Dječja stolica za ljuljanje "slonova" s vlastitim rukama (fotografije, crteži)

Anonim

Dječja stolica za ljuljanje "slonova" iz šperploča s vlastitim rukama (fotografije, crteži)

Jedna od najdražih igračaka mnoge male djece, s pravom, može se smatrati stolicama za ljuljanje! U suvremenom svijetu možete kupiti dječju stolicu za ljuljanje u bilo kojoj dječjoj trgovini, u kojoj ćete uvijek biti ponuđeni veliki raspon dječjih postrojenja za ljuljanje. Ali u isto vrijeme, dobra i kvalitetna dječja dječja stolica koštat će prilično skupo! Alternativno rješenje u ovoj situaciji može biti stvaranje dječje stolice s vlastitim rukama. U isto vrijeme, stolica za ljuljanje s vlastitim rukama neće ustupiti mjesto za bilo koji proizvod tvornice! Ovaj će članak detaljno opisati i pokazati kako napraviti dobru i kvalitetnu dječju stolicu za ljuljanje u obliku slona.

Dječja stolica za ljuljanje

Potrebni alati i materijali za stvaranje dječjeg stolice za ljuljanje u obliku slona:

- šperploča (širina 18 milimetara);

- uže;

- bušilica;

- laka boja i drva;

- ljepilo stolar;

- lobzik;

- olovka;

- papir;

- vidio;

- mljeveni stroj ili brusni papir.

Prva razina.

Prije početka rada bit će potrebno povećati predložak detalja dječje stolice za ljuljanje u obliku slona. Nakon što se izrađuje skaliranje, u slučaju da u budućnosti planirate ručno smanjiti sve detalje dizajna, morat ćete ispisati sve dijelove stolice za ljuljanje. Ako se podaci o ljuljanju lica će biti odrezana, uz pomoć laserskog stroja, u ovom slučaju sve slike skaliranih dijelova treba prenijeti na prijevoznik.

Dječja stolica za ljuljanje

Druga faza.

Nakon što su svi predlošci u potpunosti tiskani, trebat će biti priključen na plahte pripremljenog šperploča, nakon čega će morati biti izrezana kroz korištenje alata dostupnih na raspolaganju. Rubovi dijelova, ovisno o vježbanju ručnog rezanja, trebat će se obraditi pomoću brusnog papira.

Članak o toj temi: Unutrašnjost kuhinje u stilu Provence to čini sami

Treća faza.

U sljedećoj fazi rada bit će potrebno vrlo pažljivo raditi sve dijelove praznine. U isto vrijeme, posebnu pozornost treba posvetiti svim kovrčavim rezovima! U slučaju da ne postoji dovoljno iskustva u rukovanju stablom, možete uzeti ručni alat. Oči slonova mogu se stvoriti, na primjer, s vježbom i vježbom prikladnog promjera. Osim toga, u stražnjem dijelu proizvoda morat ćete napraviti rupu za rep slona. Nakon završetka procesa pripreme, svi dijelovi trebaju prikupiti bazu stolice za ljuljanje, kao i provjeriti njegovu stabilnost! Također treba provjeriti da je baza ljuljanja jednostavna za ljuljanje. U slučaju potrebe, bit će potrebno ispraviti pojedinosti.

Dječja stolica za ljuljanje

Dječja stolica za ljuljanje

Također, ako želite obojiti radni komad, a nakon što su također prekriveni lakom, morat ćete proširiti rupe za pričvršćivanje za nekoliko milimetara! U istom slučaju, ako ne idete nositi proizvode, onda će sve morati ostati u izvornom obliku.

Četvrta faza.

U sljedećoj fazi rada bit će potrebno zaokružiti sve kutove detalja uz pomoć stroj za mljevenje ili papira.

Peta faza.

Onda morate pratiti prazno. Koristite samo tu boju koja je namijenjena dječjim proizvodima! Slikani dijelovi trebat će otići do njihovog cjelovitog sušenja. Da bi se detalji dobro osušili, potrebno je oko dva dana! Nakon što su dijelovi potpuno suhi, morat će biti prekriven lakom i ponovno čekati potpuno sušenje premaza.

Dječja stolica za ljuljanje

Šesta faza.

U sljedećoj fazi rada morat ćete implementirati proces sklapanja rockera. Za veću pouzdanost, na mjestima pričvršćivanja dijelova jedni drugima, morat ćete proći kroz ljepilo stolarije.

Sedmi faza.

U sljedećoj fazi rada morat ćete stvoriti slon rep iz malog užeta. Rep će morati popraviti u gotovom proizvodu. Kraj repa morat će okretati i osigurati način na koji se prikazuje na dolje navedenim fotografijama.

Članak o toj temi: Kadućni zid: Metode uređaja

Dječja stolica za ljuljanje

Dječja stolica za ljuljanje

Sve, dječja stolica za ljuljanje u obliku slona je u potpunosti spremna!

Sretno!

Čitaj više