Granica dvoraca: Ruski proizvođač visokokvalitetnih brava

Anonim

Granične brave se odlikuju povećanim otporom provale i predstavljaju sva četiri klase. Recenzije o proizvođaču i njegovim proizvodima potvrđuju.

Koje su značajke proizvođača

Granica dvoraca: Ruski proizvođač visokokvalitetnih brava

Granični logotip

Ako napravite pregled tržišta čeličnih vrata najrazličitijih razreda, možete vidjeti da mnogi od njih koriste granične brave. Zaštitni znak je popularan, ima prilično dobar ugled, lojalne preglede potrošača o pouzdanosti i sigurnosti.

Granični dvorci, prema mnogim prodavačima i prodavaonicama osoblja, su prilično dobro rješenje ako je zadatak pronaći optimalnu vrijednost za novac. Oni su pouzdani, imaju visoku razinu otpora na hakiranje, razlikuju se u dugoj službi, kao i općenito pružaju vrlo dobar stupanj zaštite.

Dvorci granice - proizvodi od ruskog proizvođača. Tvrtka na tržištu već dugo vremena, a u ovom trenutku prosječna mjesečna stopa proizvodnje je oko 300 tisuća komada. Kvaliteta proizvoda kaže da su to dvojici ovog branda da se koriste najveći proizvođači visokokvalitetnih metalnih ulaznih vrata.

Prema mišjim riječima, tvrtka je vrlo odgovorna za svoj rad. Odlikuje se dobrim rasponom, jasno poštivanje vremena isporuke, dovoljnoj količini gotovih proizvoda u skladištima i optimalnoj konačnoj cijeni potrošačkih proizvoda.

Proizvodnja je usmjerena na srednju i veliku proizvodnju, koja pozitivno utječe na stabilnost parametara i cijenu odmora graničnih brava. Osim toga, u liniji prijedloga nalaze se komplet za opremu vrata, u kojima su prikazane različite vrste brave. Unutar takvih "setova", provodi se koncept zaštite od različitih metoda hakiranja, postiže se visoka ukupna razina sigurnosti.

Preporuke potrošači

Granica dvoraca: Ruski proizvođač visokokvalitetnih brava

Dimenzije i dizajn uređaja za zaključavanje

Najbolje je ne pregledati o kvaliteti proizvoda, već način na koji se ovaj ili taj proizvodi koriste. Granični dvorci su instalirani u stotine tisuća modernih i zaštićenih čeličnih vrata.

Na primjer, najpoznatiji ruski proizvođač, Trading TAPIR zaštite, sigurnosti, pouzdanosti.

Još jedan poznati proizvođač koji radi na ruskom tržištu, Walberg, koristi dvorce s granice u BMD čeličnim vratima. Osim toga, ovaj proizvođač daje sebe zbog predložene tvrtke "granica" setove. U vratima BMD-a Standary, BMD 2 dd Slaryrt koristi se kompleti iz dva mehanizma različitih vrsta koje se prodaju graničnim zaštitnim znakom pod oznakama Grand i sam.

Članak o temi: Zanimljive ideje za maskiranje mjesta

Kvaliteta predloženih skupova granice dvoraca kaže da je jednostavna činjenica da ih koriste daleko od jednog proizvođača. Različiti setovi granice mehaničkih rješenja koriste se u desecima modela, nekoliko serija čeličnih vrata iz Meru, Zetta, Airona.

Karakteristike mehanizama

Granica dvoraca: Ruski proizvođač visokokvalitetnih brava

Kao dio pružanja visoke razine zaštite, granični dvorci primjenjuju moderne, dokazane rješenja.

Kanenaya stalak. Ovaj pristup dizajnu drške daje dovoljnu razinu zaštite od bušenja. Napadač neće moći dobiti jednostavan pristup mehanici tajnog mehanizma. Osim toga, drška podruma je ključna zona odgovorna za integritet cijelog dvorca. Ako je uništen, ništa neće spriječiti jednostavno gurnuti udarce i dobiti priliku prodrijeti u sobu.

