Kombinirajući pozadinu u unutrašnjosti: u dnevnom boravku (hodnik), u kuhinji, hodniku

Anonim

Kombinirajući pozadinu u unutrašnjosti: u dnevnom boravku (hodnik), u kuhinji, hodniku

Postoji mnogo načina za kombiniranje u hodniku, hodnik i po cijelom kući lijepo čine kombinaciju pozadine. Svaka soba bit će originalna, posebna postavka. Kombinacija boja i drugačiji materijal sakrit će se na zidovima hodnika, dvorane i drugih prostora u nepovoljnim položajima i naglasiti značajke dostojanstva.

Kombinirajući pozadinu u unutrašnjosti: u dnevnom boravku (hodnik), u kuhinji, hodniku

Kombinirajući pozadinu u kuhinji s materijalima drugih boja, s drugim ukrasima ili drugim tonovima možete odabrati jedan, nekoliko ili 3 od 4 zida. To se događa da na svim zidinama ista pozadina i na jednoj kombinaciji pozadine. Fokus se vrši u obliku slike, apstraktnog crteža, foto pozadine. Gosti i domaći će svakako obratiti pozornost na ovaj svijetli fragment i neće primijetiti nikakve nepravilnosti na površini. Sjetite se svjetlije i egzotične u području naglaske, manje šanse da će netko nešto primijetiti.

Zoniranje

Često se događa da soba poslužuje kuhinju i blagovaonicu, dječji i ured, spavaću sobu i ured, druge opcije, u takvim slučajevima prostor je zonap. Da biste to učinili, pokupite platno različitih boja ili s različitim ukrasima. Sve što radite - radite za sebe, dakle, možete sigurno eksperimentirati i kontrastno kombinirati razne u teksturi, svjetlinu boja, pa čak i vrsta, platno u hodniku, dvorani, spavaćoj sobi, druge sobe.

Kombinirajući pozadinu u unutrašnjosti: u dnevnom boravku (hodnik), u kuhinji, hodniku

Za razdvajanje prostorije, moguće je koristiti suhozijske particije, istaknuti zone sa svjetlom, a jedan od načina je kombinacija pozadine u unutrašnjosti. Na primjer, dijele dječji vrtić za sina i kćeri na 2 dijela. Jedna slika u zelenu, drugu - u ružičastom i pokupite krevet, namještaj. Ili u blagovaonici, zidovi na zidu čine platno s uzorkom, a ostatak zidova su prekriveni monotonom vinilom. Ispada izvrsnu kombinaciju tkanina.

Članak na temu: Perilica rublja s oznakom izgledom

Spektački učinci

Ako je oblik hodnika duga i prilično uska, onda ti zidovi čine svjetlo, vizualno proširuju sobu. Uskoro uzmite materijal na nekoliko tonova ili mnogo tamnije, ali bolje u istoj shemi boja. Ako je kvadrat kvadratni format, onda napravite jedan zidni naglasak s više mraka. Područje malih soba izgledat će zujanje ako su zidovi prekriveni laganim presvlakama.

Naglasak

Zidni naglasak je jednostavna kombinacija materijala. Najvjerojatnije, soba će naglasiti samo jedan zid. To se događa da se naglasak odnosi na dvije susjedne ili paralelne površine. Na jednoj površini ili više može biti bilo još jedan crtež i zajednička pozadina ili jednostavno, bogatiji ton, boja, kontrastni glavni. Uzorak na tom materijalu može biti veliki, svijetli. Više povezanih ili paralelnih stijenki naglašavanja imaju zajedničku pozadinu.

Kombinirajući pozadinu u unutrašnjosti: u dnevnom boravku (hodnik), u kuhinji, hodniku

Žarište

Takva kombinacija pozadine znači da naglasak nije cijeli zid, već fragment na njemu. Dakle, u hodniku možete staviti dekorativni fragment iz umjetnog kamena na zid. Djelomično razlikovati zonu u kojoj se nalazi lažni kamin. Tako se možete usredotočiti na dječji krevetić, komoda, toaletni stol s ogledalom, slikama kreveta u krevetu i drugi namještaj i jednostavno dijelove zida.

