Kako ukrasiti notepad poklopcu

Anonim

Mnogi od vas najvjerojatnije pogledali u male trgovine prodaju ručne izrade stvari. Obično, kada osoba vidi ove slatke predmete, ugodne oči, on rijetko predstavlja ono što je ugrađeno mukotrpno i dugačak rad. Ručni rad u modi kao nikad. Copyright Blogovi, mjesta, razni portali, online trgovine, posebni poslovnici nude autorska prava u raznim destinacijama za ruku sluškinju. Cijene za sličan ekskluzivni je prilično visok, a ne svaka osoba ga ne može kupiti. Međutim, apsolutno se sve može učiniti neovisno! Danas ćemo reći kako ukrasiti naslovnicu prijenosnog računala. Takva jedinstvena bilježnica postat će izvrstan suvenir za vaše prijatelje i voljene. Uostalom, ne postoji ništa bolje kako stvoriti dar s vlastitim rukama. Ovaj proces je tako jednostavan da se čak i dijete može nositi s njim. Sada razmotrite detaljnije kako ukrasiti naslovnicu prijenosnog računala i koji će materijali biti potrebni.

Kako ukrasiti notepad poklopcu

Potrebni materijali i alati:

  • prijenosno računalo s papirom, ne sjajnom pokrovom;
  • Til ili čipka;
  • škare;
  • Scotch;
  • Pozivatelja s željenom bojom boje.

Čipka

Provodimo poklopac prijenosnog računala čipkom i popravite rubove iznutra pomoću trake. Za praktičnu operaciju, čipkasta tkanina treba biti veća od samog poklopca kako bi se mogla omotati rubove. Boja poklopca i boje ne mora nužno odabrati nijanse ili boje, možete napraviti kontrast.

Boja u spreju

Nakon što ste osvojili prijenosno računalo i osigurali rubove, uzimamo spremnik boje i počnite sprej na notetljavu kroz čipku. Prilikom prskanja, ne pokušavajte sipati što je više moguće boje, inače postoji velika vjerojatnost da umjesto slike, tokovi i razvodnici će ostati.

Kako ukrasiti notepad poklopcu

Notepad spreman

Nemojte požuriti da uklonite čipku s poklopca notepada, odmah nakon što ste ga naslikali. Pričekajte malo, neka se crtež osuši, inače će biti podmazan. Nakon potpunog sušenja pažljivo uklonite vrpcu iznutra i čipke iz poklopca notepada. Za veći učinak na rezultirajuće figure možete nešto napisati, na primjer, želju ako ukrasite bilježnicu za dar. Kao ovo! Spreman! Zahvaljujući ovom glavnom razredu, naučili ste kako ukrasiti notepad pokrov.

Članak o toj temi: Razglednica 14. veljače s vlastitim rukama voljenim u tehnici scrapbooking

Kako ukrasiti notepad poklopcu

Čitaj više