Pravilno odraz u Kabini Auto

Anonim

Već smo pregledali mnoge električne trikove koji mogu biti korisni za svaku osobu. Za povratne informacije, često smo dobili pitanja kako ukloniti rasvjetu plafe u kabini, pa smo vam odlučili reći nekoliko trikova i o tome. Htio bih napomenuti da je automobil gotovo svaka osoba, tako da takav savjet uvijek će biti usput.

Zašto ukloniti avion

Zapravo, razlozi za uklanjanje stropa u automobilu mogu se nazvati mnogo, svaka osoba pronalazi određene probleme ili su. Proces uklanjanja plafona je vrlo jednostavan - to nije ugradnja LED trake u prednji svjetlo, koji, usput, može biti korisno za mnoge vozače. Dakle, postoje sljedeći razlozi:

Pravilno odraz u Kabini Auto

  1. Zamjenjujući svjetiljku na snažnije ili spaljeno.
  2. Zamjena difuzora, koji ne može bez problema.
  3. Provjerite sve kontakte u automobilu tijekom instalacije pozadinskog osvjetljenja.
  4. Normalna zamjena na drugoj svjetiljci ako želite instalirati drugu rasvjetu u kabini.

U pravilu ljudi pokušavaju promijeniti takve svjetiljke samo ako su previše svijetle ili zasjaju. Također možete staviti višebojni pozadinsko osvjetljenje, uvijek će izgledati lijepo. Na primjer, instalirali ste LED pozadinsko osvjetljenje plavo, također možete staviti tako lampu bez ikakvih problema.

Kako ukloniti rasvjetu ravnate u automobilsku kabinu

Važno je napomenuti da postoji veliki broj različitih automobilskih brandova, gotovo svi načini uklanjanja se razlikuju. Ali, postoje trikovi koji se mogu sigurno odnositi na sve automobile. U ovom članku nećemo reći kako ukloniti strop rasvjete u kabini automobila domaće proizvodnje, ovdje se ovdje može pripisati: 2101, 2105, 2106,2199, itd. - Ako imate takav automobil, pokušajte pronaći drugi članak. Saznajte što su električni krugovi.

Članak o toj temi: Sklop za računovodstvo električne energije 220v

U početku preporučujemo da gledate videozapis, kako ukloniti strop rasvjete u kabini, nakon toga ćemo vam reći neke više trikova.

Možete ukloniti strop na dva glavna načina, o njima ćemo zasebno razgovarati.

Sada su najpopularniji proizvodi vezani uz posebne zastave s oprugom. Da biste ih otvorili, dovoljno je malo povući prozirni poklopac na sebe, tako da izgleda na fotografiji.

Pravilno odraz u Kabini Auto

Druga opcija Kada trebate napraviti malo odvijač, trebali biste primijetiti posebnu rupu. Ako nije - čitati dalje.

Pravilno odraz u Kabini Auto

Ako ste počeli pokušavati ukloniti plafong na takve načine, ali ne možete ništa učiniti - ne pokušavajte. Zapamtite, strop je uvijek jednostavan ako ništa ne izađe, to znači da učinite nešto pogrešno.

Vrlo rijetka mogućnost kada trebate pritisnuti plafong unutra, malo ga razbiti i izvući ga. To se događa, ali to je vrlo rijetko, tako da ne stvaramo nikakve akcente na njemu.

Pravilno odraz u Kabini Auto

Nakon što se slavna osoba izvuče o žicama, isključite napajanje baterije, može zatvoriti ožičenje u stroju. Ponekad, za promjenu žarulje, dovoljno je odvrnuti i umetnuti novi je jednostavan način. To se događa teže kada su sve žice pričvršćene s posebnim klermetrima, moraju ih izlijevati. Radi to pažljivo, vrlo je lako oštetiti.

Pravilno odraz u Kabini Auto

Tako smo vam rekli kako ukloniti rasvjetu plafe u kabini i razmotriti osnovne načine. Ne postoji ništa teško, ali zapamtite, ako ne i ide - ne dirajte, samo ćete se slomiti.

Članak o temi: Što učiniti ako je svjetlo isključeno.

Čitaj više