Kombinirajući pozadine u hodniku: 4 izbora

Anonim

Kombinirajući pozadine u hodniku: 4 izbora

Kombinirane pozadine proširuju mogućnosti dizajna hodnika ne na štetu postignuća praktičnosti - to je dio kuće, koji često ostaje bez pozornosti na popravak, ali je vrlo važno mjesto. Ovdje gost prvi put susreće apartman i uspravlja se da upozna svoje domaćine. Ovdje se zbogom prijateljima. Stoga je važno da hodnik izaziva želju u svakome tko je ušao u to, ponovno se vrati u kuću. Jedna od glavnih komponenti dizajna takvog prostora je zidni ukras. Na ovu stavku morate pristupiti odgovornosti, zidovi u hodniku trebaju biti moderni i praktični. Jedan od najelegantnijih načina rješavanja ovog zadatka je kombinirati pozadinu različitih boja ili tekstura.

Kombinirana pozadina u hodniku

Unatoč činjenici da mnogi ne smatraju hodnik važan dio svog doma, mora biti dobro. Da biste napravili prekrasan interijer, nije potrebno potrošiti mnogo novca za građevinske materijale. Možete kupiti obične pozadine dvije vrste i kombinirati ih. Takav dizajn će se svidjeti svakoj kreativnoj osobi.

Kombinirajući pozadine u hodniku: 4 izbora

Korištenje tamnih cvjetova pozadine na dnu zidova smanjuje operativne nedostatke

Kombinirane pozadine omogućuju vam da stvorite novi, potpuno jedinstveni interijer, najjednostavnijih materijala. Ovim potezom uspjet ćete postići kombinaciju - "ljepotu i praktičnost".

U hodniku se treba koristiti niskosatni materijali, ali možete koristiti i pozadine koje želite, spremanje dna zidova s ​​tamnom bojom.

Budući da je pozadinu postavio ton hodnika, moraju ih odabrati u skladu s ostatkom ovog prostora. Da biste to učinili, morate istražiti pravila kombinacije boja.

Članak o temi: Kako izgraditi drveni trijem vlastitim rukama

Uz pomoć ispravne raspodjele nekih dijelova hodnika s svjetlijim pozadinom, možete stvoriti naglasak na jednom od zidova. Ova se tehnika koristi u čisto dekorativnim ciljevima i za vizualne promjene u obliku prostorije.

Još jedna zanimljiva točka je da uz pomoć pozadine stvara glatki prijelaz iz jedne sobe u drugu. Ova metoda dizajna prostora koristi se ako žele vidjeti sve sobe u apartmanu u jednoj cjelini.

Vrste pozadina u apartmanu: Fotografije materijala u kombinaciji u hodniku

Izbor pozadina na građevinskim tržištima je prilično velik. Razlikuju se u boji, teksturi, pa čak iu sastavu. Odlučite što točno trebate među ovim obiljem raznih opcija je ponekad vrlo teško. Kako bismo olakšali vaš zadatak, predlažemo se upoznavanje s popisom pozadina pogodnih za predsoblje.

Kombinirajući pozadine u hodniku: 4 izbora

U modernim uvjetima, pod bilo kojim originalnim dizajnom, možete pokupiti visokokvalitetnu pozadinu

Koje se vrste pozadina smatraju najprikladnijim za hodnik:

  1. Vinilne pozadine zauzimaju vodeću poziciju u svjetskom tržištu završnih materijala. Vrlo su teksturirani, pa uz njihovu pomoć možete sakriti male nepravilnosti zidova. Takve pozadine prikazane su u apsolutno različitim dizajnu, tako da je idealno pogodan za hodnik.
  2. Pripljiva pozadina još jedan primjer izvrsne opcije za hodnik. Ovaj materijal je mala prljavština i povećana vlažnost, kako bi se postigla takva svojstva pomaže nevidljivom filmu za zalijepiti na tapetu.
  3. Tekuće pozadine nisu najpoznatija, ali vrlo praktična opcija. Oni su izvrsni za izradu hodnika ili dnevnog boravka. Njihova neobična tekstura će dati hodniku otajstva i nevjerojatan šarm.
  4. Gimlelomes - relativno novi materijal. Oni su ekološki prihvatljivi imaju dugi vijek trajanja. Mogu se koristiti pod slikarstvom.
  5. Tekstilne pozadine izgledaju vrlo plemenito i skupo, ali ne mogu se tako često oprati. Ako ih želite koristiti u hodniku, zidovi su bolji razbiti zidove.
  6. Papirna pozadine su jeftinija od drugih opcija, ali su kratkotrajni. U hodniku se mogu koristiti samo u kombinaciji s više trajnim opcijama.
  7. Zidni murali izgledaju nevjerojatno lijepe i neobične. Uz njihovu pomoć, možete stvoriti potpuno jedinstven i jedinstveni interijer u hodniku.
  8. Flizelin Wallpaper je lako zalijepiti na zid. Mogu se naslikati i ne boje se vlage.

