Zaštita kabela i žica od glodavaca, mačaka i pasa

Anonim

Ožičenje u kući može oštetiti raznim štetočinama, možete dodijeliti dvije vrste štetočina. Prvi su glodavci koji su svugdje, oni mogu pretrpjeti ozbiljnu štetu i oštetiti gotovo sve žice u kuću. Kućni ljubimci se smatraju drugim štetočinama koje vole glodati sve što nailaze. Stoga smo vam odlučili reći što je zaštita kabela i žica od glodavaca, mačaka i pasa, razmislite o glavnim načinima zaštite ožičenja u vašem domu.

Zaštita kabela i žica od glodavaca, mačaka i pasa

Kako zaštititi žice od glodavaca

U pravilu se ljudi pitaju kako štititi žicu u kući od glodavaca samo ako se provodi na prazna mjesta, na planinskom, u podrumu ili šupi. Glodavci ili miševi često preopterećuju izolaciju, tako da sva struja u kući samo izlazi. Naravno, životinja gubi svoj život, ali to može promijeniti neki smisao, jer je moguće boriti se u početku. Dakle, riješite se od nepotrebnih problema.

Zaštita kabela i žica od glodavaca, mačaka i pasa

Zaštitite žice i kabele u kući od glodavaca na sljedeće načine:

  1. Ako se električna instalacija provodi na podu, preporučujemo da se kravata za topli kat. Naravno, to su dodatna sredstva i problemi s instalacijom, ali tako da se točno osigurajte.
  2. Ožičenje između stropnih ploča može se pažljivo zatvoriti s otopinom, tako da glodavci neće moći učiniti ništa loše. Što zatvarati sve je potrebno savršen, morate razumjeti, inače će biti nula.
  3. Najbolja opcija je koristiti oklopni kabel, nećete ga moći kriviti. Postoji minus - takav kabel vrijedi mnogo novca.
  4. Ako ne postoji želja da potrošite novac na oklopni kabel, savjetujemo vam da napravite ožičenje u cijevima. U takvoj situaciji, nikakva životinja ne može ništa učiniti s vašim žicama i kabelima.

Bilješka! Na internetu se često susrećemo na način kada preporučamo obradu otrova kabela. Mi to činimo, ne preporučujemo da takav otrov nosi ozbiljnu štetu ljudskom tijelu, osobito ako kabel leži u kući ili u potkrovlju.

Najlakši i najpouzdaniji način je oklopni kabel, možete ga sigurno koristiti. Općenito, morate shvatiti da je lakše ubiti sve glodavce nego napraviti tako snažno ožičenje. Bit će lakše, bolje i učinkovitije. Također čitati, oznake o električnim krugovima.

Članak na temu: Pleaperi: DIY video, kako to učiniti i što je, Tekući popravak i fotografija sami, upute za uporabu

Postoji li način da imate mačku?

Zaštita kabela i žica od glodavaca, mačaka i pasa

Kako zaštititi žice od mačaka i pasa

Kućni ljubimci također vole glodati žice, teško je nositi se s njima. Osim toga, ako puše žicu - to ih može ubiti, što nije uvijek lijepo. A bilo kakav kabel za pseći će moći previdjeti bez problema, shvatimo kako možete zaštititi žice od domaćih životinja.

Privući svoju pozornost! Obično žice su grizle samo malim štencima ili mačićima, odrasle životinje iz takve balobine su već odbijene. Stoga, načini prevladavanja malih štetočina smatraju se jednostavnim, ali učinkovitim.

Zaštita kabela i žica od glodavaca, mačaka i pasa

  1. Obrišite žice papričenim ili deterdžent čim uče miris ili pokušati okusiti - želju za grickati žicu će nestati zauvijek.
  2. Možete koristiti poseban alat koji se zove "antigadine".
  3. Pokušajte sakriti žice, u vremenu potrebno je nekoliko minuta, ali rezultat će biti izvrstan.
  4. Udaranje žice s konvencionalnom lin folijom, možete isprobati dvije trake treće strane.
  5. Pokušajte suspendirati sve žice više, tako da životinje ne mogu dosegnuti.

Drugi način na koji smo pronašli na mreži, može se zvati dobro, ali brutalno. Morate stalno gledati kada će se životinja približiti žica čim im se približe, morate ih pljusnuti s vodenim pištoljem. Od prvog puta ne može raditi, ali će doći do trećeg, tako da životinja nikada neće doći na vaše žice.

To je sve informacije koje smo željeli reći o zaštiti žica i kabela od glodavaca, mačaka i pasa, pogledaj takav videozapis, iz njega možete napraviti mnogo korisnih informacija.

Zaštita kabela i žica od glodavaca, mačaka i pasa: video

Članak o temi: Koje su električne sheme.

Članak o temi: WC nehrđajućeg čelika

Čitaj više