozadinu pod slikanjem: pravi pristup i 9 materijala

Pozadine za slikarstvo mogu biti papir, vinil s fleislinskim bazom i staklom

Materijali pod slikanjem mogu imati drugačiju osnovu. Može biti papir, fleslinski ili stakloplastični. Te se opcije odnose na teksture i posjeduju njihove osobitosti na obratiti pozornost.

Najviše proračunska opcija je baza za papir. Liječi se s vodnim sredstvom i izrađenim vlaknastim papirom. Zahvaljujući ovim kvalitetama, ova vrsta pozadine ima dobru gustoću. Najčešće, ova opcija ne zahtijeva preliminarnu pripremu površine.

Ostale opcije su mnogo skuplje, ali njihova je kvaliteta mnogo bolja.

Na primjer, Phlizelin Wallpaper je vrlo izdržljiva, značajno se razlikuju od onih koji uključuju samo fleslinsku osnovu. Oni nisu podložni deformacijama i ne mijenjaju se nakon što ih je vlaga udarala. Takve pozadine mogu se savršeno držati potpuno na bilo kojoj površini. Slikarstvo takvih pozadina je iznenađujuće jednostavna, au procesu ne možete brinuti o tome što možete oštetiti njihovu površinu ili strukturu.

Najskuplja opcija je fiberglass pozadina. Ovaj tip ima povećanu snagu i može služiti tijekom godina. Njihov sastav uključuje posebno staklo. Stvorite takve pozadine izlaganjem visokim temperaturama, pomaže u obliku teksture različitih vrsta i debljine. Pozadina iz stakloplastike može se preraditi do 10 puta. Naravno, u određenoj fazi crtež može nestati, ali se i sama izgled može ažurirati jako dugo.

Članak o temi: Kako oprati linoleum tako da Glitel kod kuće

Pozadine za slikarstvo: Kako lijepiti i obojiti površinu

Rad na lijepljenju pozadine nije teško, glavna stvar je imati želju i strpljenje. Ostaje samo da bi se malo trudio i soba će se poboljšati.

Prije nego što nastavite s radom, morate pažljivo ispitati zidove za prisutnost nedostataka. Svakako očistite površinu iz starih pozadina, postići svjetlo i homogeno ton. Složena mjesta se čiste lopaticom, a preostali ostaci pozadina mogu se jednostavno navlažiti vodom i čekati neko vrijeme tako da su iza njih.

Nakon tih postupaka, zid mora biti ostavljen da dovrši sušenje.

Kako lijepiti pozadinu pod slikanjem: pravi pristup i 9 materijala

Potrebno je eliminirati sve dodatne slojeve starih premaza: pozadinu, boje, pločice, panele i druge stvari

Bilo bi lijepo tretirati zidove akrilne prajmere tako da se ljepilo bolje apsorbira, ali je po volji. Kako pravilno primijeniti temeljku iz video lekcija.

Obratite pozornost na pravi izbor ljepila. Za svaku vrstu pozadine, to je drugačije, pa kada kupujete pažljivo ispitati upute, jer se pozadina ove vrste smatra najtežim u kategoriji težine.

Čim je sve spremno, možete primijeniti ljepilo na zid i primijeniti dumpled segmente traka za pozadinu.

Kako ljepilo pozadinu za slikanje

Da bi se posao bio organiziran ispravno, morate znati od kakvog mjesta počinje.

Kako lijepiti pozadinu pod slikanjem: pravi pristup i 9 materijala

Možete početi ljepilo s bilo kojeg mjesta. Međutim, većina ljudi slijedi tradiciju, početi završiti kutom ili iz prozora

Najčešće se počinje s kutom sobe. Da bi proces mjerenja i rezanja ne uzima mnogo vremena, možete kuhati nekoliko vrpca odjednom.

Da biste odredili veličinu, svakako koristite građevinsku rulet, a zatim je samo odrezali mrežu na traku.

Prva stvar koju treba učiniti je. Podmaziva Sheu ljepilo i samo oklijeva pozadinu. Pričekajte vrijeme prije primjene ili ne, odgovorit će se upute za kupljeno ljepilo. Trčanje materijala treba samo valjak ili četka. Ni u kojem slučaju ne koristite krpu, jer može pokvariti izgled.

Članak o toj temi: Prednosti i nedostaci Phlizelin Wallpaper

Zaboravite na način lijepljenja "Vakhlest", ova metoda je dugo prošla u prošlost. Ova vrsta pozadine je zalijepljena isključivo "online". Ako je ljepilo pogodio materijal, potrebno je odmah izbrisati, jer će zastojno čišćenje zauvijek ostaviti otisak. Nakon završetka posla, morat ćete čekati sušenje.

Zidovi koji su sušeni lakše se boje, ali koja boja koju odaberete ovisi o osobnim preferencijama. Nakon što se boja nanosi na površinu, imat ćete besprijekornu površinu s prekrasnom bojom.

Kako ljepilo pozadinu pod slikanjem (video)

Što se može reći o pozadini pod slikanjem? Ako želite izraziti svoju osobnost i ne zaustaviti tamo. Stalno se mijenjaju i poboljšavaju izgled vaše sobe, a onda su ta završna djela za vas. Nemojte uskratiti zadovoljstvo i izvorna improvizacija. Uostalom, pozadinu je dopušteno promijeniti vašu sobu u bilo koje vrijeme.

Čitaj više