Što su nasilna vrata iz masiva

Anonim

Pisana vrata - što je to? Pilenka je drvena ploča, obično pravokutni oblik. Ovaj element je umetnut u poseban okvir i fiksiran pomoću ljepila ili Spike-Groove sustava.

Što su nasilna vrata iz masiva

Bijela puna vrata

Najčešće je poklopac vrata opremljen s nekoliko panela. Ti se dijelovi izvode iz takvih materijala:

  • niz;
  • MDF;
  • šperploča;
  • Shemboard.

Osim toga, adaptacije koje se razmatraju mogu biti predstavljene kao stakleni umetci. U slučaju kada su unutarnja vrata opremljena šperpločem iz šperploča, stakla ili MDF-a, nosač se provodi pomoću posebnih kadica.

Što su nasilna vrata iz masiva

Vrata iz masiva

Okvir okvira izvodi se iz borovog masiva ili tvrdog drveta. U isto vrijeme, navedene sirovine mogu biti čvrste i zalijepljene. Širina donjeg dijela okvira vrata ima veće stope od bočnih i gornjih zona. To je zbog raspodjele opterećenja.

Vertikalni dijelovi okvira snimljivih fileta povezani su kroz horizontalne šipke. Broj tih elemenata određen je brojem prisutnim u dizajnu, panelima.

Vrste pilenoka.

Pilantirana vrata na fotografiji stvaraju se sljedećim vrstama komponenti:

  • Figare (fotografija);
  • Podovi (fotografija).

Što su nasilna vrata iz masiva

Umetci s minima

Figagrius je debeli dio same ploče. Rubovi elementa imaju nešto manji pokazatelj navedene vrijednosti. Ovaj se umetak izvodi za unutarnja vrata iz niza ili drvenih ploča lijepljenih. U isto vrijeme, debljina ploča ne prelazi 50 milimetara.

Paneli s smokvama su lepršali rubove. Oni proizvode stisak, rezač ili zenzubel. Za ugradnju svjetskih komponenti u okviru nalaze se uzdužni žljebovi. Međutim, konačna fiksacija zahtijeva uporabu adhezivnog sastava.

Što su nasilna vrata iz masiva

Podovi

Za proizvodnju katova se koristi debela ploča. U isto vrijeme, ovi elementi su opremljeni žljebovima jezika, kroz koje su fiksirani na okvire. Dijagram ovog spoja prikazan je na fotografiji.

Članak na temu: Kako možete remake s vlastitim rukama?

Kao što se može vidjeti, gore spomenuti utore nalaze se na četiri strane umetka. Tijekom privrženosti ubacuju se u ubace u obliku slova P-oblika prisutnih na odgovarajućim komponentama okvira. Vanjska zona same Paz se pritisne na letak, što određuje naziv uređaja. Takve izbočine mogu se izvesti u dvije varijacije:

  • jednostrano;
  • dvostran.

Što su nasilna vrata iz masiva

Takvi umetci se koriste u procesu stvaranja ne samo skrodnika, već i ulazne ploče vrata iz masiva borova. Potonja opcija pretpostavlja prisutnost sloja za zagrijavanje. Za izgradnju takvog dizajna koristi se deblje drvo. Budući da okvir ima dva kliješta, filleri bi također trebali biti dva.

Što su nasilna vrata iz masiva

Gomila borova vrata

Trajanje eksploatacije vrata pila iz bora određuje se kvalitetom izvornog materijala, kao i poštivanje tehnoloških pravila tijekom izgradnje strukture. Kao što je gore spomenuto, takvi elementi unutarnjih poslova izvodi se iz niza. Opcije materijala (zalijepljeni niz, čvrsti niz) prikazani su na fotografiji.

Što su nasilna vrata iz masiva

Proizvodnja unutarnjih nasilnih vrata zahtijeva pažljivo sušenje sirovina - borovom šumom. U suprotnom, proizvod je pucanj ili drugi nedostaci prikazat će se na njemu. Uz to, određeni standardi kvalitete moraju odgovoriti na adhezivni sastav, kroz koji su zabilježeni kriške niza. Važne komponente proizvodnog procesa također su tlak i temperatura.

Osim toga, vrata panela iz borovog masiva moraju biti tretirana s posebnim bojama. Te radnje doprinose poboljšanju snage strukture i poboljšaju njegov izgled. (na slici).

Što su nasilna vrata iz masiva

Prednosti materijala

Pine ima dovoljno pozitivne karakteristike, koje se prenose izravno na vratima ploče od ovog prirodnog materijala. Dakle, dizajn koji se razmatra ima sljedeće prednosti:

  1. Estetski izgled. Unutarnja vrata Prenced su vrlo atraktivan dizajn koji karakterizira sofisticiranost i profinjenost. Sličan proizvod je klasik, međutim, može ukrasiti gotovo bilo koju opciju interijera.
  2. Sigurnost okoliša. Pila vrata od borova - ovo je potpuno prirodni proizvod. Proizvod nije u stanju dodijeliti toksine u atmosferu, koja određuje svoju maksimalnu sigurnost i mogućnost primjene u zatvorenom ugovoru u odnosu na koje su instalirani dovoljno strogih sanitarnih zahtjeva.
  3. Snagu. Vrata ploča iz masiva imaju visok stupanj snage, zahvaljujući tehnologiji proizvodnje, kao i karakteristikama većine sirovina. Ova okolnost određuje prisutnost takvih svojstava kao što je pouzdanost i trajnost.
  4. Izdržljivost. Navedena kvaliteta inherentna u vratima ploča također se određuje i drugi parametri. Prije svega, ovo je obrada. To se mora učiniti ispravno kako bi se upozorila sušenje strukture, kao i eliminirati štetne učinke vlažne okoline. U tu svrhu, proizvod je prekriven posebnim zaštitnim pripravcima i lakovima.
  5. Dobra zvučna izolacija. Zaštita od vanjske buke je vrlo važna imovina proizvoda koji se razmatra, što ga karakterizira s pozitivne strane. Ova kvaliteta omogućuje vam da stvorite povoljnu atmosferu u sobi, kako za rad i slobodno vrijeme.

Članak o temi: Zavjese za prehranu u unutrašnjosti - Prednost i fotografije

Što su nasilna vrata iz masiva

Važno je napomenuti da se takve strukture mogu koristiti u prostorijama različitih vrsta - stambenih zgrada, ureda i mnogih drugih.

Čitaj više