Kako korijeniti kuću iz bara?

Anonim

Svatko tko sanja o životu u ugodnom okruženju, koji ima udobnu kuću, ugodnu i stabilnu mikroklimu. Posebna pozornost u takvim zgradama plaća se visokokvalitetnoj izolaciji zgrade. Ova faza je od velike važnosti vlasnicima Brudade kuća. Kako napraviti način prijeći kuću, tako da u budućnosti nisam morao ponoviti podignuta stvaranje? Odgovor na ovo pitanje pokušava pronaći veliki broj privatnih programera.

Kako korijeniti kuću iz bara?

Kružnicu kuće iz bara potreban je za njegovu izolaciju.

U potrazi za dovoljnom materijalom na ovoj temi, možete pronaći izjavu da nije potrebno koristiti sličnu metodu izolacije strukture. Sljedeće argumente tvrde se sljedećim: drvo prije uporabe je posebna obrada, a zgrade podignute iz nje ne bi trebale dati skupljanje. Dakle, izgled pukotina u zgradama iz bara je isključen.

Unatoč toj stajalištu, profilirane grede zauzimaju središnje mjesto u građevinskom materijalu, osim što imaju ugodnu cijenu. Svako drvo je drvena baza sa svim karakteristikama svojstvenim njima. Može se zaprljati ako je materijal prirodnog stupnja vlage odabran za konstrukciju.

Unatoč činjenici da se izolacija može položiti između trupaca između trupaca, neće uštedjeti drvo od sušenja, zbog čega će se njegove dimenzije značajno smanjiti, a praznine će postati vidljivije. Ako ne prelazite log kuću, zagrijani zrak iz sobe bit će na ulici. Na vrijeme, obavljen rad će isključiti pojavu na zidove vlage i ispustiti površinu.

Potrebni uređaji za rad

Kako korijeniti kuću iz bara?

Alati za rezanje prženja.

Trebam li sakriti kuću iz bara? Da, potrebno je to učiniti, jer će proces proveo će uštedjeti od utora u prostoru između šipke između bara i na točkama konjunkcije krunica, toplina će biti pohranjena u sobi, neće se pojaviti nacrti i zaleđivanje.

Članak o temi: Zagrijavanje kod kuće pjenom: Kako staviti kuću s polistirenskom pjenom s vlastitim rukama?

Materijal koji se koristi za CUUL dužan je biti u skladu s određenim zahtjevima. U pokazateljima kvalitete, to bi trebao biti sličan stablu i imati čist, sa stajališta ekologije, temelje. Takve sirovine nisu tipične za promjenu vanjskih podataka pod utjecajem visoke indikatore vlage i temperature. Kroz to ne bi trebao proći zrak, u isto vrijeme, izvor je dužan apsorbirati vlažnost iz okolnog zraka i riješiti ga. U takvom materijalu ne smije biti truli ili štetnici. Važan pokazatelj takvog izvora bit će očuvanje vrijednih pokazatelja do maksimalnog vremena.

Među materijalima koji se koriste za izolaciju kuća kuća, davno je korištena močvara-sphagnum močvarica, lana, kanabis konoplja. Moderna postignuća građevinske regije pružila je novi materijal za masovnu uporabu, jute. Močnica postaje jedna od najboljih opcija, koje pouzdano štiti zidove zgrade od rotacijskih procesa, gljivičnih manifestacija.

Kako korijeniti kuću iz bara?

Vrste cachatke.

Kao rezultat zgrade, on služi mnogo dulje. Moss može aktivno apsorbirati vlagu, a ako postoji potreba, to zadovoljava drvo. Njegova temelja savršeno prolazi zrakom, ima svojstva antiseptičkog. Moss se može pripisati besprijekornim materijalima za Cacopu. Međutim, da ih odvojite šavove u Sirubi je vrlo teško. Da, i vezanje takvih sirovina u željenom volumenu nije lako.

Posteljina i konoplja konoplje također se koriste za brtvljenje kod kuće, ali njihovi kvalitativni pokazatelji su znatno niži od razmatrane opcije. Te se opcije odnose na proizvodni otpad, imaju sličnu strukturu, konoplja ima deblje i snažna vlakna. Nedostaci takvih materijala bit će ostatak u obliku vatre, počinje se raspasti tijekom vremena, a postoji potreba za ponovnim poslom.

Jute je uvezeni proizvod, koristi se u izgradnji ne tako davno. Svaka kuća će se pouzdano obraditi ovom vrstom materijala, pružajući posebnu tvrđavu, higroskopnost, izvrstan zrak. Jute nije u stanju trunuti, prekrivenu plijesni, njezina jaka baza ne dopušta da ptice izvlače vlakna iz utora, koje se često promatraju kada se koristilac i konoplja.