Članak o temi: Kako kombinirati lambrekvine i guste zavjese

Sve ove pozadine se često koriste za dizajn hodnika i hodnika. Oni imaju svoje prednosti i nedostatke. Da bi hodnik ne samo praktičan, već i lijep, možete kombinirati neke vrste pozadina.

Ako kombinirate pozadinu iz različitih materijala, onda se posebna pozornost posvećuje zglobovima. Ako su previše vidljivi, zatim koristite letvice ili postolje ili postolje za njihov dekor. Posebno su zanimljivi umetci iz papira ili tekstilnih pozadina, uokvireni plinth, kao da slika.

Pravila za koju kombiniramo pozadine u hodniku

Kombinirane pozadine trebaju izgledati prikladne i atraktivne. Ideje koje se savršeno uklapaju u jedan stan potpuno nisu prikladne za drugu.

Kombinirajući pozadine u hodniku: 4 izbora

Lagani tonovi s glupim ornamentom vizualno povećavaju volumen hodnika

Ako niste sigurni u svoje dizajnerske sposobnosti, možete kontaktirati profesionalce ili pronaći prikladnu kombinaciju tematskih časopisa.

Čak i uz dobar okus, može biti teško odabrati odgovarajuću opciju za hodnik određene veličine. Možete odabrati pozadinu, na temelju vaše fantazije, ali u isto vrijeme, s obzirom na osnovna pravila kombiniranja.

Komferiraju pozadinu ispravno u hodniku:

  1. Za male hodnice ili duge uske hodnike, bolje je odabrati pozadinu jakih nijansi, dok ne bi trebali biti svijetli veliki crteži. Za veću praktičnost možete dogovoriti zidove ispod ne-gamry pranje pozadine, na primjer, sive, a gornji dio prostorije je odvojen laganim platnama.
  2. Za velike župnjeve, svijetle pozadine s vidljivim ukrasom su savršeni. Možete izdvojiti takav naglasak samo jedan zid ili kombinirati izražajne boje tijekom hodnika.
  3. Rastezanje prostora. Koristite vertikalne umetke ili pozadine s vertikalnim prugama. Ako želite malo smanjiti visinu sobe, bolje je odabrati web s horizontalnim uzorkom.
  4. Prilikom odabira pozadine, zapamtite da zidovi moraju biti usklađeni ne samo s pod i stropom, već i s namještajem.

Članak o temi: Globurka: Kuće od drva s vlastitim rukama (38 fotografija)

To su glavni aspekti izbora pozadine u hodniku. Djelujući prema njima, dvije vrste materijala možete stvoriti neočekivane kompozicije.

Ideje kombiniranja pozadine u hodniku

Možete koristiti apsolutno različite ideje za uređenje hodnika. Glavna stvar je da se uklapaju u vaš interijer i odgovara prirodi članova obitelji.

Kombinirajući pozadine u hodniku: 4 izbora

Izrada hodnika, pokušajte se držati cjelokupnog stila stana

Da biste bolje nosili s kombinacijom pozadine, koristite tablicu ispravne kombinacije boja i nijansi.

Izvrsna opcija za mali hodnik bit će kombinacija foto pozadina s perspektivom i monofonskim svjetlima. Za dugački uski koridor s visokim stropovima, kombinacija tamnih prugastih platnih zidova i svijetlih pozadina s bisernim uzorkovanjem smještenim u ostatku hodnika pomoći će da se diverzificira takav sastav, odvajajući dvije vrste materijala. Da biste ukrasili veliki prostor, možete napraviti sve vaše fantazije, ovdje možete koristiti i svijetle ili tamne pozadine, lagano smanjiti veličinu prostorije, a svijetle platnene ga povećavaju.

Učinite ispravno: kombiniranje pozadine u hodniku (video)

Kombinirajući pozadinu u hodniku omogućuje vam da ovu sobu napravite originalnim i elegantnim. Koristite ovu tehniku ​​s umom, a ulaz u svoj dom bit će ponos cijele obitelji!

Detalj: Kako kombinirati pozadinu u hodniku (foto primjeri)

Kombinirajući pozadine u hodniku: 4 izbora

Kombinirajući pozadine u hodniku: 4 izbora

Kombinirajući pozadine u hodniku: 4 izbora

Kombinirajući pozadine u hodniku: 4 izbora

Kombinirajući pozadine u hodniku: 4 izbora

Kombinirajući pozadine u hodniku: 4 izbora

Kombinirajući pozadine u hodniku: 4 izbora

Kombinirajući pozadine u hodniku: 4 izbora

Kombinirajući pozadine u hodniku: 4 izbora

Kombinirajući pozadine u hodniku: 4 izbora

Čitaj više