Što kažu broj apartmana na Feng Shui?

Anonim

Što kažu broj apartmana na Feng Shui?

Kronično ne nosite i ne znate zašto? Možda je problem broj apartmana na Feng Shui. Čovječanstvo od davnina sama se misticizam. Od posebne važnosti isplaćena je različitim znakovima i njihovom utjecaju na ljudski život.

Zabrinut je brojevima. Sjeti se ruske narodne bajke, u kojima je vrhunac blaženstva smatrao sedmim nebom, a kako bi se zaštitili od nečistog, slijedili su tri puta više od ramena ili tri puta da bi prešli. Nažalost smatra broj 13.

Magic Svojstva brojeva

Njegovi znakovi i uvjerenja bili su u stanovnicima srednjeg kraljevstva. Kinezi su primijetili da svaki fenomen prirode posjeduje svoju energiju i na svoj način utječe na ljude: kopnene hrane, voda daje život, vjetar donosi promjene. Prije tisuću godina, doktrina Feng Shui rođena je, što znači "vjetar" i "voda". Proučavanje njihovog utjecaja, stanovnici Kine pokušali su sami pretvoriti svoju energiju i odrediti gdje je bilo bolje izgraditi stanovanje, i gdje je nemoguće riješiti.

Što kažu broj apartmana na Feng Shui?

Kod kuće, zauzvrat, dijeli se za povoljne i nepovoljne zone.

Utjecaj broja stana na život čovjeka počeo je proučavati s dolaskom stambenih zgrada. Kako se ispostavilo, broj 13 - "fatalan" ne samo s nama.

Na primjer, u mnogim zemljama apartmani na broju 13 ne postoje.

Nema takvih soba u mnogim hotelima i brodovima. A broj 28, naprotiv, vrlo je popularan, a od onih koji se žele naseliti u sobi obećavajući prosperitet, ne postoji kazna: to je prisiljena pola godine prije pola godine.

Što je uzrokovalo takvo odbacivanje nekih brojeva i pripisivanje čarobnih svojstava drugima?

Prema kineskim učenjima, svaki broj apartmana na Feng Shui ima svoju energiju koja ima pozitivan ili negativan utjecaj na vlasnika stanovanja.

Članak o toj temi: Primjeri pletenja dječjih stvari za inspiraciju

To se ne odnosi samo na mjesta smještaja, već i prostorije. Postoje primjeri bankrota nekih inozemnih banaka i tvrtki čiji čelnici nisu obratili pozornost na brojeve.

Pro i kontra brojeva, pokroviteljstvo planeta

Nula. On je zaslužan za dvojnost. Neki znanstvenici smatraju da je nula savršena. Njihovi protivnici tvrde da je život u takvom stanu sličan "stajaćoj vodi", jer je nula praznina. Iako postoji treća opcija - neutralni znak, i nema razloga za tjeskobu.

Što kažu broj apartmana na Feng Shui?

Devet. Dugo vrijeme je Neptun. Ako u stanu ima "9", problemi s vodom nisu isključeni. Domaćini moraju se pomiriti s činjenicom da su dizalice često ne uspijevaju.

Stvari će biti izgubljene i promotivne rezultate: kuću, igrati, a onda dati! - Neće pomoći. Dobro se osjeća da se čija aktivnost odnosi na vodu. Nije potrebno biti mornar, možete jednostavno raditi na biljci likera ili sokovi za proizvodnju poduzeća.

Osam. Slika je simbol beskonačnosti i savršenstva. Utjecaj urana daje vlasnicima svijeta stana u obitelji, podršku i prijateljstvu. Vlasnici neće provoditi ni večeri. Umorni od posjetitelja i želite se opustiti? Jao! Broj apartmana obvezuje zadržati brand!

Sedam. Saturn će vlasnik stana dostaviti mnogo nevolje. Stalni testovi pratit će vlasnik ove kuće. Obitelj koji živi u ovom apartmanu bit će vrlo prijateljski i, možda brojni. Uostalom, poznato je da je "obitelj" sedam sebe (o čemu govori posljednji simbol). Također, sedam doprinosi rastu dobrobiti vlasnika stana.

