Kako možete lijepo držati pozadinu u vašoj kuhinji

Anonim

Popravak u kuhinji Slučaj je prilično dugotrajan, čak iu prvoj fazi, kada dizajnira dizajn prostorije, morate razmišljati kroz mnoge stvari. Vrlo je važno da unutrašnjost kuhinje nije samo lijepa, već i prikladna, praktična.

Kako možete lijepo držati pozadinu u vašoj kuhinji

Malo svijetli, ali prilično dobro i kvalitetno rješenje za kuhinju

Za dekoraciju u kuhinji se koriste različiti materijali, ali glavno područje zidova zauzima pozadinu. Danas bismo željeli reći, kako ugasiti pozadinu na kuhinjskim zidovima lijepo i bez ikakvih problema.

Kvaliteta

Prije nego što počnete ljepilo pozadinu na zidovima u kuhinji, morate odabrati platno prikladno u kvaliteti. Među najpopularnijim tapetacijskim materijalima u trgovini su prisutni: papir, vinil, phlizelin.

Kako možete lijepo držati pozadinu u vašoj kuhinji

Light Wallpaper Prirodne teme u unutrašnjosti u kuhinji

  • Papirna pozadine za teške župne uvjete nisu prikladne, jer ne toleriraju vlagu i temperaturne razlike. Ljepilo takve slabe pozadine u takvim prostorima su kontraindicirani. Postoje posebne perive papirnate pozadine, ali za normalne popravke nisu prikladne, jer izgledaju tako blago osrednji.
  • Vinilne pozadine su prikladnije za dekoraciju zidova u kuhinji, tako da će prekinuti tkaninu ove kvalitete će biti pravo rješenje. Vinil se ne boji vlage, može se oprati, štoviše, čvrstoća pozadine je značajno veća od papira. Raspon sličnih pozadina je toliko velik da će biti izuzetno teško početi odabrati, ali onda ćete okusiti. Vrijedi samo držati vinilne pozadine na zidovima i dugo će vam poslužiti.
  • Da biste stvorili glatke monofonske zidove u kuhinji, dopušteno je koristiti Fliesline pozadine za slikanje. Ovaj materijal se koristi kao supstrat za teške vinilne tkanine, jer uz pomoć njega možete priložiti najteže pozadinu na zidu. Flizelin također savršeno posjeduje premaz boje na zidu. Međutim, potrebno je napomenuti da će pozadinu trebati ne samo kazniti, nego i slikati, a to dovodi do velikog gubitka sredstava.

Kako možete lijepo držati pozadinu u vašoj kuhinji

Vinil Wallpaper Class Silk-zaslon ispis u kuhinji unutrašnjost

Od svih gore navedenih pozadina, vinil vinilska opcija će biti izvrsna opcija. Oni su dovoljno jasni da rastrgaju zidove, a oni će vam služiti tako dugo da je vrsta njih jednostavno umorna.

Članak o toj temi: Kako odabrati petlju za drvena vrata

Slika i boja

Uz kvalitetu, svi su jasni, sada idemo na izbor crtanja i boja. Koristeći slike na pozadini, možete promijeniti ideju o kuhinji, podesiti njegov prostor, postaviti unutarnji ton.

  • Veliki crtež na pozadini će ukrasti prostor, u malim kuhinjama Hruščov ljepila takva web je iznimno ne preporučuje. Ako kažnjavate pozadinu s malim uzorkom, prostor će se činiti velikim volumenom.
  • Korištenje svjetlosnih shema boja pridonijet će povećanju vizualnog volumena kuhinje, dok se drže tamne pozadine, naprotiv, učinit će sobu manje.
  • Izvlačenje smjera, ravnina od mjesta gdje se kreće i gdje je od velike važnosti, vjeruje se da horizontalni uzorak povećava duljinu prostorije, dok okomita podiže strop. Najsnažnija akcija na prostoru proizvodi prugaste pozadine, koje se preporučuju ljepilo za ljubitelje klasičnog engleskog stila.

Moderni dizajneri vole razne kombinacije, kako i temu boje i slike. Ako pokupite zanimljive pozadine-drugove, kuhinja će postati ekskluzivnija i zanimljivija. Kombinacija crteža i boja uključuje stvaranje dizajna kuhinje na razini lakšare.

Kako možete lijepo držati pozadinu u vašoj kuhinji

Kombinirajući sivu pozadinu u kuhinji

Osim toga, proizvođači sugeriraju kombiniranje s vaše strane, za koje postoji nekoliko opcija za obavljanje sličnih pozadina u svakoj zbirci. Tamo gdje je moda otišla u kombinaciju različitih boja, a crteži su pouzdano nepoznata, ali se ova metoda smatra prihvatljivom za stvaranje interijera bilo kojeg prostora, uključujući kuhinje.

