Zaključavanje rezanja vrata: pravila za odabir metalnih i drvenih vrata

Anonim

Rezanje brave za metalna vrata i drvene konstrukcije su cjelovita komponenta elementa koji predviđa prostor od neovlaštenog posjeta. Dakle, ulazna vrata najviše trebaju dvorce.

Uređaj brave vrata morta

Zaključavanje rezanja vrata: pravila za odabir metalnih i drvenih vrata

Preklapanje ulaza u sobu pokraj vrata, svaki misli prvenstveno o visokim zaštitnim funkcijama same dizajna. Zamjena zastarjelih drvenih vrata kada pokrivaju ulaz u prostoriju stambenih, uredskih i bilo kojeg drugog tipa, metalne strukture, još ne jamči sigurnost doma. Mir i sigurnost strukture može jamčiti iznimno skup funkcionalnih elemenata:

  • Kvalitativne stope čelika valjanih proizvoda iz koje je stvoren platno vrata;
  • Čelični list debljine lima;
  • Priključci i dodatni elementi opremljeni u tvornici;
  • Pouzdan uređaj za zaključavanje instaliran u bloku vrata.

Od kvalitete popisa tipičnih komponenti i ovisi o činjenici da se preklapaju vrata mogu u potpunosti ispuniti svoju izravnu svrhu. Dvorski sustavi u konceptu funkcije zaštitnih unosa igraju zapravo prvu ulogu. Dvorac se odlikuje klasom otpora provale, jednostavnost korištenja, jednostavnosti i složenosti rada. Sustavi nadzemne vrste su dugo prestali biti izvan uporabe. Ako želite zamjenu uređaja iznad glave, možete dobiti odgovor koji su već izašli iz proizvodnje. Brave s šarkama prikladne su kada se koriste u zgradama kućanskih zgrada itd.

Sustavi zaključavanja uvijanja su vrlo popularni i koriste se, u pravilu, u modelima stvorenim od metala. Dakle, ulazna jedinica mora biti zaštićena mortiseom bravom koja je sposobna postati pouzdano protivljenje bilo kakvim utjecajima uljeza. Od višestrukih raznih zaključavanja, dizajniranih za ograničavanje vanjskog pristupa strukturi, vrijedi preferirati mehanički sustavi zaključavanja. Uostalom, ne svaki elektronički vlasnik uređaja ne želi gutati ispod vrata dok električar ne stigne na mjesto i zamijenite osigurače u prilozi.

Glavni i najvažniji vidljivi dio zatvora su Riglias (u jednostavnom crticu), koji ne dopuštaju zatvorena vrata za otvaranje brave. Riges su ta prepreka, čija je eliminacija često zauzeta napadači. U visokokvalitetnim sustavima blokiranja mortise, riglice su izrađene od očvrsnuti čelične sirovine visoke čvrstoće, kotača koji nisu u nastajanju ili pile na metalu. Često se depoziti izrađuju u obliku cilindra, osim svega što imaju sposobnost rotiranja oko vlastite osi.

U vrijeme zaključavanja, Rigel je uključen u traku za zaključavanje pričvršćen na kutiji (plan odmazde). Pričvršćivanje odgovora je napravljen strogo nasuprot uređaja za zaključavanje pri instalaciji na drveno preklapanje dizajna. Na metalnim blokovima, uloga zatvorenog trake obavlja rupu potrebnog oblika u čeličnom kutiju.

Članak na temu: Sušilo za kupaonicu - Kako odabrati?

U svrhu popravljanja krila u pokrivenom stanju u sustavu zaključavanja nalazi se poseban opružni zasun, izbušen u platnu pomicanjem poluge tijekom skretanja ručke vrata. Stegline zaključavanja se izlaze naprijed od krila kroz prednju šipku, naslonjene na učinke zakretne kamere, često dizajnirane od očvrsnuti izdržljivih čeličnih sirovina. Žica cam omogućuje da se očistiti u mehanizmu tajne dvorca.

Proizvođači često koriste ukupno 4. vrsta tajnih mehanizama:

  • Suwald;
  • Cilindar;
  • U obliku križanja;
  • Disk.

Većina modernih uređaja proizvedenih uređaja obdarena je s nekoliko funkcija, odnosno kombiniranjem dvije značajke mehanizama. Na desnim tipičnim proizvodima smatraju se sigurnijim i pouzdanim tkaninama. Stručnjaci su preporučili da dostaviti posteljinu ulazne jedinice s dvije vrste mehanizama za zaključavanje.

