Kako pobijediti pozadinu u hodniku, koja je bila lijepa, ideje i praksa

Anonim

Među svim sobama apartmana dodijeljena je jedna soba, hodnik. On je onaj koji odražava stilu cijelog stana, uzimajući na prvi plan i susret s gostima. Stoga se planiranje unutarnjih poslova i dizajn dvorane mora izvršiti savršeno.

Kako pobijediti pozadinu u hodniku, koja je bila lijepa, ideje i praksa

Luksuzni ukras velike dvorane

Međutim, pretjerani napori ne moraju obaviti, samo trebate odabrati odgovarajuću pozadinu i nježno, lijepo ih gurati u vašoj dvorani. Pa, što bi trebalo izabrati za vaše glavne prostore, sada ćemo reći.

Pogled

Ako ne želite napraviti ultra moderan interijer s originalnim završnim materijalima, najvjerojatnije ćete trebati klasične pozadine. Pod classics, razumijemo platno u rolama proizvedenim od papira, vinila, phlizelina. Dizajn bilo koje prostorije može se vješto graditi uz korištenje takvih pozadina, lijepljeći ih u dvorani će biti pravo rješenje.

Kako pobijediti pozadinu u hodniku, koja je bila lijepa, ideje i praksa

Pozadina s jednostavnim crtežom za mali dnevni boravak

Papinski okus

Najčešće pozadine proizvedene masovnom proizvodnjom bili su papir. Od tada se tehnološko kreiranje mnogo promijenilo, ali se papir još uvijek cijeni, prvenstveno zbog svoje ekologije i cijena. Papirna pozadine se odvajaju u nekoliko vrsta: jednoslojni, dvoslojni, prati, s akrilnim prskanjem.

  • Jednoslojni - relikvija prošlosti, su suptilni, neugodni, najčešće ružni, nećemo ih uzeti.
  • Dvoslojno - snažno i trajno platno, udobno u radu i jeftin, u trgovinama postoje razne boje. Postoji nešto olakšanja, što je lijepo. Prikladan pogled za normalan popravak u hodniku, spavaćoj sobi, dječji.
  • Pripljivo - slične opcije se više koriste za kuhinju, koja nam jasno daje razumijevanje stila crteža na tapetu byvase. Ideje primjene takvih pozadina za dvoranu neće biti dobre.
  • Papir s akrilnim pjenom - prekrasnim pozadinama s nekim terenom, zamršenim uzorcima, ugodnim bojama. Takvo platno je prilično prihvatljivo koristiti u hodniku, to je samo da budete iznimno uredan s njima, jer je tekstura vrlo nježna.

Najveći nedostatak svih materijala za završnu obradu papira je njihova slaba otpornost na vlagu, koja ne dopušta platnu. Osim toga, snažne kapljice vlage mogu se odraziti na izgled plovnog zida. S druge strane, preostale opcije neće biti takav proračun, koji drugi završni materijali vrijedi takav mali novac.

Članak na temu: solarni kolekcionar iz aluminijskih limenki za 7 koraka

Kako pobijediti pozadinu u hodniku, koja je bila lijepa, ideje i praksa

Koristite u dnevnom boravku papira pozadine

Ako želite napraviti kozmetički popravci da sebi date vrijeme za generiranje ambicioznih ideja za dizajn vaše hodnika, onda je papirna pozadina je vaš izbor. Vrijedi ih kažnjavati samo, a pitanje s završetkom bit će zatvoreno 5-7 godina.

Vinilna kvaliteta

Ako želite napraviti visokokvalitetne popravke, zidove plaće dugo vremena, ako ste se već pretvorili u gotovu dvoranu, onda u ovom slučaju, bez sumnje, morate odabrati vinilne pozadine.

Vinilna pozadina je moderan, vrlo visok kvalitetan i jak završni materijal. Oni se proizvode na bazama papira i fližu, ovisno o veličini weba. Ako je web uski, baza je papir, ako se koristi širok, mjerač, zatim se koristi Flizelin.

