Škotci, slikarska traka i pinovi od fiksnih predmeta na pozadini

Anonim

S vremena na vrijeme moramo nadopuniti unutrašnjost svoje sobe s ukrasima. Za zidove, to mogu biti plakate ili slike na papiru, pismima, certifikatima, vijenci za novu godinu ili čak neke bilješke.

Škotci, slikarska traka i pinovi od fiksnih predmeta na pozadini

Garland na papirnoj pozadini

Kako ih pričvrstiti na pozadinu kako ne bi pokvarili pozadinu, jer je u nekim slučajevima njihova tekstura vrlo nježna. Na primjer, pozadinu s akrilnom pjenom, gdje se gornji sloj šljokica iskreno drži na poštenu riječ. Naravno, postoje neki uspješni načini.

Škotci, slikarska traka i pinovi od fiksnih predmeta na pozadini

Ugodno treperi viski na rubovima postera

Ljepila

Sisanje je skraćeno ime slikarske trake, također se naziva papirnatim viski. Scotch od papira ima vrlo ljepljivu unutarnju površinu koja ne tolerira ljepilo na druge materijale.

Prilikom skidanja korištenog pričvršćivača iz pozadine, ne ostavlja nikakve tragove čak i na ultra osjetljivim površinama. Slikarska traka aktivno se koristi u građevinarnicama za pakiranje.

Klasična traka za lijepljenje ukrasa na pozadinu se kategorički ne preporučuje, jer kvari dekorativni premaz, i izgleda iskreno loše.

Škotci, slikarska traka i pinovi od fiksnih predmeta na pozadini

Fotografije su zalijepljene transparentnom vrpcom s uzorkom

Ako imate dvostranu adheziju, može se primijeniti na ekstraktivne teške pozadine s povećanom otpornošću na habanje. Guste siluografske pozadine, pozadina iz vinila vrućeg utisljevanja se ne boje kontakata s sličnog tipa s ljepilnim materijalima.

No, papirnati tapeta će biti oštećena dvostranim viskima, čak i slabom pjenastom verzijom njegovog izvršenja.

Postoje ljepljive mase, slične plastini. Oni ne ostavljaju tragove i mogu se koristiti za pričvršćivanje različitih predmeta na zid. Na primjer, Bloch Tech iz marke Kelid.

Škotci, slikarska traka i pinovi od fiksnih predmeta na pozadini

BLO-tech podsjeća na plastelin, ali ne ostavlja masne tragove

Članak o temi: Preporuke: Kako lijepiti pozadinu na fleislinskim osnovi

Spinga

Ako ste spremni oštetiti malo tkanine, ali uzimajući u obzir da se ta šteta može vidjeti, preporuča se koristiti engleske igle ili igle. Ovi tanki oštri toni omogućit će ukras, pozadinu i objediniti ih na zidu.

Šteta iz PIN-a bit će tako beznačajno da se neće vidjeti.

Škotci, slikarska traka i pinovi od fiksnih predmeta na pozadini

Te su igle savršeno pogodne za popravak nakita na pozadini.

Ali ako pokušate osigurati, na primjer, plakate, gumbe, a zatim nailaze na određene poteškoće. Budući da, za razliku od igle, gumb se ne uklapa, ali strogo okomito, iskreno pokvari pozadinu i ne drži se u čvrsti zid.

Važno je pažljivo tretirati broj oštrih igala koje koristite kako biste ih spriječili da napuste zid ili na podu. Ne biste trebali raspršiti takve stavke koje se mogu pojaviti.

Vrste pozadine

Jasno je da neće svaka tapeta biti u mogućnosti zadržati strane objekte na svojoj teksturi. Ako hodate po vrstama pozadina spremnih za dekoracije, dobivamo sljedeću sliku.

  • Papirna pozadine gotovo svi imaju vrlo nježnu i brzo prostranu teksturu. Iznimka ovdje je dupleks, ali kada se koristi konvencionalna traka i lako je otkinuti dekorativni sloj.
  • Vinilna pozadina je mnogo jača i spremnija za strane subjekte. Ovdje ćemo isključiti pjenaste pozadine koje imaju teksturu sličnu akrilnom pjenom na papiru. Uništite pjenasti i labavi vinil je lakši nego jednostavan.
  • Tekstilne pozadine imaju površinu otporna na habanje i ne boje se kontakata s ljepilom. Ako postoji hrpa, čvrsto je pričvršćena na bazu i ne izlazi.
  • Pozadine za slikanje Flizelinovaya i staklasti neće moći zadržati pin, ali slikarska traka je lako zalijepiti.

Škotci, slikarska traka i pinovi od fiksnih predmeta na pozadini

Veliki poster u dječjoj sobi

Članak o temi: Kakav ljepilo za pozadinu odabrati za pozadine

Razumno korištenje materijala za pričvršćivanje omogućit će vam da spremite pozadinu u ispravnom obliku. Ako imate djecu, pričvrstite ukrase na pozadinu, uzimajući u obzir njihove značajke.

Čitaj više