Šest. Vrijednost slike utječe na božicu Venevne ljubavi. Dakle, ljubav i uzajamno razumijevanje vlada u takvom stanu. Venera prenosi sve njihove pozitivne osobine vlasnicima. Apartman nikada neće biti svađe. Udobnost i sklad, prekrasna jela i cvijeće, slike i elegantne sile. Vlasnici vikenda stana će se provoditi u kazalištu. I, naravno, izleti u svim smjerovima, bez obzira na situaciju u godini.

Članak na temu: Kako povezati igle za pletenje kapuljače: dijagram i MK za početnike s video i fotografija

Pet. U apartmanu, u sobi je broj pet, recimo: Jupiter, ti si u krivu! - Nije preporučeno. Budući da Jupiter špiruira prvih pet i treba biti sačuvan podređenost.

Što kažu broj apartmana na Feng Shui?

Hostovi stanovanja mogu biti povezani s religijom ili znanošću. Često se mogu naći učitelji škola, sveučilišta, zaposlenici istraživačkog instituta. Stoga će biti mnogo knjiga u kući i prevladavaju duhovnost.

Društvo će zauzeti dominantnu poziciju, stan i udobnost će biti u drugom planu. Neki asketizam je moguć ili, za razliku od njega (ako su vlasnici postigli određene visine) pretjerano luksuz.

Četiri. Slika je pod zaštitom žive (znak elementa je "shui" ili voda). Vlasnici imaju širok raspon komunikacije. U pravilu, "4" je u sobama stanova političara, sudaca, odvjetnika, bankara, brokera, medijskih radnika. Rječitost, sposobnost da se kaže iz Tribune - prednosti vlasnika stanova. Telefoni će biti slomljeni oko sat, i želeći pronaći u svom radu mane će biti više od goodwires.

Tri. Mars potiče primanje brze odluke. U pravilu, vlasnici apartmana su uvijek sanguiniki. Spremni su da se dignu u tri noći, ako će ih "cijev" nazvati. Liječnici "Hitna", zaposlenici EMERCOM-a, sve čije se aktivnosti odnose na operativni rad. Vjeruje se da su stanovnici trojke sretan način: broj je povezan s božanskim Trojstvom.

Dva. Slika ide u kućne ljubimce na Mjesecu, koji "uvijek zna sve" zbog dobre intuicije i promatranja (kontemplacije). U takvom stanu, odgojitelji dječjih predškolskih ustanova i svećenika osjećaju ugodno.

Jedinica. Sunce je velikodušno podijeljeno stanovnicima stana sa svojom energijom i toplinom. Vjetar (Feng) i sunce daju atmosferu kreativnosti. Stoga su se širili pisci, umjetnici, majstori u takvim stanovima. Poput sunca, oni se zagrijavaju svojom toplinom i kreativnošću drugih, poput vjetra koji mogu razbiti od prostora na temelju i mijenjati stanovanje.

Članak na temu: Bicikl iz pelena radi sami: korak po korak master klase s fotografijom

Da je ruski dobar, onda je Japanci loši

Paradoks, ali u nekim zemljama, neke se brojke smatraju sretnima, u drugima - nevolje.

U Rusiji, trojka i sedam uvijek su bili jedinstveni. Mogli bi biti napravljeni kako bi napravili želje. Ali u Grčkoj "7" simbolizira nevolje i bio je razlog tjeskobe. U Japanu, njihovi problemi: "8" za zvuk podsjeća na "bol", s negativnom nijansom nalaze se četiri broja.

Vjerovali ili ne vjeruju - svačiji slučaj: Milijuni ljudi žive u kućama bez ikakvih brojeva i sretni.

Oni koji žele privući sreću svom stanu, stručnjaci savjetuju na komadu papira kako bi dodali potrebnu kombinaciju brojeva. Uostalom, najuspješniji je broj 88.

Čitaj više