Ribnjak u Dacha s rukama iz gume. Fotografija

Anonim

Ribnjak u Dacha s rukama iz gume. Fotografija
Ribnjak na području zemlje ne samo stvara ljepotu i jedinstvenost, već i savršeno pomaže nam i našim zelenim prijateljima da nose toplinu. Čak i sićušna voda, izrađena od stare nepotrebne gume, može stvoriti vlastitu jedinstvenu mikroklimu oko sebe.

Štoviše, sličan ribnjak može se postaviti iu zemljištu u vrtu i na balkonu. Dovoljno je samo odabrati veličinu gume. Zatim ću vam reći kako napraviti ribnjak u Dacha s vlastitim rukama iz gume.

Odabir gume

Ribnjak u Dacha s rukama iz gume. Fotografija

Predstavljamo gdje će biti postavljen budući spremnik, odabiremo prikladnu gumu. Za balkon, kotač iz osobnog automobila je prilično upadljiv, a ovdje za zemlju su prikladne veće veličine, koje imaju stražnje kotače traktora, kamiona i kamiona. Odlučivanje s dimenzijama, možete ići u potrazi za željenom "tara".

Priprema guma

Glavni dio je izrezan na vrh s nožem ili piljenjem metala. Možete koristiti elektroltrol bicikl na niskim okretajima.

Učinimo ribnjak u zemlji

Ribnjak u Dacha s rukama iz gume. Fotografija

1. Oni kopaju rupu koja ima veličinu pripremljene gume. Možete ga učiniti malo manjim, ako je povišena obala ribnjaka razmišljala. Dno treba uskladiti i napraviti pješčani jastuk. Pijesak bi trebao biti bez kamenja. Ako postoji prilika, možete zaštititi vodom iz snažnih korijena drveća s netkanim putni put bez igle. Stavili smo pripremljenu produbljivanje gume.

2. Provodimo hidroizolaciju. Da biste to učinili, potrebno je pripremiti pred-posebni izdržljiv promatrač, koji se obično koristi za hidroizolaciju bazena. Prodaje se u vrtnim trgovinama, kao iu trgovinama za bazene. Stavili smo ga u gumu, a film bi trebao ići 50 cm po rubu budućeg ribnjaka.

Možete, naravno, koristiti konvencionalni polietilen. Međutim, u ovom slučaju će ga morati mijenjati svake godine, jer Prema akciji ultraljubičastog, on se razgrađuje i počinje teći. I on uopće neće preživjeti zimu. Iako, možete staviti polietilen u dva sloja. Ali u ovom slučaju nema jamstava za dugoročnu uslugu ovdje.

Članak o temi: Nezavisna veza pećnice

S druge strane, ako mijenjate film za vlasnike web-lokacije svake godine, sasvim je moguće učiniti i to. Pogotovo jer će biti na početku prilično jeftini izbor. U svakom slučaju, vaganje sve "za" i "protiv", svaki će odabrati prikladniju mogućnost za to.

3. zidove ribnjaka. Film, koji je pokriven dnom, distribuirati duž dna i strane. Da bi dobro postavio, ispunite našu vodenu vodu. Konačno smo stavili rub filma i pospite pijeskom. Borit će se od penjanja. Na vrhu filma, elementi dekor, ukrašavajući "obalu" našeg ribnjaka.

4. Izgledamo rubove kamenja. Kada se koristi ogromna guma, možete ga opremiti za kupanje. U ovom slučaju, šljunak za obalu treba odabrati mali tako da su lijepi doći. Inače će kliziti i ometati plivanje. Kamenje zaobljenog oblika uklonit će noge od abrazije i ogrebotina.

Kada se spremnik koristi isključivo u dekorativnim ciljevima, kamenje se može izabrati izražajniji oblik. Prvo postavite veliki, stvarajući osnovu sastava. Sljedeće, slika je dopunjena srednjim kamenjem. Završni potezi bit će mali slomljeni kamen ili šljunak, na pozadini koji će premašiti veliki "solisti". Dno je prekriveno šljunkom ili šljunak. Možete sletjeti prikladne biljke.

Ribnjak u Dacha s rukama iz gume. Fotografija

5. Mala fontana bit će posljednji moždani udar za koji je crpka uronjena u ribnjak.

Kao što se može vidjeti, izgraditi ribnjak u zemlji, s vlastitim rukama, potpuno je jednostavno. I svatko se može nositi s ovim poslom.

A kada je sve spremno, možete se čestitati s uspješnim poslovanjem i zadovoljstvom razmatranje pjenušavih na suncu ribnjaka i uživajte u mirnom šumpu vode.

Ribnjak u kućici. Video

Čitaj više