Izolacija seksa Penoplolex ispod kravate s vlastitim rukama

Anonim

Izolacija seksa Penoplolex ispod kravate s vlastitim rukama

U apartmanu i privatnom domaćinstvu, izolacija poda po penplex pod kravatom s vlastitim rukama je često optimalna opcija. Ova vrsta izolacije u smislu pokazatelja prikladna je za stil za bilo koju vrstu spola, uključujući i pod snažnim napunjenim površinama, betonskim monolitima.

U isto vrijeme, vlastita težina nema značajne učinke na potporne strukture i nije značajna u ukupnoj težini dizajna građevinskog materijala.

Tehnički podaci

Izolacija seksa Penoplolex ispod kravate s vlastitim rukama

Penoplex nije gorivo i vrlo izdržljivo

Visokokvalitetna toplinska izolacija mora biti u skladu s nekoliko zahtjeva tako da je materijal odabran za njega opravdao ulaganje i sredstva.

Stija pjene sastoji se od smrznute mase pjenaste polistirena, koja ima mali koeficijent ekspanzije temperature, visoku tlačnu čvrstoću, visok toplinski otpor, ne gorivo, a ne higroskopni.

Možete se upoznati s činjenicom da je penoplex pod kravatom od poda je u referentnoj tablici:

Izolacija seksa Penoplolex ispod kravate s vlastitim rukama

Potrebna debljina ekstrudiranog sloja polistirena i izbor vrste gustoće se razmatra na temelju maksimalnog opterećenja karakteristike ove sobe.

Kriteriji izbora

Izolacija seksa Penoplolex ispod kravate s vlastitim rukama

Za kućnu uporabu, grijač je pogodan za debljinu od 2 - 3 cm

Raspon proizvoda prikazan je u različitim verzijama: u obliku i dimenzijama namijenjenim toplinskim izolacijskim uređajem na različitim površinama i dijelovima zgrada.

Odvojeni list može biti u obliku pravokutnika ili kvadratnog, određene debljine.

U stambenom stanu ispod pločica, dovoljno je staviti ploče debljinom od 2-3 cm s gustoćom od 31-35 kg / m³.

Na 1. katu debljina se povećava na 4 - 5 cm (kao što omogućuje visinu od estriha na vrata).

Ako se podovi ukorijenjene na tlu, tada se materijal koristi s debljinom od 5 -10 cm. Za tehničke prostorije (garaža, radionica) odabrati najvišu gustoću penplex.

Izolacija s gustoćom ispod 30 kg / m³ se obično koristi za zidove, ali se također može koristiti za pod, ako se glavno opterećenje nose drugim elementima na koje se temelji premaz (LAGS).

Članak o temi: Black Dnevni boravak - 115 fotografija najboljih ideja u unutrašnjosti jednobojnog dnevnog boravka

Utjecaj klimatskih uvjeta

Vremenski uvjeti izvan zgrade čine njihov čimbenik korekcije na preporukama o korištenju polistirenske pjene u specifičnim uvjetima. Debljina sloja toplinske izolacije u premaz Irkutsk značajno se razlikuje od ove veličine u Novgorodu i Krasnodar:

Izolacija seksa Penoplolex ispod kravate s vlastitim rukama

Toplinski gubici iz zgrade kroz izbliza oko 10%, au kompleksu s visokim podrum može doseći 40% od ukupnog broja gubitaka.

Metode instalacije

Tehnološki, izolacija seksa pomoću penplex ispod estriha vlastitim rukama razlikuje se od polaganja pod podovima između LAG-ova. Dodatne informacije o kvaliteti materijala potražite u ovom videozapisu:

Radovi su proizvedeni u sljedećem redoslijedu.

Izolacija seksa Penoplolex ispod kravate s vlastitim rukama

Preporučuje se da položi izolaciju na poravnanoj površini.

Priprema temelja. Površina ne smije imati više od 10 mm kapi. Usklađivanje se može provesti (ovisno o dimenzijama defekta) na sljedeći način: mehanička obrada, brtvljenje cement-pješčana otopina, puhanje neiskorištenih tehnoloških otvora malog poprečnog presjeka montažnom pjenom, uređajem za poravnavanje estriha s mršavim betonom.

Za rješenje u omjeru od 1/3 ili 1/4, oni uzimaju cement M400 brand i oprali pijesak velikog ili srednjeg zrna.

U praksi, estrih pod s penplex može stati na glatke površine od rasutih materijala (pijesak, drobljeni kamen, keramit, šljunak).

Izolacija seksa Penoplolex ispod kravate s vlastitim rukama

Prije montaže zatvarača stavite geotekstile

Peći su položene na geotekstil oblačenja s oblačenjem i uzorcima s viski.

Prilikom održavanja termalnih praznina, preporučljivo je krvariti montažnom pjenom.

Kako bi se osigurala dodatna stabilnost, u nekim slučajevima, stručnjaci pričvršćuju listove na podnožju kišobrane ili popravljaju ljepilo.

Mogućnosti se mogu koristiti dodatna filmska hidroizolacija.

Izolacija seksa Penoplolex ispod kravate s vlastitim rukama

Operite kaljenje

Svjetionici na razini vode izloženi su na nastali površini.

Estrih se izlije iz cementnog mort i posebne mješavine zgrade. Površina površine mora biti osigurana ujednačena i sporo sušenje. Pojava nacrta treba spriječiti, izravnu sunčevu svjetlost iz sustava Windows, stalno otvorena vrata.

Članak o temi: Dimnjak za plin stup

Otvrđivanje se mora izvršiti 1-2 puta dnevno tijekom 3-5 dana kako bi se spriječilo pojavu pukotina, nehomogenosti i pauze. Smjesa gipsa će se sušiti brže -5-7 dana. Težina cementa ovisno o debljini do 3,5 tjedna.

Savjeti za završnu obradu

Izolacija seksa Penoplolex ispod kravate s vlastitim rukama

Ready estrih za fonderiranje je zatvoren završnim premazom. To može biti keramički pločica materijal na adhezivni pripravak ili, na primjer, plutajući pod na plutom supstrat.

Točne preporuke proizvođača prema standardnoj debljini sloja estriha, koji se izlije na penplex, ne daje.

Profesionalci u građevinskom poslovanju savjetuju da ga ne manje od 0,4 m. Takva veličina pouzdano jača površinu, izdržava različite varijable opterećenja, ne traže tijekom rada.

U slučaju kada postoji ograničenje vertikalne veličine, smanjite debljinu izolacijskog sloja, ali ne i vezati. To je osobito važno kada je "topli kat" montiran na podovi od ekstrudiranog polistirena.

Dizajn gornjeg kata ne temelji se na izolacijskom sloju bez estriha. Potrebno je za ravnomjernu raspodjelu nosača u nastajanju iz površine površine potporne površine. Zaustavite rešetke za pojačavanje nisu uopće potrebne. Bolje je izračunati debljinu estriha. O tome kako napraviti estrih za fondix, pogledajte ovaj videozapis:

Zalihe na penoplex prilikom izračuna iznosa potrebne za stjecanje je 5-10%.

Čitaj više