Moderne pozadine: 35 fotografija unutarnjih poslova

Anonim

Moderne pozadine: 35 fotografija unutarnjih poslova

Zahvaljujući pozadini, moguće je značajno poboljšati estetska svojstva dnevne sobe dekoracija dnevnog boravka vrlo je važna i odgovorna lekcija koja zahtijeva određeno znanje u području dizajna ili samo dobar ukus. Posebno je teško izabrati prikladne pozadine za ovu sobu, jer je njihov izbor tako velik da je vrlo lako zbuniti u ovoj sorti. Da biste napravili pravi izbor, morate znati karakteristike različitih vrsta pozadina, kao i neke nijanse izbora boje i teksture. Danas ćemo vam pokušati istaknuti najvažnije kriterije pretraživanja za prikladne materijale.

Različite vrste pozadina u unutrašnjosti dnevnog boravka

Wallpapers - najprikladniji materijal za dekoraciju dnevnog boravka. Imaju mnogo varijacija dizajna, što ih omogućuje korištenje u apsolutno bilo kojem interijeru.

Za razliku od kupaonice ili kuhinje, dnevni boravak je soba koja nema stroge zahtjeve za tehnološke karakteristike pozadine. Ne postoji visoka vlažnost ili stalni izvor onečišćenja, tako da u ovoj sobi možete koristiti sve vrste završnih materijala.

Moderne pozadine: 35 fotografija unutarnjih poslova

Vinil ili Flieslinske pozadine savršene su za dnevnu sobu.

Vrste pozadine, najčešće se koriste za dnevni boravak:

  1. Tapeta - Ovo je najstarija i jeftina opcija zidova u dnevnom boravku. Oni su tanki i imaju kratki vijek trajanja. Ako zidovi nisu savršeno glatki u zidu, tada treba napustiti uporabu ovog materijala.
  2. Vinil pozadina - Ovo je moderan i izdržljiv materijal. Sastoji se od nekoliko slojeva papira ili phlizelina, koji su prekriveni posebnom tvari. Takvo se platno može isprano.
  3. Fliselinovye pozadina Vrlo je lako zalijepiti na zid. Mogu biti obojani i oprani. Odabir Fliselin Wallpaper pružit će vam dugi vijek trajanja novih popravaka.
  4. Tkanina pozadina Nisu otporni na habanje, ali njihov luksuzni izgled kompenzira ovaj nedostatak. Ako imate djecu ili životinje, možete koristiti takve pozadine samo u odjeljku s više izdržljivih materijala.
  5. Staklena oprema - Ovo je jedan od najtrajnijih i najmodernijih materijala. Najčešće se objavljuju pod slikanjem. Životni vijek takvih pozadina je najmanje 30 godina.
  6. Tekući pozadina Zanimljivo njihovoj teksturi i način primjene. U neovisnom obliku podsjećaju na dekorativnu žbuku.
  7. Pozadina od Prirodan vlakna Odlično se uklapa u eko-prijateljske i istočne interijere. Takav ukras će dati dnevni boravak harmonije i udobnosti.
  8. Foto pozadina - Ovo je jedan od najzanimljivijih materijala. Uz to, možete stvoriti neočekivane i nevjerojatno lijepe dizajne. Najčešće se koriste, kombinirajući pozadinu dvaju vrsta: fotopolot i monofonske opcije.
  9. Kamen pozadina - Podsjeća pločice. Sastoje se od žbuke i lako zalijepili na zidove.

Članak o toj temi: Dizajn jednosobnog apartmana za obitelj s dvoje djece

Sve ove vrste pozadina imaju svoje prednosti i nedostatke. Možete koristiti za dnevnu sobu samo jednu od gore navedenih opcija ili kombinirati nekoliko odjednom.

Pozadina dizajna za dnevne sobe s različitim unutarnjim stilovima

Dizajn pozadine ne bi trebalo samo voljeti, nego i biti u kombinaciji sa stilom ukupne unutrašnjosti prostorije, kao i sa namještajem i tekstilom koji se nalaze u njemu. Da ne propustite izbor, morate kupiti projekt budućeg dnevnog boravka prije kupnje materijala.

Moderne pozadine: 35 fotografija unutarnjih poslova

U unutrašnjosti, izveden u stilu modernog, savršeno stane pozadinu s 3D slike

Kombinacija uzorka boje i pozadina s različitim unutarnjim stilovima:

  1. Klasični stil pogodan je za one koji vole smirenost, ali u isto vrijeme luksuzni interijeri. Talijanske pozadine pastelnih tonova s ​​mius zlatnim uzorcima ovdje će biti prikladno.
  2. Potkrovlje je kombinacija, kao da je nedovršena završetka stana i luksuznog kožnog namještaja. U tako interijeru, sive tapete betonskih boja će stati, a tkanina s uzorkom pod opekom.
  3. Za moderni stil, pozadina se može izabrati i svijetle i u boji kreveta. Ispis za takav stil je bolji odabrati povrće, životinjske ili geometrijske.
  4. High-tech stil cijeni modernost i praktičnost. Pozadina bi trebala biti jednostavna i glatka. Najbolje, bijele, bijele i sive platnene pogledajte ovaj interijer.
  5. Za orijentalni stil prikladan je pozadina svijetle i tople nijanse. Poželjno je da su napravljeni od prirodnih materijala.
  6. Za rustikalni stil, zemlja je poželjno odabiru lagane pozadine. Oni moraju podržati temu rustikalne kuće.
  7. Provence preferira blagi pastelni tonovi s cvijetom nalik na ispis na Shedtsev. Dodatak takvom pozadinu bit će stari bijeli namještaj, kao da je donio iz vikendice vaše bake.
  8. Minimalizam je stil, koji se temelji na jednostavnosti, prirodnosti i slobodi. Zidovi u dnevnom boravku s takvim interijerom moraju biti bijeli ili sivi.