Mehanizam dizajna

Zaključavanje rezanja vrata: pravila za odabir metalnih i drvenih vrata

Suwalid

Uređaji za zatvaranje Suwald preporučuju se za montažu na vrhu mreže kao dodatnu zaštitu. Glavni zaštitni element dvorca je suwalds, pokretne rigole pomoću ključa. Tipični uređaji mogu obavljati ulogu raka, to jest, da inducira trilateralni mehanizam rigiza, zaključavanje platna sa sve tri strane: sa strane, na strani, na vrhu i dnu.

Ključ za svalden brave malih veličina i izrađuje se u obliku jedne ili dvostrane punch kartice. Često se koriste dvostrani ključevi, obdareni svaka strana određenih šifra, izgledaju poput pijanih zuba. Dvostrane tipke gotovo su nemoguće razbiti i prilično su pouzdane. Tako je jedinstvenost ključnih parametara zuba i sam mehanizam i jamstvo pouzdanosti i tajnosti uređaja za zaključavanje. Mehanizmi mnogih brandova su dopušteni da se rekode ako želite ili trebaju. Nije potrebno odbaciti izbor suwalden dvorca od domaćih proizvoda proizvođača, koji su izvrstan pokazatelj omjera cijene i kvalitete proizvoda.

Proizvođači proizvoda za zaključavanjePovlaštene značajkePrimjeri indikatora vrijednosti
TM "ELBOR", RusijaRazličite vrste brave: - Zatvorene brave za unutarnja vrata; - pouzdan i impresivan tip "bazalt"; - pogodan za modele garaža poput "granita"od 38,00 dolara.
TM "Gardian", Rusija- brave opremljene s nekoliko bitaka i montirane s ručkomod $ 30.00.
TM "KALE", Turska- Povećana razina hakiranjaod $ 42,00

Mehanizmi cilindra

Zaključavanje rezanja vrata: pravila za odabir metalnih i drvenih vrata

Cilindar

Sustavi za zatvaranje cilindra obično su montirani s ručkom u sredini krila. Tipične brave su prikladan rad i prilično nepretenciozan. U slučaju izlaza sustava, dovoljno je proizvesti rad na zamjeni larve - samog cilindra. Cilindar vodi u pokretu rigls mehanizma za zaključavanje. CIFHERING uređaj sustava i je jezgra, radi tijekom kombinacije definirane na ključu od čelika visoke čvrstoće. Skup ključeva ima vlastiti sustav kombinacije ili pins.

Članak o temi: Dekor sadašnjosti i dekorativne dobro u zemlji (20 fotografija)

Ključevi cilindričnih brava češće su usmjerene na izlaze - djelomično zatvorene pri zatvaranju i ostaju u cilindru. Ti sustavi cilindra koji su opremljeni ključevima u obliku punch kartica s postojećim produbljivanjem u glavnom dijelu ključa smatraju se pouzdanim i kvalitativnim. Tipični elementi su gotovo nemoguće lažirati, pa čak i više se pokupiti. Sustavi cilindra poznati su po složenosti otvaranja pomoću pranja i drugog ponosa. U isto vrijeme, vandabilnost cilindarskih sustava na niskoj razini - čak i slomljena čačkalica je izuzetno teško izvući uređaj iz larve.

Cilindarske brave su vrlo uobičajene među zahtjevima potrošača stanovništva, barem zbog činjenice da kada je cilindar prekine, nije potrebno zamijeniti cijeli mehanizam (posebno nije prikladno u drvenim blokovima). Dovoljno je samo ukloniti larvu i promijeniti ga u novi cilindar, poželjno je istom proizvođaču.

Proizvođači proizvoda za zaključavanjePovlaštene značajkePrimjeri indikatora vrijednosti
Tm "daaz", RusijaVoditelj među dvorcima: - završio s ručkom; - jednostavan za korištenjeod 54,60 dolara.
TM "Cisa", Italija- sustavi dvorca opremljeni ručkomod 76,20 dolara.
TM "KALE", Turska- visoka razina hakiranjaod 49,50 dolara

Disk i rakuće

Zaključavanje rezanja vrata: pravila za odabir metalnih i drvenih vrata

Disk

Mehanizmi zaključavanja križanja s njihovim imenom govore o vrsti korištenog ključa. Ključ u krajnjem dijelu obdajen je križnim oblikom. Tako je jasno da je larva tipičnog sustava opremljen mehanizmom s igle u četiri reda, jedan za svaku od stranaka. Nažalost, vandabilnost slomljenog uređaja za zaključavanje je na najnižoj razini.