Kanenaya čelika jamči da neće biti jednostavnog pristupa. Čak i ako se koriste posebne vježbe ili se provodi dug udar, dio namotanog čelika nije potpuno uništen, ali se snažno deformira stvaranjem neodoljivih prepreka za djelovanje drugih dijelova mehanizma.

Osim toga, oblik izvršavanja stalka s lažnim žljebovima i oblika u obliku P, o čemu svjedoči povratnim informacijama na drugim sličnim otopinama, pouzdano štiti od neskrivenih konoplja.

Zaštita za rezanje. Metoda hakiranja, koja je posljednjih godina stekla veliku popularnost - razbijanjem uz pomoć takozvanog "kaputa". Ovo je m-oblika ploča izdržljivog metala, koja je začepljena u ključanicu. Mehanizam se okreće pomoću jedne brute sile. Kao rezultat takvog vandalizma, slova jednostavno spaja izbočine na suwalds.

Brave svih modela zaštićene su od takvog utjecaja. Kada pokušavate prisiliti, rigleel zubi posebnog dizajna će se jednostavno slomiti. Brava će ostati u zatvorenom stanju. Već će biti nemoguće otvoriti "izvornu" ključ, morat ćete nazvati posebne usluge za prodiranje stana. Međutim, gubici iz takvog koraka u financijskom smislu su neusporedivi s učincima pljačke.

Slična organizacija mehanike ne utječe na pouzdanost dvorca. Kada koristite ključ zuba u trg, promjene se ne mogu nesmetani, ne mogu se jednostavno pojaviti kvarove ili deformacije. Stoga, u normalnom načinu rada sve radi dugi niz godina bez najmanjih kvarova.

Osim toga, ključ je zaštićen kukuruznim površinama, kreće se u vrijeme umetanja ključa. Stoga, prije uporabe kukaca, haker će morati izbušiti oblogu, što je prilično problematično, jer se ovaj dio izvodi iz čelika Kalena.

Članak o toj temi: Kako napraviti rezač za plastiku iz hacksaw oštrice

Mjere za suzbijanje pranja. Najteži, profesionalniji, mogu reći, inteligentan način da se dobije pristup privatnom imovinu - otključavanje zaključavanja pomoću šipki. Rad je težak, ali ima mnogo stručnjaka u ovom pitanju. Kako bi se suprotstavili takvim stručnjacima, mehaničar granica dvoraca provodi koncept lažnih ciljeva.

Zaštita na brand, napadač mora pronaći položaj svakog suwalda kada ne blokira rotaciju drške. Lažni utore prisiljavaju haker da misle da je pokupila pravo mjesto - SUWALD se pomaknuo, ali dvorac se neće otvoriti, takav ostaje blokiran.

Takav se potez primjenjuje na nekoliko detalja o mehanizmu zaključavanja istovremeno, postavlja složenost rada hakera za nekoliko narudžbi. I takvi stručnjaci su nekoliko jedinica, ne opljačkaju apartmane ili se uopće ne bave kriminalnim aktivnostima.

Osim toga, stupanj zaštite se povećava zbog korištenja velikog broja Suwalda. Tu je i veliki broj ključnih kombinacija za zaključavanje. A posljednji barkod je drugačiji stupanj krutosti SVALD izvora. Inženjeri dvorca granica doista odgovorno pristupiti razvoju svojih proizvoda, tako da su proizvodi tvrtke nevjerojatno dobro suprotstavljani od skijanju pomoću šipki.

Uništenje umak. Još jedan popularan način zahvaljujući svojoj jednostavnosti je hakiranje metoda - oslobađanje stabljike. Ovdje je granica također pružila mjere za suzbijanje. Svi detalji su Casov, igle - izrađene su od Kalene čelika, tako da napadač mora koštati red veličine duže na njihovom uništenju. To opetovano povećava šanse da se otkriju, stoga daje jamstvo da proces pucanja neće biti priopćena na kraju.

