Kako pobijediti strop (zidove) vlastitim rukama - govori o vapnama, kredenju i emulziji

Anonim

Plane stropa i zidova jedan su od najboljih načina da se te površine izgledaju čisto, pažljivo i uredno. Ali prvo je potrebno pripremiti potok i zidove do bijelog, a onda morate pobijediti, prilikom odabira najbolji način.

Priprema površine stropa (zidovi) za Whitewwa

Prije podrijetla, naravno, potrebno je pripremiti površinu za daljnji rad. Na primjer, htjeli ste koristiti vapnene mrlje, a vaš strop ili zidove su prekriveni kredom, u kojem slučaju će biti logično prvo ukloniti staru krivnju krede i samo zatim nanesite vapno.

Koliko pravilno prati staro bijelo za bijelo? Prije svega, trebate cijelu površinu

Strop se miješa s vodom, a zatim uz pomoć automobila i lopatice očistiti i isprati izbjeljivanje sapuna vode.

Ako postoji želja samo malo ažurira strop. oni. Napravite popravak bijelog stropa, a zatim prvo pažljivo pogledaj cijeli strop za pukotine, a zatim s lopaticom, možete biti zapečaćeni spakulom na temelju cementa.

Šavovi stropa moraju se probušiti posebnim, sličnim rešetki, vrpci, a zatim vrištati. Kada se strop vozi, mora se liječiti brusnim papirom. Ponovo ponovno primjenjujemo Primer i nakon sušenja (nakon 24 sata) možete nastaviti izravno na bijelu.

Kako pobijediti strop (zidove) vlastitim rukama - govori o vapnama, kredenju i emulziji

Kako pobijediti strop (zidove) vlastitim rukama - govori o vapnama, kredenju i emulziji

Članak o temi: zavjese za djecu u morskom stilu - dizajn s vlastitim rukama

Što je bolje gnjaviti strop?

Trenutno se koriste dvije glavne vrste ekološki prihvatljivih materijala za bijele strop i zidove - to je kreda i vapna.

Operatoes strop limete

Lime ima prednost, ima baktericidna svojstva, a također ima sposobnost zategnite jaz, kao da ih zatvara.

Polovi stropna kreda

U isto vrijeme, neki ljudi imaju vapno mogu uzrokovati alergijske reakcije, a zatim u ovom slučaju, naravno, bolje je koristiti kredu, koja daje izvrsnu bijelu boju kada parsing (iako vapno nije lošije).

Imajte na umu da ako je ranije strop izbjeljivanje bilo od vapna, preporučuje se i naknadno ga koristiti tako da nema ružnih razvoda i mrlja.

{banner_link_2}

Priprema otopine za obradu stropne krede

Otopina za mljevenje se priprema za 5 litara. Voda dodajte 30 gr. Stolarija ljepilo, 15 gr. Potajni (za davanje samostalne bijele) i 3 kg krede. Kuhano rješenje je dovoljno za 10 m2.

Možete provjeriti dosljednost rješenja pomoću noža. Ako otopina slobodno teče nožem, to znači da otopina nema dovoljno viskoznosti. Tada je potrebno dodati kredu, ali postupno, u malim dijelovima, tako da se otopina ne ispadne previše debela.

Priprema rješenja za oblaganje stropnog limeta

Rješenje za vapnepove se priprema ovako: u jednoj litri vode miješa se 2-3 kg vapna, dodajte 100 gr. Sol, 200 gr. Aluminijski komasani. Temeljito promiješajte, a zatim razrijedite s toplom vodom (do 10 litara). Ako želite promijeniti nijansu, možete dodati 200-500 ml boje.

Kada popločavanje poluge površine moraju biti navlažene, a zatim vapno padne točno, ne napuštanja razvoda.

Kako odrediti što strop ili zidovi prije popravka

Ponekad ne znamo nego što su ranije zidovi ili strop izbjeći, u ovom slučaju se može lako provjeriti. Dobrodošli na bilo koji dio s vodom ako je Whitewas bio vapno, onda će mokra površina potamniti i ako je izgubila ovo mjesto s prstima, neće biti obojana.

Članak na temu: Ljepilo za šperploča na estrihu: Kako lijepiti na betonski pod

Kako izvesti obični strop (zidove) vlastitim rukama

Koristite s bijelim ispiranjem pomoćnim alatima: četkom, valjkom ili usisivač. Najlakše je raditi s valjkom, a površina je bijela i glatka (za četku i usisivač koji još uvijek trebate iskustvo).

Prije početka rada potrebno je temeljito miješati otopinu, a zatim staviti oštricu s valjkom najmanje dva puta. Prvi sloj treba dati suhim, a zatim nanesite ponovljeni sloj.

Kako gnjaviti strop (zidove) s usisivačem ili sprejom

Jedan od najbržih i učinkovitijih načina za izbjeljivanje je korištenje usisivača koji je gotovo u svakom domu.

Za pravilno blaženstvo potreban je usisivač, koji mora "biti u mogućnosti" puhati zrak, a ne puhati (ne svi modeli nemaju takvu funkciju), a među mlaznicama treba imati poseban polietilen poklopac s nizom cjevastog.

Kako pobijediti strop (zidove) vlastitim rukama - govori o vapnama, kredenju i emulziji

Kako kuhati strop (zidove) s usisivač ili prskalica, poklopac mora biti stavljen na litru ili jedan i pola litre posude, a sve je to spojeno na rupu za puhanje u usisivač.

Zrak pod pritiskom proći će kroz crijevo, pasti u prskalicu, zatezanje smjese iz limenke, povlačenjem kroz cijev i raspršivanjem otopine preko površine.

Nabava otopine regulira se drugim otvorom koji se zatvara prstom.

Da bi vi vrtnjaci ravnomjerno trebali napraviti glatke kružne pokrete. Mlaznica za prskanje mora biti oko 80-100 cm od površine. Postupak možete ponoviti nekoliko puta kako biste postigli optimalni rezultat.

Pridržavajte se elementarnih sigurnosnih pravila prilikom popločavanja stropa (zidovima) vlastitim rukama

Tijekom bijelog stropa ili zidova morate se obući u zaštitnu odjeću i koristiti sigurnosne mjere: na licu - zavoj, oči - zaštitne naočale, na ruci - gumene rukavice.

Članak o temi: Pozadine za malu kuhinju u Hruščevu

Ako želite stropove za mnogo godina da vam udovoljavaju čistoćom i bjelinom, možete sigurno početi izbjeljivati ​​zidove i stropove vlastitim rukama, uzimajući u uslugu ove upute!

Čitaj više