Mehanizmi diska razlikuju se činjenicom da je cilindar mehanizma ne vođen ključem. Ključ je obdaren područjima s izvrsnim stazama. Zahvaljujući izvrsnim padinama, rupa s ključeve karakterizira obrazac u obliku skraćenog kruga, zahvaljujući kojem ona postaje nešto lakše eliminirati male stavke.

Mehanizmi diska obilježeni su visokom razinom održivosti hakiranja. Metalni dizajni zaključavanja diska su obdareni povećanom razinom tajnosti.

Parametar tajni brave ovisi o prisutnosti i broju diskova, suwald, igle u sigurnosnom uređaju. Što je veći njihov sadašnji iznos, to je veća vjerojatnost raznih relativno jedinstvenih kombinacija njihove zajedničke lokacije. Dakle, otvaranje sustava je komplicirano i zapravo postaje nemoguće događaj za odabir odgovarajućeg tipičnog ključa za sustav.

Članak o temi: Bresha Wallpapers: dizajner savjeti

Preporuka Priroda Sovjeta

Zaključavanje rezanja vrata: pravila za odabir metalnih i drvenih vrata

Provođenje

Prilikom kupnje uređaja za zaključavanje metala i drvenih vrata među raznolikosti asortimana proizvoda koje pruža potražnja potrošača, nastaju poteškoće. Važno je spomenuti neke preporuke koje su pomoćni karakter s pravim odabirom brave, posebno za drvene blokove (kako ne bi pili novu rupu pod sustavom zatvora):

  • Vrijedi obraćati pozornost na tajni mehanizam dizajna potrebne brave;
  • Ako izravno steknete uređaj za zaključavanje, morate ga provjeriti: Umetnite ključ na ariform i pretvorite ga u nekoliko revolucija. Ako je na prvom ključu skretanja "otišao" dobro, a u kasnijim pokretima bilo je ljubomoran, onda je ključ ili mehanizam napravljen nije točno ni s brakom.
  • Za ulazna vrata preporučuje se korištenje dva mehanizma zaključavanja, bez obzira na ispuštanje na strukturu pomoću drvenih blokova ili metala. Od brave moraju obavljati funkciju konstipacije moći. Često se tipična uloga daje sustavima tipa Suwalda. Mehanizmi cilindra montirani su u drvenim blokovima vrata ili drugi preklapanja kao pomoćni uređaji dizajnirani za zatvaranje krila u kratkom vremenu ili dnevnom vremenu.
  • Uz željenu želju da steknu prilično skupo uvezenu bravu, opremljenu složenom tajnom mehanizmom, to je vrijedno znati da će se trošak izvesti u praznom pod uvjetom da je blok vrata u početku u početku instaliran kvalitativno. Prije, to je vrijedno upoznati s mnogim nijansama koje pomažu napraviti pravu instalaciju metala ili drvenih blokova.
  • Svaki uređaj za zaključavanje obdaren je vlastitim razredom. Klasa se određuje u odnosu na pokazatelje pouzdanosti i snage mehanizma. Prvi klase sustavi zaključavanja u početku u proizvodnom procesu namijenjeni su za montažu u unutrašnjosti platno, mortise brave se često montiraju u drvenom krilu. Za ulazne blokove, bez obzira na materijal izrade weba, sustavi za zaključavanje su prikladni, počevši od druge, završavaju s četvrtom razredom. Dvorci drugog i četvrtog razreda nužno su popraćeni prodajom potvrda o kvaliteti. Dakle, kada kupujete sustave zaključavanja, vrijedi obraćati pozornost na dostupnost certifikata proizvoda i propisane klase razine tkanine.
  • Uređaj za zaključavanje za ulazni blok metala ili drvenih platna je bolji kupiti u brendiranim specijaliziranim trgovinama. Tako je tkanina obdarena jamstvenom operativnom razdoblju. Pod uvjetom da specijalizirana točka trgovanja ne pruža jamstvene uvjete za proizvod zaključavanja ili daje samo nekoliko tjedana jamstva na tkaninu, najvjerojatnije uređaj ne odgovara visokokvalitetnim pokazateljima ili proizvedenom za rukotvorinu.

Zaključavanje rezanja vrata: pravila za odabir metalnih i drvenih vrata

Zaključavanje rezanja vrata: pravila za odabir metalnih i drvenih vrata

Zaključavanje rezanja vrata: pravila za odabir metalnih i drvenih vrata

Zaključavanje rezanja vrata: pravila za odabir metalnih i drvenih vrata

Zaključavanje rezanja vrata: pravila za odabir metalnih i drvenih vrata

(Vaš će glas biti prvi)

Zaključavanje rezanja vrata: pravila za odabir metalnih i drvenih vrata

Učitavam…

Čitaj više