Kako pobijediti pozadinu u hodniku, koja je bila lijepa, ideje i praksa

Pozadina u dnevnom boravku s temom cvijeta

Fliselin je napredni papir, temelji se na celulozi i tkaninama vlakana. Dakle, materijal postaje jak, izdržljiv i savršeno pogodan za montažu zid platna platna. Osim toga, pozadina na osnovi Flieslinea je lako maskirati maske površine zida.

Vinilna obloga također može biti različita, ovisno o tehnologiji njegove proizvodnje:

  • pjenasti vinil - najslabija, slabo nošenje vlage, proračun;
  • periv vinil - meka, materijal otporan na vlagu, s očitom olakšicom, češće od kuhinjskih tema;
  • CD-vinil - više izdržljivi materijal, otporna na vlagu, uz minimalno olakšanje;
  • Vinil vrućeg žičanja je najjača vrsta vinila, ima maksimalne kvalitativne karakteristike.

Vinilne pozadine su 80-90% raspona svih pozadina. Preko stvaranja tih završnih materijala, tvornice rade širom svijeta. Svaka zemlja ima naprednu masovnu proizvodnju. Ako uzmete Rusiju, onda imamo takve proizvođače jarbola, poput palete, neuhvatljivi, mayacprint. Osim toga, mnogi strani brandovi, koji žele otići na naše tržište, grade svoje tapete tvornice u Ruskoj Federaciji. Na primjer, Erismann, poznati njemački proizvođač pozadina otvorio je svoju proizvodnju u gradu Voskresensk.

Kako pobijediti pozadinu u hodniku, koja je bila lijepa, ideje i praksa

Svijetle njemačke pozadine u dnevnom boravku

Raspon vinilne pozadine omogućuje vam da stvorite potreban dizajn interijera prema određenom projektu. Postoje pozadine s crtežima svih mogućih tema, većina boja, stalno objavljuju nove zbirke. Ako trebate popraviti lijepo i učinkovito, onda je bolje pronaći vinilne prevlake za zidove. Iako se izvodi Flizelinic opcije, ako trebate slikarsku pozadinu, budući da dizajn dvorane uključuje prisutnost monokromnih zidova.

Članak o temi: Karakteristike navodnjavanja kapanja, opis komponenti njegovih elemenata

Flizelin pod slikanjem

Kada želim napraviti lijepe, glatke zidove u cijeloj dvorani, možete koristiti gotove jedno-foton pozadine, to je samo nijansa boje neće uvijek biti savršena. Ali boja se može odabrati i dobiti, samo obojiti posebne pozadine.

Bojanje pozadine došla nam je ne tako davno. Oni ne zahtijevaju u potražnji, jer im je potrebno za privatne mogućnosti. Fliselin djeluje kao izvrstan supstrat ne samo za vinilnu dekorativnu komponentu, za boje, također će biti izvrsna baza.

Kako pobijediti pozadinu u hodniku, koja je bila lijepa, ideje i praksa

Korištenje pozadine u slikanju u hodniku

Flizelin pozadina pod slikanjem izrađena je od nekoliko slojeva materijala. Malo olakšanje je prisutno na platnu za pozadinu, što se ispada. Važno je napomenuti da ovisno o vrsti materijala pod slikanjem iz Phlizelina, mogu ga zadržati do 15 slojeva boje.

Dakle, koristimo udarce pomoću željene boje boje i primijenite ga na bijele zidove. Popravak pomoću takvih pozadina koštat će malo skuplje, jer će i dalje morati kupiti boje i alate da ga primijeni, ali dvorana će biti vrlo lijepa. Ocijenite projekt projekta svojih glavnih prostora, moguće je držati i obojiti Fliesline Wallpaper.

Suptilnosti i nijanse

Nema posebnih pravila u dizajnu hodnika, u ovoj sobi možete učiniti ono što želite, ali generiranje ideja i dizajn planiranja, vrijedi se pridržavati jednostavnih pravila za stvaranje dobre interijere.