Članak o temi: rupa ispod miksera u kuhinjskim sudoperu

Prodao jute u vrpcama i vlaknima. Prvi oblik stvara udobne uvjete za njihovo određivanje prostora između kruna u Sirubi. Čista jute vlakna pomaže u izgradnji jedinstvenog pečata. Ali takav materijal imat će prilično visoku cijenu. Da bi se smanjila, kompozitna komponenta jute postaje lan, koji ne utječe na njegove kvalitativne pokazatelje.

Tehnološke značajke kaznenih zgrada

Kako korijeniti kuću iz bara?

Tehnologija usjeva.

Kako okrcati kuću iz bara? Da biste istražili ovo pitanje, morate se upoznati s značajkama postupka. Proces penjačkih rupa u strukturi nije tako lako, kao što se čini. Grede su dužne biti jasno i stabilno zabilježeno i ojačati. Da biste spojili zime kuće, morate koristiti sloj izolacijskog materijala, čija je debljina jednaka 5 mm. Log House, podignuta iz materijala prirodnog stupnja vlage, omogućuje vam da povećate ove pokazatelje na 10-15 cm. Prilikom izgradnje zgrade iz profiliranog drveta, sloj za zagrijavanje nalazi se u šiljcima i utorima.

To se događa da je Brudadeovi spoj podsjeća na poravnanje u legla, donji dio njih ima reljefnu ravninu i suprotan konkavni oblik. U tom slučaju prostor između trupa je ispunjen izolacijskim materijalom, njegovi rubovi su dužni objesiti na 4-5 cm izvana. Brudade struktura, nije dopušteno popraviti materijal u intervalu između greda, kliknuti od iznutra i izvana su izolirani jedan po jedan.

Kako korijeniti kuću iz bara?

Razlika od barova i log.

Tradicionalno, log kuća krova, počevši od gore, postupno se kreće dolje. Idealan način iz sadašnje situacije će privući pomoćnike, pa, ako postanu rad u četiri, to jest, svaki od zidova se bavi radnicima. U tom slučaju ne možete brinuti o blokiranju zgrade, naprotiv, njegova visina može se nešto povećavati, do 15 cm. Da bi se taj proces ohladio i organizirao, radi:

  • brtvljenje;
  • obični nož;
  • Spatulas.

Članak o toj temi: Kakvu jezgriranje odabrati: razlike u alatima

Konopka ima oblik spljoštene drvene oštrice s dugom ručkom i suženom bazom. Jedna strana izgleda kao ručka, drugi - nalikuje oštricu.

Mogućnosti kuhanja kod kuće od drva

Kako korijeniti kuću iz bara?

Načina cacope.

Takvi se događaji provode na dva načina koji ovise o širini praznina. U većini slučajeva, takvi lumeni su vrlo mali u intervalu između trupaca, stoga je preporučljivo primijeniti "rotorsku" tehniku ​​ovdje. Zahvaljujući tome, izolacijska vlakna su smještena uz otvaranje, nakon toga, uz pomoć Čacope, one su zamijenjene unutra. Dakle, treba nastaviti sve dok se jaz konačno nestane.

Prisutnost između šavova velikih lumena daje razlog za korištenje metode "u setu". Izolirani materijal je uvrnut u obliku tankih i dugih užada, čiji debljina odgovara prazninu. Klauzule moraju biti potpuno začepljene. Da biste testirali kvalitetu rada, morate koristiti čajnu kuhinju koju želite spavati u utoru.

Kada prodire u utor za 1,5 cm i manje možemo govoriti o dobroj kvaliteti izolacije. Uz duboki utikač ove stavke, morate dodati još jedan sloj izolacijskog materijala. U procesu rada treba provoditi oprez: pretjerano pričvršćeni napori mogu dovesti do isključivanja položenog bara.

Dobri rezultati daju brtvljenje kuće s jute vlakno.

Važno je napomenuti da je proces izolacije strukture metodom začepljenja materijala za pucanje nije tako jednostavan kao što se čini na prvi pogled. Napori za visokokvalitetni rad treba biti priključen na maksimalni, rezultat slojeva slijede 3 puta: prvo u vrijeme izgradnje, a zatim nakon 1 godine i nakon završetka procesa prirodnog skupljanja. Vremenski interval kaul može se protegnuti 5 godina.

Te se aktivnosti moraju provoditi na vrijeme, koje će uštedjeti od nacrta, pojavu kondenzata i zasade drva. Kvalitativno obavljeni rad doprinosi dobrom brtvljenju šavova i potpunom odsustvu utora u zidovima.

Čitaj više