Zašto ne razmazani fleyslinc wallpaper

Anonim

Fliselin Wallpaper je najpopularniji završni materijal. Visoka potražnja za ovom vrstom platna povezana je s činjenicom da su zadovoljni u smislu lijepljenja i njege. U usporedbi s tradicionalnim papirnatim pozadinom, Phliselinić posjeduje mnoge prednosti. Osim toga, ovaj završni materijal nije razmazan s ljepilom, a to uvelike pojednostavljuje proces lijepljenja. Za ispravnu instalaciju pozadine, morate znati glavne točke ovog postupka, a vještina se već pojavljuje nakon što je pridržavala prve platnene. Pa zašto, kada ljepljenje pozadine Fiz Flizelina ne treba razmazati platno same, shvatimo.

Zašto ne razmazani fleyslinc wallpaper

Kuhanje zidova za stick Flizelin Wallpaper

Zašto ne morate razmazati

Raspon prezentiranih pozadinskih proizvoda danas je ogroman. Postoje pozadine koje mirišu na ljepilo ispred njihovih zatvarača. Ne smiju se nabubati, inače ne mogu biti zalijepljeni ili nakon nekog vremena da će se iskopavati. Ali Phlizelin pozadine ne zahtijevaju poštivanje ove stavke. Sve što je potrebno od vas je mjerenje veličine platna i razmaza s ljepilom samo zid.

U isto vrijeme, morate osigurati da nema vremena da se osuši prije nego što prilijepi završnu materijal. Iz tog razloga, ljepilo se razmazuje ili u dva sloja ili prethodno obrađena površinu slabom ljepljivom otopinom.

Ali prije lijepljenja, preporuča se pažljivo ispitati označavanje na rolu. Ako vidite ikonu s četkom koja ima paralelnu lokaciju na zid, to ukazuje da je ljepilo razmazan izravno na zid. Kada je četka prikazana paralelno s horizontalnom ravninom, adhezivni pripravak se distribuira na webu.

Zašto ne razmazani fleyslinc wallpaper

Oznake na pozadini

Ako koristite platnu na temelju papira, onda ljepilo nije na zidu, već na njima. Dok ćete propustiti web, piju, nabubri, a deformacija nedostaje nakon što je izvedeno lijepljenje. Ako je adhezivni sastav već raspoređen na zidu i pričvrstite materijal na papirnatom osnovu, počet će se naglo na površini, nabori će početi formirati i ispod mjehurića zraka u pozadini. U asortimanu trgovina možete vidjeti samoljepljivu pozadinu. Na naležnoj strani nalazi se impregnacija ljepila. Dovoljno je samo posipati platno s vodom i početi se tresti.

Članak na temu: Kako popraviti: Ručka u blizini plastičnih vrata

Proces primjene ljepila

Prije lijepljenja pozadine potrebno je odrediti vrstu ljepila. Najbolje je biti vođen uputama koje su dostupne na rolu pozadine. Tu proizvođači ukazuju na brand adhezivnog kompozicije optimalno pogodnom za odabranu vrstu završnog materijala. Proces ljepila litice na fleislinske osnove treba javiti samo pod uvjetom da je površina zida čista.

Ako prije toga, boja je korištena za dovršetak zidova, onda je najprije potrebno da ga ispere, a zatim isperite posebnim deterdžentima. Zatim isperite zidove čistom vodom. Pričekajte dok površina osuši površinu. To je iz ispravnosti pripravka površine ovisit će o ljepilo razmatranih platna.

Zašto ne razmazani fleyslinc wallpaper

Vrlo je važno kvalitativno pripremiti zidove ispod pozadine

Svakako u potpunosti uklonite prethodni zid. Ako su prisutne upijajuće površine, kao što su drvo, gipsa, suhozida, onda je potrebno unaprijed primijeniti rješenje za prajmu na njih. Da biste pripremili ljepilo, morate uzeti kantu, uliti 5 L vode namijenjene za lijepljenje korova koji se razmatraju ili 4,5 litre hladne vode za tkanine namijenjene za naknadno bojenje.

Kada se voda temeljito miješa, glatko dodaje ljepljive pahuljice ili praškasti sastav. Ostavite ih 10-15 minuta i kada će se pahuljice raspršiti, a zatim ih temeljito pomiješajte.

Sada možete nastaviti držati fliseline pozadine na zidu. Prema tehnologiji, samo završna površina je razmazan. Prije izvođenja ovog stanja, s prozora ili otvorenih vrata, morate prikazati vertikalnu liniju, čiji je duljina od 50 cm. Zahvaljujući takvim trikovima, moguće je točno odrediti mjesto rezanja pribora za rezanje na vratima kutija za vrata. Na površini za distribuciju ljepila pomoću valjka. Mora imati malu duljinu. Možete koristiti četkicu za pozadinu. Proces primjene ljepila pozadine trebaju se pojaviti uz prethodno prikazanu liniju.

Zašto ne razmazani fleyslinc wallpaper

Radi na pozadini pozadine

Važno je shvatiti da Phlizelin pozadina ne razmazuje ljepilo. Distribuirajte ljepilo ne samo na širini valjka, već se malo povećava područje na obje strane. Budite sigurni da pažljivo tretirate sve kutove i mjesta uz postolje. Da biste to učinili, koristite mali tassel. Ako je Phlizelin pozadina ispravno razapet, prema tehnologiji, onda primijetite da su iskopani, to će biti nemoguće.

Flizelin tapeta se može zalijepiti s valjkom ili unaprijed pripremljenim trakama potrebne veličine. Prvi način da bolje iskoristimo one koji su završili s fliseline platna.

Kada je Phlizelin pozadina bila pričvršćena na zid, potrebno je pažljivo glatko glatko, kreće se od sredine do ruba. Tijekom izglađivanja morate ukloniti akumulirane mjehuriće zraka. Koristeći škare, označavajući donji fold koji se nalazi uz postolje, odrežite ga. Ali da ga izvede samo nakon fleislinske pozadine može pažljivo.

Članak o toj temi: Kakav samonivelirajući skupski seks je bolji: mješavine i robne marke, recenzije i što odabrati za stan

Iako se fleislinski pozadina ne smije razmazati ljepilom, proces njihovog puhanja nije manje odgovoran nego kada završava s drugim platnama. Ako ne budete u skladu s tehnologijom i napravite dodatke, možete se ponovno popraviti s vremenom, jer ćete primijetiti da su vaše platnene iskopane.

Čitaj više