Prilagodba sobe hodnika na razini percepcije može se izvršiti uz pomoć pozadine. Soba se povećava u smjeru slike. Najlakši primjer je prugasti zidovi. Ako trake idu okomito, visina stropa se povećava, ako je vodoravno, duljina prostorije.

Kako pobijediti pozadinu u hodniku, koja je bila lijepa, ideje i praksa

Stvaranje naglasnog zida u dnevnom boravku

Ako je potrebno vizualno povećanje prostora, onda svijetle opcije moraju biti blokirane, hladne nijanse i posteljina savršeno izgleda, poput svilenog zaslona. Osim toga, svijetli tapeta će se savršeno uklopiti u unutrašnjost male dvorane, u sobi s lošom rasvjetom. Tamne boje u takvim prostorijama neće biti postavljene.

Članak na temu: ne zatvara vrata hladnjaka: zašto i što učiniti?

Za veliku sobu, bogatu bojom, odaberite svijetle boje, oni će gledati izvrsno. Naravno, ne vrijedi staviti cijelu sobu s takvim pozadinom, rasporediti prioritete, distribuirati naglaske. Lijepo će izgledati skladnu kombinaciju od 2-3 boje, trebala bi se premjestiti iz pretjeranog korištenja crne.

Kako pobijediti pozadinu u hodniku, koja je bila lijepa, ideje i praksa

Uspješna unutrašnjost tipične dvorane u domaćim apartmanima

Crtež na pozadini za dvorani može biti bilo koji. Ako se u hodniku kombinirate nekoliko vrsta pozadine, pokušajte ukrasi u jednom stilistu. Dopušteno je zalijepiti platno s uzorkom u naglavnim zonama, a ostatak prostora je ispunjen pozadinom pozadine. Ovaj unutarnji dizajn je vrlo popularan u našem vremenu.

Kada koristite pozadinu fotografija, potrebno je uzeti u obzir teksturu materijala, veličinu uzorka, njegov stilist i mjesto. Zapravo, nije lako ući u foto galeriju u unutrašnjosti dvorane.

Par riječi o kombiniranju

Napravite zanimljiv dizajn u hodniku omogućit će kombiniranje nekoliko vrsta pozadine. Načela kombinacije mogu se podijeliti na 4 vrste:

  • horizontalna;
  • okomita;
  • kaotičan;
  • umetnut.

Horizontalna kombinacija se najčešće koristi u uredima, za sobe u apartmanima, ova vrsta kombinacije nije najbolja. Neke ideje mogu se implementirati u hodniku, gdje trebate odvojiti dno zida s vrha, ali za hodnik ova tehnika ne uklapa.

Kako pobijediti pozadinu u hodniku, koja je bila lijepa, ideje i praksa

Koristite u suzografiji dnevni boravak

Vertikalna kombinacija pozadina naprotiv je savršena. U tu kombinaciju, nacrtat ćemo alternativu pozadinske trake, razdvajanje prostorije u zoni, stvaranjem akcenti. Najvažnije odabrati vrlo sličnu pozadinu u boji, crtanje i teksturu.

Kaotična kombinacija dizajnerskih krila. Samo oni mogu stvoriti red u kaosu, sto osoba ne bi trebali ni pokušati.

Kombinacija uz pomoć umetaka uključuje stvaranje ogromnih nesigurnih ploča dodijeljenih posebnim granicama (oblikovanje). Da biste stvorili neopisivu atmosferu luksuza, takva je kombinacija pozadine korištena u prošlim stoljećima.

Bez obzira na pozadinu niste odlučili držati se u hodniku, glavna stvar je ispravno ući u dizajn sobe, a zatim će interijer izgledati lijepo, a vi ćete biti zadovoljni. Pa, kako bi se došlo do dizajnerskog projekta, dvorana se može dovesti do kraja ove sobe na internetu, na dizajnerskim mjestima najrazličitijeg formata.

Čitaj više