Kako instalirati kupaonicu Siphon: Upute za instalaciju

Anonim

Vodovodni sifon je vodotvornik, s ciljem sprečavanja kanalizacijskih plinova da premise.

Kako instalirati kupaonicu Siphon: Upute za instalaciju

Da biste izbjegli probleme tijekom instalacije i rada sifona, potrebno je odabrati visokokvalitetan vodovod sifon i ispravno sklopljen priloženim uputama.

Nadležna ugradnja sifona između protoka kanalizacije i kupaonice osigurana je ispravnom montažom i prisutnošću visokokvalitetnog vodovoda.

Sifhon za kupaonicu uključuje cijev od šljive i cijev za izlijevanje, koja su povezana ispred zatvarača, a zatim voda u jednoj cijevi ide u kanalizaciju. Sve kupke, bez obzira na konfiguraciju, opremljene su sifonima. Sifoni se mogu nalaziti na različitim mjestima i izrađeni su od raznih materijala: polipropilen, čelik, mesing, PVC i druge. Pravilno posaditi sifons na mjesto namijenjeno im, njihov oblik ne bi trebao biti monolitan ili težak. U sifonima, fleksibilne plastične cijevi su ubijene, koje se lako prilagođavaju kada je sifon spojen na kanalizaciju.

Instalacija - pripremna faza

Uređaj za kupanje sifon.

U početku, svi detalji sifona treba provjeriti bez oštećenja i braka, jer ponekad i ogrebotine na poliranim elementima i naprezanju gumenih dijelova, također obratiti pozornost na kvalitetu niti. Montaža počinje s točnim rasporedom svih sifonskih elemenata, u redoslijedu i položaju u kojem će se povezati. U ovom obliku mora se instalirati. Prijelazna manžeta nije višak detalja, treba pamtiti da je instaliran samo jedan manžeta, prema promjeru cijevi.

Potrebno je da imate detaljnu uputu, kao i potrebne alate i materijale:

  • jastučići;
  • silikonski brtvilo;
  • plastična traka;
  • Set odvijača;
  • kanta;
  • komad ulja;
  • krpe.

Članak o temi: Kako napraviti toroidni transformator vlastitim rukama

Opće postavke instalacije Sifhona u kupki

Kako instalirati kupaonicu Siphon: Upute za instalaciju

Sifhon montažni krug s otpuštanjem i preljevom.

Kada se demontira stari sustav, sifon i eyeliner uklanjaju, spojnica je pažljivo ispitana i zamijenjena novom, u slučaju trošenja. Suspenzija i odvod temeljito se čiste od prljavštine i ostataka starog brtvila i privremeno blizu krpe. U gornjem provrtu kupke, metalni rub je napravljen na koji je mlaznica vezana. Ispravna kupu je pričvršćena na ispusnu rupu koja se nalazi u dnu kupelji. Da biste spojili sifon s ispusnim rupama, najprije trebate promovirati metalni vijak koji se nalazi u okruglim pločicama kupke. Zatim, uz pomoć vijka koja povezuje bocu i kupelj mlaznicu sifona, pričvršćena je u rupu. Uz pomoć bubnja na mlaznici, boca je pričvršćena na priključnu bocu i cijev za kupanje. Po završetku skupštine, kraj varala je pričvršćen na otpadne kanalizacijske cijevi. U procesu sastavljanja sifona, vrlo je važno ne izgubiti brtvenu gumu i druge male detalje , Nakon što su zglobovi testirani na nepropusnost, možete koristiti kupaonicu.

Detaljne upute za instalaciju za sifon

Ugradnja gumenih konusnih manžeta je izrađena na ovaj način: prije nego što se instaliraju na preljevu cijevi, treba instalirati plastične matice, na mlaznicama, i blizu je restriktivnih pojaseva, više matica, morate nositi manšetu, široku licem u maticu. Dalje, morate prikupiti dvije cijevi u jednom dizajnu: F-oblika, formiranje vodenog zatvarača i m-oblika, diplomiranje. Ako je uski dio lisica oko perimetra otišao u utičnicu ovog dijela, onda možete zategnuti maticu. Kada instalirate sifon na kadu, to će biti vrijedno korištenja plastične izolent i dodatno podmazati navoj s brtvama. U smjeru prozora, prekrivanje slojeva, jedan lanac zvona je započeo, dok se ne spoji između obloge i cakline. Drugi prsten se obavlja u oku gumene cijevi, a zatim je potrebno rastezati na željenu duljinu i instalirati ispušnu cijev i preljev cijev na njega.

Članak o temi: Kako ukrasiti cijevi za grijanje

Standardna postavka sifona u kupaonici podrazumijeva korištenje plastičnih oraha koje treba čvrsto zategnuti rukama. Prije instaliranja svih gumenih brtvila, to neće biti suvišno da ih pokriti silikonskim brtvilom. Posebnu pozornost treba posvetiti kutnom sinusu između gornje strane i horizontalne ravnine, te na mjestima gdje su brtve spojene s kupaonicom. Brtva s dvostrukom gumom potrebna je da bude pouzdanija za instaliranje i popravak vrha izlazne strane i stavite ravnu brtvu na preljevni mlaznicu oko držač šapa. Primjena držača je relevantna ako kupanje ima debele zidove, na primjer, lijevano željezo. Ako kupanje ima tanke zidove, zatim seminatiranje držača mora odrezati malo šape, malo iznad značajke instalacije. Korak završetka instalacije sifona je spoj ispušne cijevi s mlaznicom za zatvaranje vode.

Čitaj više