Kako pronaći distribucijski pluta u zidu

Anonim

Postoje situacije kada trebate prenijeti utičnicu ili dodati još jedan uređaj za rasvjetu, najprije je potrebno pronaći spojnu kutiju koja je skrivena u zidu. Distribucija ožičenje ima jednu glavnu svrhu - povezuje žice, tako da ćete morati napraviti novu granu žice od njega. Dakle, u ovom članku ćemo vam reći kako pronaći čvor u kući u kući, Hruščov i stan.

Kako pronaći distribucijski pluta u zidu

Zašto pronaći kutiju za spajanje je težak

Glavna složenost u takvom pretragu zaključuje da se ožičenje uvijek skriva u zidu, ako ste samostalno implementirani električni ožičenje, trebali biste znati što i gdje pronaći. Ali, to se događa kada je stanovanje staro ili ste ga upravo kupili, u ovom slučaju, pronađite gdje je kutija u zidu problematična.

Kako pronaći distribucijski pluta u zidu

Druga poteškoća leži u činjenici da je nakon pretraživanja potrebno otvoriti kutiju i napraviti novu granu, dok ne ometate integritet zida (veliki perimetar). Ako točno definirate mjesto svog mjesta, onda možete ozbiljno pojednostaviti sebe kao zadatak u ovoj fazi, i kako pronaći spojnu kutiju u zidu, naučit ćete dalje. Saznajte što trebate učiniti ako je svjetlo isključeno.

Kako pronaći spoj okvir u zidu: Metode i upute

Da biste brzo pronašli ožičenje distribucije u zidu slijedite sljedeće savjete, oni će pomoći u određivanju lokacije i ne oštetiti završni zid.

    1. Ako živite u Hruščevu, onda ne biste trebali imati posebne poteškoće za pretraživanje. Uostalom, bregastice su instalirane u željeznom poklopcu, to nije normalno funkcioniralo, tako da je uvijek prikazano izvan 0,5 do 2 cm. Kao što ste razumjeli, samo trebate proučavati zid, onda možete pronaći spojnu kutiju u Hruščov s lakoćom. Također na zidu mogu postojati i drugi tragovi, na primjer: hrđa ili malo zapaljene pozadine.
      Kako pronaći distribucijski pluta u zidu
    2. U Brežnjevu je teško pronaći kutiju. Prije toga, instalirani su na spoju zidova i stropa i obliku običnih šupljina, koji su zatvoreni list običnih pocinčanih. Da biste je sakrili veliku količinu kita, tako da je sigurno skriveno. Da biste pronašli da koristite domaće detektore metala ili druge uređaje za pretraživanje. Pokušajte i čitati kako pronaći ožičenje u zidu, postoji nekoliko izvrsnih djedova.
    3. U Stalinka pronađite kutiju s žicama je vrlo jednostavna. Instalirani su u prazninama kako bi ga pronašli dovoljno, kucaju na zid, određuju mjesto gluhog zvuka. U pravilu, kutije su postavljene na nadmorskoj visini od 2-3 metra i iznad utičnica, tako da ne bi trebalo biti posebnih problema.
      Kako pronaći distribucijski pluta u zidu
    4. Pokušajte se oslanjati na standardne zahtjeve, okvir je instaliran na visini od 15 cm od stropa stropove okomito utičnice i prekidače.
    5. Ako trebate pronaći kutiju za spoj ispod gipsane ploče, morate koristiti poseban latentni detektor ožičenja, uobičajeni metalni detektor neće se nositi s takvim zadatkom, jer će stalno pronaći nepotrebne profile.

Članak na temu: četvrtine prozora. Prozor za montažu s četvrtom

  1. Ako je kutija zatvorena metalnom listom, možete pokušati koristiti uobičajeni magnet ili kompas.
    Kako pronaći distribucijski pluta u zidu
  2. U kući panela možete pronaći spojnu kutiju pomoću konvencionalnog indikatorskog odvijača. Provodim ga iz utičnice ili isključite strogo. Svjetlina žarulje u takvoj situaciji će vam reći gdje se nalazi, za učinkovitost, uključite dodatni električni aparat ili spali svjetlo.

Sada smo odgovorili na pitanje kako pronaći spojnu kutiju u zidu, razumijemo da ima mnogo više poteškoća, recite mi što ste naišli, pomozimo vam da pronađete kutije i ostale naše čitatelje.

Sličan članak: Izrađujemo vodljivo ljepilo od djevojke.

Čitaj više