Kombinirajući pozadinu u unutrašnjosti: u dnevnom boravku (hodnik), u kuhinji, hodniku

Krajolik iz pozadine

Dio stilski pozadinu s ornamentom može se uzeti u okrugle okvire i potrošiti na monofonske zidove, bit će vrlo lijepa kombinacija pozadine. Bojan uzorci mogu se zaključiti u letvicama. Na internetu, savjetovanje s prijateljima, naći ćete mnogo ideja, koliko lijepo napraviti dizajn u sobi?

Skladna kombinacija pozadine u unutrašnjosti:

  1. Pozadina slične nijanse. Ova se tehnika često koristi u spavaćoj sobi, gdje trebate napraviti skladnu, mirnu atmosferu. Za to je recepcija karakteristična kada je 1 ili 2 zida postavljeno svijetle pozadine. Često se kombinira: krema s bijelim, plavim s nježnim nijansama plave, terakote s pješčanim i drugima.
  2. Svijetli premaz. Da biste stvorili modernu, modernu, dinamičnu interijeru, stručnjaci preporučuju primjenu aktivnih boja. Na primjer, kombinirajte ugodnu malu s limunom u hodniku ili terakotu i salatu u hodniku. Postoje mnoge boje koje se mogu uspješno kombinirati. Nemojte prestati, tako sastavljajte ili fragment zid ili jedan od 4.

Članak na temu: 3D kupaonski paneli - završne obrade proračuna

Župnija

Mogućnosti za kombiniranje pozadine u hodniku su različite. Često ovisi o veličini sobe i rasvjete. U malim sobama, preferencija je bolje dati svjetlosne nijanse za zid dizajn, a u prostranom, možete odabrati bilo koju opciju. Za mali hodnik, opcija nije prikladna kada je pozadina presvijetla i s velikim, bilo kojim uzorkom predmeta. Da, i samo veliki crtež na malom području izgleda neprikladno.

Kombinirajući pozadinu u unutrašnjosti: u dnevnom boravku (hodnik), u kuhinji, hodniku

Zahvaljujući laganim tonovima, vizualno će se područje hodnika povećati. Često je dno zida hodnika prekriven tamnijom nijansom pozadine i gornje svjetlosti. Na mjestu zajedničke pozadine ljepilo je granicu. Bolje je to učiniti ispod boje gornjeg ili donjeg dijela, tako da će izgledati skladno.

Kada razmišljate o dizajnu, kako najbolje kombinirati materijal, zapamtite da je najbolje kada je pozadina slična. Što su oni boje, zapravo, s uzorkom ili bez, svi po vašoj diskreciji, jer sami izmišljate unutrašnjost. Ako kombinirate prugastu vertikalnu tapetu s monofoninom, tada će vizualno povećati stropove, pogotovo ako ih stavite na vrh zida. Ako postoje mane na jednom od zidova, oni se mogu vizualno skrivati ​​tako što će naglasiti na drugom. Naglasak se može izraditi u uzorku, ukras, bogatiju boju.

Dvorana

Kombinirajući pozadine u hodniku mogu biti različiti. Zanimljiva opcija kada se donja pozadina trči do pola (u istom rasponu, ali tamniji), i na vrhu pastelne kreme, bež, pijesak, nježnu salatu. Moguće je napraviti naglasak materijala s velikim ornamentom u kauču, a ostatak zidova izdati u ugodnom svijetlo plavom, zelenom, žutom.

Stručnjaci koriste horizontalnu kombinaciju pozadine u dnevnom boravku. To je kada se pozadinu različitih boja, s uzorkom i drugim opcijama, nalaze se vodoravno na površini. Soba izlazi lijepu "sloj."

Članak o temi: Staklo blok zidarstvo u otvaranju prozora

Kuhinja

U kuhinji možete označiti zonu s različitim bojama ili prekrasnim pranjem pozadinom na phliselin ili vinil-based stolu za objedovanje. Napravite lijepu kombinaciju pozadine u kuhinji. Na primjer, ako imate kuhinju u zelenoj boji s bijelim tonovima, onda napravite cijeli zid fragmenta salatova. Kombinacija u kuhinji može biti takva kada se pozadine stavljaju na radno područje iza stakla, a zatim su zidovi smješteni u jednu vrstu i bolje s pouzdanim prati.

Kombinirajući pozadinu u unutrašnjosti: u dnevnom boravku (hodnik), u kuhinji, hodniku

Čitaj više