Staze

Odabrani tapeta i mi smo spremni za početak lijepljenja, ali prvo ćemo prikupiti odgovarajući alat. Da bismo u kuhinji trebale lijepo izbjeljivati ​​pozadinu u kuhinji:

  • Razina za izravnavanje obrta okomito, rulet za mjerenja duljine pozadine;
  • Alati za rezanje - nož za pozadinu ili nož za tiskanicu, škare;
  • Spatula za zaglađivanje pozadine, obične lopatice za penjanje pozadine;
  • valjak za kotrljanje pozadina zglobova;
  • valjak ili četka za nanošenje ljepila;
  • Tara za ljepilo i izravno se lijepi;
  • krpe, krpe, salventi za uklanjanje viška ljepila;
  • Korak oznaka ili stolica za rad na visini

Članak na temu: Jednostavan zidni nosač za bicikl vlastitim rukama

Lijepo i glatko držati pozadinu na zidovima kuhinje, unaprijed morate pripremiti površinu zidova. Za to je stara pozadina u početku uklonjena, žbuka je pregledana. Zid je poravnat i stavljen na potrebu, a zatim se proizvodi premamer. Preporučljivo je postići glatku, čistu i suhog zida s malom mogućnošću apsorpcije tekućine kako bi mirno lijepilo pozadinu, više ne razmišljam o maskiranju nedostataka.

Ako napravite kozmetičke popravke i ne želite žrtvovati svoju kuhinju, onda je, naravno, morate ga ukloniti. To će voziti zidove iza nje i glatko gurati pozadinu u cijeloj sobi. Ako ne zalijepite pozadinu za glavu kuhinje, onda kada je zamijenjen ili kvar, imat ćete veliki dio golih zida, ni na koji način ne uklapa u unutrašnjost.

Kako možete lijepo držati pozadinu u vašoj kuhinji

Kuhinja pripremljena za popravke, opće rastavljanje se proizvodi

Ako se odlučite za dugotrajne popravke za dugo vremena, onda sve namještaj stavke treba uzeti iz kuhinje tako da ne miješaju i nisu razmažene. Kako znate koje će se poteškoće pojaviti tijekom popravaka, bolje je biti ograničen unaprijed.

Za visokokvalitetno lijepljenje pozadina, trebamo dobro ljepilo, najvažnije pravilo pri odabiru, uzeti onu koja dolazi do vaše vrste pozadine. Ako ovaj sastav nije najjeftiniji, onda je najvjerojatnije mirno i kvalitativno drži nesigurno tkanina na zid.

Prije obavljanja posla na lijepljenje pozadine, isključite kuhinju od struje, nepotrebna sigurnost vas ne povrijedi.

Ovisno o vrsti tapeta, postoje dvije tehnike za njihovo lijepljenje. Da biste saznali gdje početi raditi, važno je saznati što je napravljen temelj pozadine: ako je iz papira, onda pozadina s ljepilom, ako nema Fliesline, onda ne. Činjenica je da Flizelin ne apsorbira vlagu, i stoga će primjena ljepila na njemu biti jednostavan materijal. U tome ste širili pozadinu na Fliesline supstrat s ljepilom, ne postoji ništa strašno, to će jednostavno povećati svoj protok, i to neće utjecati na rezultat rada.

Radi praktičnosti preporučujemo rezanje kotrljanja pozadina na komade. U isto vrijeme, komadi bi trebali biti malo dulji od zida kako bi priključili crtež. Veličina slike može se vidjeti na naljepnici, zove se izvješće, jer ima ponavljanje.

Ovisno o kvaliteti klimave, razbijte ljepilo ili zid, ili samog platna. Moramo dati papirnati podlogu neko vrijeme da impregnira sastav, vinilna pozadina na podlozi za philizalin može se odmah zalijepiti.

Članak o temi: Metal Wickets: Fotografije i sorte

Kako možete lijepo držati pozadinu u vašoj kuhinji

Uspješna kombinacija pozadine u kuhinji

Newbies često postavlja pitanje gdje početi ljepilo pozadinu. Majstori preporučuju počevši iz kuta sobe ili iz prozora. U isto vrijeme, prvi komad pozadine poravnati vertikalnu traku na zidu. Stoga je potrebno zalijepiti kako bi se nastavio nestati s okomitom.

U idealnom slučaju, morate širiti sve zidove sobe s okomitim linijama na mjestima dijelova pozadine, tako da ima više orijentira. U ovom slučaju, odakle se ne biste počeli držati, vi ćete biti sigurni da su komadi tapeta obnovljene strogo okomito.

Kako možete lijepo držati pozadinu u vašoj kuhinji

Tipična kućanska kuhinja

Nepromjerno platno zaglađuje s posebnom lopaticom, početi udobno odozgo, postupno se krećući, izbacujući zrak iz sredine do ruba komada pozadine. Preporučljivo je ne napustiti mjesta s mjesta gdje se zrak neće zlostavljati, a zatim ne izračunati te zračne mjehuriće.

Moguće je početi skraćivati ​​pozadinu duž temeljima, a strop može biti odmah, ali možete čekati dok se ne pokupi sve web. Nakon naljepnica jednog komada, idite na drugi i tako dalje dok soba nije potpuno potpuno.

Jednostavna tehnika ljepila pružit će izvrstan rezultat koji će ostati s vama na duže vrijeme. To je samo morat će se pobrinuti za vašu pozadinu u kuhinji, oprati ih i čistiti.

Čitaj više