Članak o toj temi: Lijepo i izdržljivo oblaganje fasada kuće, koji je materijal bolje izabrati

Boja pozadine nije tako jednostavna. Uostalom, želim da ukras dnevne sobe zadovoljan oči dugi niz godina. Čak i najljepše pozadine, ako se ne kombiniraju s cjelokupnom okruženjem, mogu uvelike štetiti unutrašnjosti, tako da ide u građevinsku trgovinu, pokušavajući materijale ne za sebe, već do dizajna sobe.

Širenje svemirske pozadine u unutrašnjosti dnevnog boravka

Nakon što ste se odlučili na materijalu iz kojeg će se napraviti pozadinu i s unutarnjim stilom prostorije, gdje će se koristiti, ostaje da odabere takvu boju platna tako da ne šteti vizualnom prostoru soba. Zapamtite da je za malu Hruščevu i za prostrani apartman-studio, morate odabrati apsolutno drugačije.

Svi znaju da tamne boje suske prostora, pa ako živite u malom i skučenom Hruščovom, onda bolje napustite zidove. Međutim, možete koristiti zasićene, ali hladne boje, koje će također dati interijeru originalnosti.

Moderne pozadine: 35 fotografija unutarnjih poslova

Cvjetajući u dnevnoj sobi pozadina svijetle nijanse, možete značajno vizualno proširiti sobu

Postoje pločci koji proširuju prostor. Naravno, oni nisu stvarni, ali vizualno mijenjaju raspored sobe, ali taj učinak je vrlo vidljiv.

Materijali koji povećavaju veličinu prostorije uključuju posteljinu laganih hladnih tonova. Tako da vaš interijer ne izgleda dosadno, možete koristiti pratitelje različitih boja.

Uzorak za male sobe također treba pažljivo odabrati. Ne biste trebali koristiti velike i svijetle crteže, oni će samo donijeti zidove dnevnog boravka jedni drugima. No, mali, često ponovljeni tisak, u takvim sobama će biti kao što može biti moguće, oživit će situaciju i čini male nedostatke zidova.

Također možete pribjeći zaljepljivanje prugaste pozadine. Horizontalno smještena slika proširit će prostor sobe, ali to će učiniti ga stropovima niže, a vertikalna traka će povući stropove bez utjecaja na širinu prostora.

Članak na temu: Kako se riješiti pauk na zatvorenim bojama

Pozadina s monogramima u unutrašnjosti dnevnog boravka

Pozadina s monogramima često se koristi za ukrašavanje dnevnog boravka s klasičnim stilom interijera. Međutim, sada postoje moderni dizajni u kojima je jedan od zidova ukrašen takvim elementima.

Monogram je uzorak nalik stiliziranom cvijetu. Obično se platnice imaju delikatne krevete, a crtež na njima je napravljen sa zlatnim ili srebrnim bojama.

Moderne pozadine: 35 fotografija unutarnjih poslova

Pozadina s tonselima može dati dnevni boravak i visoku cijenu

Nevjerojatno lijepo izgleda kao pozadine s tonselima njemačke tvrtke Marburg. Oni su utjelovljenje klasika, luksuza i stila.

Ako želite stvoriti klasični i luksuzni interijer, onda kombinirati takve pozadine s prugastim krpom. Dodatak šik dizajn teške i guste zavjese.

Za moderne interijere takav se ispis može pristupiti. Međutim, potrebno ga je koristiti u umjerenoj količini, koju izdaje pozadinom s tonsels, ili čak dio zida. U ovom slučaju, izvrstan pratilac za takav ukras će biti monofonski bijeli zidovi i jednostavne rimske zavjese.

Moderne pozadine u unutrašnjosti dnevne sobe (video)

Pozadine u unutrašnjosti dnevne sobe češće se koriste od drugih materijala, jer takve platnene imaju veliku raznolikost boja i tekstura, kao i izvrsne tehnološke karakteristike. Ako se odlučite samostalno izdati takvu sobu, onda se oslanjajte na svoju fantaziju i osjećaj stila, i sigurno ćete uspjeti.

Dizajn pozadina u dnevnom boravku (fotografija unutarnje)

Moderne pozadine: 35 fotografija unutarnjih poslova

Moderne pozadine: 35 fotografija unutarnjih poslova

Moderne pozadine: 35 fotografija unutarnjih poslova

Moderne pozadine: 35 fotografija unutarnjih poslova

Moderne pozadine: 35 fotografija unutarnjih poslova

Moderne pozadine: 35 fotografija unutarnjih poslova

Moderne pozadine: 35 fotografija unutarnjih poslova

Moderne pozadine: 35 fotografija unutarnjih poslova

Moderne pozadine: 35 fotografija unutarnjih poslova

Moderne pozadine: 35 fotografija unutarnjih poslova

Čitaj više