Samostojeća kupka: Koliko košta?

Anonim

Ako imate veliku kupaonicu kod kuće, i želite da bude uistinu moderan, vrijedno je razmišljati o kupnji zasebne kupke. Njihov izbor je ogroman, različit dizajn, veličine, materijali i, naravno, cijene. Pa što odabrati?

Samostojeća kupka: Koliko košta?

Odvojena kupka je instalirana od zida, obično u sredini kupaonice. Stoga bi svaki dio trebao izgledati dobro, to jest, bez vidljivih komunikacija i cijevi. Ovaj zadatak će reći tako ne jednostavan, pa pored cijene za vodovodne novitete, morat ćete se ozbiljno provesti na njegovoj instalaciji. Međutim, neke tvrtke nude takve kupke već s instalacijom, odnosno, obično su odmah veće.

Zasebno stojeće kupke mogu imati zatvoreni slučaj s ekranom i ukrasnim nogama. Prva opcija je, u pravilu, akrilne kupke od kojih su oko 8-10 tisuća rubalja za najjednostavniji proizvod standardne veličine. Da biste ugradili cijev s vodom i kanalizacijskim setovima, počinju po podu ispod zaslona, ​​tako da je njihova instalacija vrlo jednostavna.

Samostojeća kupka: Koliko košta?

Ugradnja metalne kupelji na noge je složenije, ovdje je potrebno koristiti ili posebne dekorativne cijevi, na primjer, od bakra ili napraviti instalaciju kutije za gipsanu ploču. Metalne kupke su prefinija i original, a njihova prosječna cijena ne prelazi 20-30 tisuća rubalja.

Više profinjenih i pouzdanih struktura prepoznaju odvojeno dostoju kupke od mramora, koji, kao akril, najčešće završen s dekorativnim zaslonima. Također elitne proizvode trebaju uključivati ​​kupke od egzotičnih vrsta drveća. Morat ćete osloboditi najmanje 40-50 tisuća rubalja za njih. Ali to nije granica, proizvodi poznatih dizajnera i dizajnerskih kuća mogu doseći nekoliko desetaka tisuća dolara.

Članak o temi: Stuslo za PLINTHS: Kako koristiti

Čitaj više