Bronnoskop posebnog oblika. Najranjiviji dio dvorca je zona drške. Kada su stalci postavljeni tamo, mehaničar se jednostavno zgužva, sposobnost zadržavanja plješnjaka u zatvorenom položaju nestaje. Problem za haker je mjesto ove zone unutar dvorca. Dakle, to je potrebno uz pomoć zlostavljanja dvorca izvana. U isto vrijeme, naravno, morate izbušiti čelični lim vrata, bronsku abecedu, sloju ploču.

Kako bi se to akcije kompliciralo, dvorci granične tvrtke opremljeni su korporativnom barom abecedom, koji se nalazi za cijelu površinu predmeta. Uz takav kardinalni korak, dodatak je instaliran s palibristim čelikom s rupom za ključanje. To će dati ne samo zaštitu od bušenja, već i osigurava složenost primjene kaputa. Brand čelika, iz kojeg su napravljeni dijelovi oklopnih slojeva - C85, a jačina je takva da čak i udarac metka oslobođen iz Kalašnjikov stroj čak ni ne dovodi do uništenja.

Članak o toj temi: Kako samostalno izolirati vrata garaže

Zatvarač. Kako bi se suprotstavili jednostavnim metodama hakiranja koristeći samo-jednostavnost i najjednostavnije barove, zastor je pod uvjetom da blokira otvor, ako se ne koristi izvorni ključ. Prilikom premještanja nekih clapsa i Suwalda, kada dođe do djelomičnog otvora, zavjesa blokira mehaniku i daljnje kretanje šipki postaje nemoguće.

Osim toga, zaštita blokira upotrijebljeni alat. Zaključavanje, samo-implementacija tipki, prazno za otvaranje metodom sekvencijalne deformacije su stegnuti. Da biste ih izvukli, brava mora biti zatvorena. Prekršitelj je prisiljen ostati na pola puta.

Asortiman raspona modela

Granica dvoraca: Ruski proizvođač visokokvalitetnih brava

Najpopularniji granični proizvodi na popisu proizvoda. Imaju različite razine zaštite, trajne veze za zatvarače. Tvrtka nudi tri vrste mehanizama s različitim razinama zaštite:

  • izgradnja;
  • srednji;
  • otporan na hack.

Zahtjevi kupca ovisi o tome koji je model poželjan. Tvrtka tvrtke je pokušala pronaći svaki klijent upravo ono što je potrebno.

Među segmentu nadzemnih brave, koji se mogu povoljno instalirati na bilo kojoj vrsti vrata, granica nudi uređaje svih razina sigurnosti, od prve do četvrtog. Raspon modela je vrlo širok, korisnik može odabrati željene sustave zaštite, odrediti dimenzije, metode pričvršćivanja.

Postoje brave s šarkama među asortimanom tvrtki, jednostavnim i vrlo pouzdanim. Ako trebate zaključati školu ili drugu zonu - granične brave nude opcije s kalenom, što značajno povećava razinu zaštite.

Kvaliteta granice proizvoda govori jamstva. Tvrtka tvrdi da je, pod uvjetom da je ispravno instaliran u predviđenim načinima, brave će osigurati 100 tisuća otvorenih ciklusa. To je oko 15 godina bezbrižnih usluga. Prema statističkim podacima samog proizvođača, postotak braka među proizvedenim proizvodima je u rasponu od 0,03%

Dvorci iz granice tvrtke su odluka koja nudi optimalnu razinu omjera cijene i kvalitete. Možete odabrati proizvod koji u potpunosti prisvaja zahtjeve.

Svi mehanici pouzdani, radi bez kvarova, kao visok ugled proizvoda proizvoda među poznatim proizvođačima vrhunskih vrata od čelika. Ako želite dobiti kvalitetu koja se isplati svaki potrošen peni, granične brave će postati savršena opcija.

Granica dvoraca: Ruski proizvođač visokokvalitetnih brava

Granica dvoraca: Ruski proizvođač visokokvalitetnih brava

Granica dvoraca: Ruski proizvođač visokokvalitetnih brava

Granica dvoraca: Ruski proizvođač visokokvalitetnih brava

Granica dvoraca: Ruski proizvođač visokokvalitetnih brava

(Vaš će glas biti prvi)

Granica dvoraca: Ruski proizvođač visokokvalitetnih brava

Učitavam…

Čitaj više