Suwald Castle: Fotografije i vrste dizajna

Anonim

Pozivamo vas da razmislite o dvorac Suwald, njegov uređaj i moguće sorte, saznajte koliko je pouzdano izdržljivo.

Fotografija i uređaj

Suwald Castle: Fotografije i vrste dizajna

Suwald Lock je mehanizam za zaključavanje vrata koji ima tajno dio je izrađen u obliku skupa ploča sa složenom konfiguracijom. Njegov otvor je napravljen zbog kretanja tih ploča kada se pritisne na izbočine s odgovarajućim žljebovima ključa za otvaranje.

Podrijetlo proizvoda - očigledno, njemačka riječ "Suwald" dolazi iz njemačkog Zuhaltung, odnosno, Zuhaltungsschloss samo znači "dvorac Suwald".

Takve brave su izrađene od mortize i nadzemnih tipova. Prvi je bolje prikladniji kao farme, a fakture su vrlo prikladne za instalaciju, na primjer, u garažnim vratima, koji se mogu vidjeti na fotografiji.

U usporedbi s konkurentima - cilindrični brave - čini se da SUWALD gubi. Ključevi za njih su dovoljno dugo (neugodno u džepovima), a stupanj tajnosti je kritiziran zbog nedovoljne provale. Međutim, proizvodi ove vrste i dalje se proizvode i poboljšavaju.

Uređaj dvorca Suwald je doista jednostavan. Ovo je skup metalnih ploča (Suwald), koji se preselili otvaranjem Reigleel za zaključavanje samo kada se svi žljebovi na ključu podudaraju. Povrat ploča provodi se proljeće, kao na fotografiji. Što je u osnovi važno u dizajnu?

Glavni element dizajna mehanizma za zaključavanje je stalak u krugovima. Stupanj otpora provale određen je veličinom jaza između ovog stalka i utora Suwalda. Odmah ćemo to navoditi, budući da je Zuhalta ženska vrsta, a zatim u ruskim prijevodima bit će nazvani ovaj element "Suwald", a ne "Suwald". Ovaj razmak bi trebao imati prilično mali raspon tolerancije (u rasponu od 0,3-0,7 mm), jer na manjim vrijednostima se povećava sila ožičenja. Dakle, ključ je brže brže, a sama Suwald će biti podložan ometanju. Uz prevelike vrijednosti, vjerojatnost hakiranja uz pomoć brave za gnječenje za zaključavanje suvalde.

Članak o temi: Kako pravilno pokupiti dekor pločice u kupaonici i odvojiti ga?

Optimalna količina jaza, kao i shemu trošenja stavki proizvoda pri kršenju navedenih uvjeta može se vidjeti na fotografiji.

Druga tajna točka koju takva zaključaka posjeduje broj ploča za zaključavanje. S povećanjem broja, pouzdanost protiv hakiranja povećava. Iako je nemoguće povećati broj takvih ploča, budući da se proizvod treba uklopiti u dimenzijske dimenzije. Tipično, tipovi suwalde tipovi se ne oslobađaju s brojem operativnih ploča više od 6.

Evaluacija pouzdanosti

Suwald Castle: Fotografije i vrste dizajna

s zasun

GOST 5089-2003 Dvorac proizvodi određuje pouzdanost ili performanse proizvoda kao broj ciklusa njegovog neprekidnog rada. Ovaj parametar također ovisi o razredu proizvoda. Nažalost, u svim razredima, dvojici suwald tipa podižu ovaj pokazatelj cilindra. Štoviše, ako je razlika mala za najvišu klase provale - 15-20%, onda za niže klase - prvi i drugi - to je dva-, a zatim trostruka prednost u korist brava cilindara.

Objašnjenje ove činjenice je jednostavno. Uređaj zaključavanja tipa Suwald podrazumijeva translacijsko kretanje sličnih ploča, dok je u bravama tipa cilindra, pokret duž vijčanog linije - to je vidljivo na fotografiji. U potonjem slučaju, sila trenja je mnogo manje. Situacija je pogoršana činjenicom da je većina ključeva takvih proizvoda napravljena od mjedi (samo za smanjenje trenja), te se stoga istroše brže. Nošenje ključa dovodi do povećanja vrlo razlika, nejasno smjera pomicanje drške riglela i drugih problema. Ipak, većina proizvođača proizvodi mjedene ključeve, opravdavajući je učinkovitošću njihovog primitka i zamjene. Pogotovo ako se to radi pod ne-specijaliziranim radionicama.

S obzirom na ovu okolnost, mnogi stručnjaci vjeruju u odgovarajuću instalaciju Suvald dvora kao dupliciranje i glavnu vrstu cilindrous (s diskovnim cilindričnim mehanizmom). U isto vrijeme, potrebno ga je staviti na vratima kao na fotografiji kako bi najteži pristup i pregled od potencijalnog hakera.

Članak o temi: lukovi iz gipsa u unutrašnjosti hodnika s vlastitim rukama

Dostojanstvo

Suwald Castle: Fotografije i vrste dizajna

Sv 8-4 klase 1

Unatoč brojnim nedostacima zbog ne-izvršenja, ali dizajn, takvi proizvodi se odlikuju određenim prednostima. To uključuje pouzdanost. Uostalom, lakše je slomiti ključ, ali ne i neke od desalde ploča. Izuzetno rijetki slučajevi loma povratnog proljeća, kao na fotografiji, uglavnom su za proizvode niže klase.

Blossom otpor - još jedna pozitivna značajka. Suwald brave mogu se otvoriti samo metodom snage, vrlo opasnom za haker, osobito ako su vrata u ulazu u apartman. U tom smislu, dvojici tipa Suwald značajno su superiorniji od cilindra: Izbušite larvu u posljednjim poteškoćama. Čak i ako je larva od nehrđajućeg čelika instalirana, kao na fotografiji, iskusni kreker uvijek ima dijamantnu bušilicu.

Pluse uključuju jednostavnost zamjene ili popravka. Rezervni ključevi na iste cilindre brave bit će mnogo skuplje.

Proizvođači neprestano rade na poboljšanju pouzdanosti svojih proizvoda. Razvijeni i proizvedeni proizvodi s ojačanim rigistima. U tom slučaju, pojačanje se provodi i zbog povećanja poprečnog presjeka izbočenog dijela i proizvodnje riggera iz čelika. Svrha takva rigola bit će vrlo teška. Oklopna obloga, kao na fotografiji, značajno otežava pristup klikeru do dvorca. Riges s konstruktivnim opuštanjem njihovog referentnog odjeljka Kada se pokušava pridružiti svom prešanom, jednostavno će se slomiti, a obdukcija će biti uopće nemoguće.

Dodatni setovi zamjenjivog suvald, koji se lako ponovno instaliraju. Uz povećanje napora otvaranja (koji je prvi znak trošenja), kroz poseban mAtcher se ekstrahiraju stari suvalds, a nove su instalirane na njihovo mjesto.

Suwald Castle: Fotografije i vrste dizajna

Suwald Castle: Fotografije i vrste dizajna

Suwald Castle: Fotografije i vrste dizajna

Suwald Castle: Fotografije i vrste dizajna

Suwald Castle: Fotografije i vrste dizajna

(Vaš će glas biti prvi)

Suwald Castle: Fotografije i vrste dizajna

Učitavam…

Čitaj više