Kuhinja dizajn 9 četvornih metara. m s pristupom balkonu

Anonim

Vjerojatno postoji mali ljudi koji se neće složiti da se stvaranje dizajna kuhinje mora prvo konzultirati s prekrasnom polovicom. Uostalom, ova soba je žensko kraljevstvo i samo domaćica može znati sve njegove nijanse.

Kuhinja dizajn 9 četvornih metara. m s pristupom balkonu

U mnogim kućama, kuhinja metra je 9 m2. S ovog područja možete stvoriti udobnu i praktičnu atmosferu.

Treba li mala kuhinja priložiti veliku važnost?

Mnoge višenamjenske kuće su uglavnom veličine kuhinje je 9 četvornih metara. M. Mnoge žene daju ovu sobu veliku važnost, sanjajući da ga proširi i postavite što ugodniji.

U pravilu, kuhinje u tradicionalnim apartmanima su s pristupom balkonu i može igrati na ruci prilikom implementacije gotovo bilo koje dizajnerske ideje.

Balkon se može koristiti kao dodatno područje na kojem se, na primjer, može smjestiti cijelo radno područje s kućanskim aparatima.

Danas je ukras malih blagovaonica izumio veliki skup. Najpopularniji su: zemlja, moderno, eklektično i klasično. Među njima su proračunske opcije, a neki dizajn zbog visokih troškova završnih materijala košta vrlo skupo. Ali u svakom slučaju, zahvaljujući obilju modernih građevinskih materijala, svatko može odabrati opciju prema vlastitom džepu. Postoje dva načina za povećanje kuhinjskog prostora od 9 m2 s pristupom balkonu: zbog rušenja zidova i vizualnog povećanja uz pomoć rješenja u boji.

Opcija dizajna kuhinje s rušenjem zida

Kuhinja dizajn 9 četvornih metara. m s pristupom balkonu

Izvrsna mogućnost proširenja prostora je rušenje zida u kuhinji. Iz dobivenog otvaranja dobiva se izvrstan luk, koji se može zavesti ili plastične ili gipsane ploče, ovisno o odabranom dizajnu.

Da biste opremili kuhinju sa svim potrebnim modernim tehničarem, devet četvornih metara najvjerojatnije će biti malo. U tom slučaju, bez obzira na to da je stil izabran, moguće je povećati sobu, uklanjanje okvira prozora, koji se nalazi između balkona i buduće blagovaonice (postoje takve prozore u svim apartmanima stare zgrade). Osim toga, bit će potrebno nositi bazu zida na kojem se nalazio prozor. Iz dobivenog otvaranja dobiva se izvrstan luk, koji se može zavesti ili plastične ili gipsane ploče, ovisno o odabranom dizajnu. Uz pomoć lista gipsanih ploča, stvaraju se lukovi bilo koje složenosti.

Članak na temu: Kutna kupka - Vrste, veličine i prednosti

Veličina od 9 četvornih metara može se ostaviti samo kao blagovaonica u kojoj možete organizirati blagovaonicu, kombinirati ga s bojom unutrašnjosti. Izvrsna opcija će biti ako postoji flat TV na zidu. Ne biste trebali netrljati ovu zonu: možete montirati otvorene staklene police u kutove, na koje će elementi dekor izgledati sjajno. Da biste stvorili kontrast na jedan od zidova, možete objesiti umjetničke ploče, u skladu s kuhinjskim stilom.

Balkon u ovom slučaju poslužit će kao iznimno radno mjesto. Duž dugih zidina, bolje je postaviti namještaj na kojem će svi kućanski aparati biti: aparat za kavu, proizvođač kruha, mikrovalnu pećnicu i tako dalje. Vrlo prikladna opcija bit će dugačak stol u obliku stalka, a iznad njega - suspendirani ormar s zatvorenim vratima, na bočnim stranama nalazi se na otvorenim police u obliku kuta. Izgledaju vrlo lijepo na nikla ukrasne police.

Kuhanje ploča (plinski peć), perilica posuđa i umivaonik mogu se montirati u posebno prilagođeni namještaj koji će se nalaziti duž krajnjih zidova. Treba napomenuti da se izbor stropa, podova, zidova, zavjesa, zavjesa, kao i namještaj zahtijeva temeljit pristup i moraju se međusobno kombinirati. Kuhinja će biti ugodna na ovaj način bit će ugodna za bilo koju domaćicu i neće se stidjeti pozvati goste.

Mali dizajn kuhinje bez rušenja zida

Kuhinja dizajn 9 četvornih metara. m s pristupom balkonu

U maloj kuhinji, moguće je proširiti prostor sviranjem gumpova boja koje vizualno povećavaju područje.

Ako je apartman 9 m2 kuhinje i ima susjedni pristup balkonu, onda nije potrebno ukloniti zidove kako bi se povećao prostor. Neki vlasnici ne vole kad ih spriječiti da kuhaju. U ovom slučaju, dizajn kuhinje s vizualnim povećanjem prostora uz pomoć ispravno odabrane boje pastelnih tonova i odvajanja ove sobe za neovlaštenu zonu jedna od druge bit će izvrsna opcija. Umjesto rušenja zida, možete jednostavno izdržati radno namještaj i opremu za kućanstvo na balkon. U zoni ručke, ostalo je samo sve što vam je potrebno: stol i stolice. Njihova će veličina ovisiti o broju članova obitelji.

Članak o temi: Pozadine s geometrijskim uzorkom: 3 zanimljive opcije

Ako je balkon mali i sav oprema s namještajem na njemu ne uklapa, možete dijeliti slušalice na dva dijela: elementi namještaja s nekom tehnikom za mjesto u blagovaonu i premjestiti hranu i spremište u loggia izravno. Ovisno o stilu, namještaj se može izraditi od drva, plastike, MDF-a.

Postoje kvadratne i pravokutne kuhinje, a iz njihovog oblika izravno će ovisiti o dizajnu sobe i mjestu kuhinjske slušalice. U pravokutnim kuhinjama, namještaj treba biti smješten duž dužeg zida, a na kvadratu mr. Možete vizualno istovariti prostor pomoću otvorenih ormara ili police, što više su sada u modi. Ukrasite zidove i podove u dijelu za blagovanje mogu biti elementi dekoracije.

Čitaj više