Tkanina varala: tko se pojavljuje, kako to učiniti kod kuće

Anonim

Riječ "vara" se koristi u različitim vrijednostima, označavanju i spektakularnoj frizuru i valovitom crijevu, ali se najčešće koristi za tkivo prikupljeno u malim naborima. Značajka varala je ista širina preklopa i postolja, kao i na činjenicu da se rubovi nabora šalju naizmjenično ili gore, ili dolje. Konfiguracija nabora može biti različita - klasična vertikalna za izravne suknje, uski na vrhu i širenje dolje, stvarajući navedeni rub, kovrčava (u obliku božićnih drva, cik-caks, itd.) , Moda za takvu odjeću počela je čak iu davna vremena i uspješno se nastavlja razvijati danas.

Tkanina varala: tko se pojavljuje, kako to učiniti kod kuće

Tko i gdje je vara?

Za razliku od strogo i jednostavnog u izvršenju plera, varala je vrlo zahtjevna i na razinu izvršenja i lik vlasnika ove odjeće. Takva se obrada najčešće proizvodi na tankim tkivima, iako u najnovijim modnim zbirkama možete zadovoljiti valovitu kožu i druge neobične materijale. Značajka varala je da stvara isto vrijeme vrlo dobro prianjanje i učinak prozračivanja, leta.

Suknje, haljine, bluze, pa čak i hlače s valovima vrlo su ženstvene, aristokratske i elegantne, često takva odjeća čine višeslojne. Oni se smatraju izvrsnom odjećom, iako je elegantna bluza-varala savršena za poslovno odijelo. Cipele i pribor za to zajedno bi također trebale biti elegantne i ženstvene.

Međutim, pri odabiru prikladnog modela odjeće, potrebno je zapamtiti da se nabori podigli "na rubu" nabora imaju svojstvo vizualno povećati volumen, tako da će potpuno valovita tijela ili suknja pobijediti samo na tanku figuru ,

Također, treba imati na umu da je varala lijepa samo kada se tkanina slobodno leži, inače se neravnomjerna širina različitih rastegnutih nabora može igrati s vama okrutnu šalu.

Nositelji zaobljenih oblika trebaju biti ograničeni na umetke na umetke koji imaju sposobnost "smanjiti" siluetu i mogu imati najrazličitiji oblik.

Vrlo stilski pogled na bilo koji ansambl će dati valovitog ovratnika, šal ili rt, koji lijepo izgleda na ženi bilo koje dobi i tijela.

Članak o temi: Uskrsna piletina Piletina: Glavni razred s shemama i opisima

Je li to Mono da se odvuče?

"Stojeći" manje nabori su prilično složeni u izvedbi, a njihova neovisna proizvodnja je moguća samo s određenom vještinom. To zahtijeva posebne obrasce koji najčešće čine Watmana. Između oblika nalazi se krpa navlažena vodom s octom, koja se zatim kuca i osuši.

Takav mukotrpni rad opravdava se samo u proizvodnji nekoliko presavijenih praznina odjednom.

Tkanina varala: tko se pojavljuje, kako to učiniti kod kuće

Za pojedine krojenje, bolje je skrenuti majstoru, koji ima veliki izbor oblika, a obrada se proizvodi u autoklavu. Također možete odabrati tkaninu s varuom, izrađenom na industrijski način. Dostupan raspon gotovih valovitog materijala je vrlo širok, obično poliester ili miješane tkanine različitih tekstura i boja koje izgledaju nečistoće i lako za njegu.

Kako zadržati čistu i ljepotu?

Iako valovirane stvari nisu namijenjene svakodnevnim čarapama, potreba za njihovim pranjem i dalje periodično postaje. Ako se vaša odjeća kupuje u trgovini, pažljivo ispitujte naljepnicu na njemu, osobito preporuke za pranje i kemijsko usmjeravanje. Posebno se nježno treba rukovati s prirodnim materijalima. U pravilu, nakon kontakta s vodom, nabori se ne razlikuju, ali oni mogu izgledati kao "žvakanje", pa se isplati pretvarati nepromišljeni dio tkiva. U svakom slučaju, najbolji način je profesionalno čišćenje (ako prečac nije naveden u prečacu).

Sintetička tkiva-valovitost obično se dobro pomiče na pranje toplog vode i mekih deterdženata. Treba ih ručno izbrisati i ne trljati, a ne uviti, a nakon ispiranja, objesiti se, ne pritiskati , Ako je moguće, prije pranja preporučuju se valovita područja u uskoj vrećici (čarapa) ili testirana s pletenicama i uklonite ih samo nakon sušenja. Ako se nabori još razlikuju, onda je potrebno kontaktirati čarobnjaka za ponovno odstupanje, dok je stvar potrebna za pred-produc.

Članak o temi: Openwork Odjeća pletenje

Čitaj više