Novac na vratima s vlastitim rukama: preporuke (video)

Anonim

Dovršavanje popravaka apartmana, praktički, potonji red su instalirani vrata platforma. Potrebni su da se vrate estetske vrste. Osim toga, novac na vratima pomoći će u izbjegavanju nepotrebnih troškova.

Novac na vratima s vlastitim rukama: preporuke (video)

Da biste im dali vrata estetske vrste, morate instalirati PlatBorks.

Građevinske kuće predstavljaju širok izbor različitih platforma za sva vrata. Možete ih odabrati pomoću materijala - drva, plastike, laminiranih i furniranih površina, MDF, kao i veličine i boje. Međutim, to se događa da je proračun za popravak ograničen ili postoji želja da ostvarimo njihove kreativne ideje, onda možete sami napraviti gotovinska vrata.

U tom slučaju potrebno je ispravno odabrati materijal za praznine i posebne alate.

Pripremni rad, proizvodnja detalja

Što bi trebalo obratiti pozornost prilikom odabira odbora za gotovinu vrata?

Novac na vratima s vlastitim rukama: preporuke (video)

Plakete za PlatBorks moraju biti suhe, glatke i glatke.

  1. Odbor bi trebao biti suh, tako da u budućnosti nakon instalacije nema prozora. Moguće je odrediti suhoću materijala zvukom. Trebao bi kucati prst na ploču. Gluhi zvuk - drvo nije usisan, zvonjenje je stupanj sušenja prikladan.
  2. Vrijedi pregledati izgled odbora: boja bi trebala biti glatka, bez plavih mrlja. Njihova prisutnost govori o kršenju procesa sušenja. Uklonite takve mrlje mogu samo slikati PlatBand. U slučaju da je jasan lanac obložen očuvanjem prirodne površine stabla, potrebno je kupiti idealnu ploču u boji. Površina mora biti glatka, bez kuja. Ako su šume u drvu, povećat će šanse da razbije ploču na svom mjestu.

Da bi se platfords sami, potrebno je stolarske alate:

  1. Da biste proizveli praznine, trebat će vam alat za rezanje drva - pilana.
  2. Uz pomoć iz Fugovalnog stroja, možete rukovati obradkom i glatko izrežite ravno kut.
  3. Primijeniti oznaku na radni komad, let će biti potrebno.
  4. Obrada obratka, mlinski i električni stroj za brušenje pomoći će uskladiti svoj rub. Ako se uzorak primjenjuje na PlatBand, potrebno je potreba za takvim alatom kao vertikalnom mlinovom mlinom.
  5. U procesu će također biti potreban olovkom, ravnalo, rulet, kvadrat, brusni papir.

Članak o temi: Kako se riješiti golubova na balkonu: dokazani način

Noževi svih alata treba izoštriti kako bi dobili najbolji rezultat u obliku glatkih proizvoda s jasnim glatkim rubovima.

Novac na vratima s vlastitim rukama: preporuke (video)

Shema mjerenja vrata.

Materijal se kupuje, odabrani su alati - moguće je pokrenuti proizvodni proces:

  1. Provoditi potrebna mjerenja vrata. Stavite materijal.
  2. Uz pomoć pilana, izrežite praznine u skladu s mjerenjem.
  3. Električni stroj za brušenje provodi se grubo brušenje obratka.
  4. Mali zrnati emery papir za poljski obradci ručno, uklanjanje ogrebotina ostaju nakon grube obrade električnog stroja.
  5. Pripremljen kaput platforma s zaštitnim sastava.

Nakon potpunog sušenja zaštitnog sloja, PlatBand je spreman za ugradnju.

Što se prijaviti kao uređaji?

Ovisno o materijalu platforma i površine vrata, metode za pričvršćivanje ulaznica razlikuju.

Novac na vratima s vlastitim rukama: preporuke (video)

Pričvršćivanje pod-umjetnosti završiti nokte karakterizira jednostavnost i pouzdanost.

  1. Završiti nokte. Ova metoda uživa najveću popularnost. Prednosti:
  • jednostavnost pričvršćivanja;
  • pouzdanost;
  • Jednostavnost demontaže i ponovnog instaliranja.

Raditi, uglavnom su potrebne nokte s ravnim uskim šeširom s prosječnom dužinom od oko 40 mm ili konvencionalnim noktima s glavama za smanjenje. Ukratko, prvo morate biti postavljeni na ploče mjesta za zatvarače. Oni bi trebali biti postavljeni na ravnopravnoj udaljenosti jedan od drugoga, otprilike oko pola metra. Zatim popravite novčanicu, bodovanje nokte bliže svom rubu. Instaliranjem podrezima drva, trebali biste postići završetak noktiju na lokaciju za označavanje. Kada instalirate letvice iz MDF-a ili furnirani platforma, potrebno je napraviti tanju svrhu duž kućišta rupe ispod noktiju, gdje ih postići. To je potrebno kako bi se vidjelo na površini platforma. Rupe koje ostaju od noktiju na drvenoj površini platforma, potrebno je razmazati kit i pokriti boju.

  1. Tekući nokti. Prednosti:
  • Jednostavnost instalacije;
  • Nedostatak tragova pričvršćivanja.

Razmotrite da su teško demontirati, dok su nepouzdani. Međutim, dovoljno je primijeniti tekuće nokte na PlatBand s obrnute strane i čvrsto pritisnite nekoliko sekundi do zida i možete ga popraviti.

  1. Pile. Instalirani PlatBorks uz pomoć vijaka za samo-tapkanje sasvim jednostavno i istovremeno je jedan od najpouzdanijih pričvršćivača. Za ugradnju vijci su potrebni za drvo dužine od oko 25 mm i promjera 6 mm. Što se tiče radnog procesa, onda:
  • Potrebno je označiti zatvarače na platformama;
  • Kako bi se spriječilo podijeljeni materijal za bušenje malih rupa;
  • Pričvrstite platby na zidu, aktiviranje vijaka i da ih imate u drvu.
  1. "Klyvy". Međutim, najmanje poznata metoda prilično je prihvatljiva za pričvršćivanje PlatBorks. Unatoč pouzdanosti u procesu operacije, postoji i sloj daske iz MDF-a tijekom demontaže takvih pričvršćivanja.

Članak o temi: Električni crv za penjanje noktiju

Instalacija PlatBorks: Preporuke

Novac na vratima s vlastitim rukama: preporuke (video)

Da biste instalirali PlatBorks na vrata, trebat će vam rulet, razina, talent itd.

Pripremite daske i određeni metodom njihovog privitka, možete otići na instalaciju. Za rad će se tražiti sljedeće alate:

  • rulet;
  • Correiler;
  • pila za metal;
  • Materijalni materijali;
  • Drvena traka umotana u tkaninu.

Novac vrata se događa u sljedećem redoslijedu:

  1. Priprema lateralnih platformi. Potrebno je izmjeriti željenu duljinu jednaku visini vrata. Zatim, na ravnoj radnoj površini, izmjerite i odrežite odgovarajući kut na baru. Primjenom platforma na put, označite ga na točku unutarnjeg kuta okvira vrata. Iz primijenjenog kuta oznaka izmjerite kut od 45 stupnjeva, previše za odrezivanje. Iste akcije za proizvodnju s drugim platformama.
  2. Instaliranje lateralnih platforma s noktima i ljepilom. Morate postići nokte u okviru vrata na jednakoj udaljenosti jedan od drugoga. Voziti ih ne do kraja, ostavljajući oko 0,5 cm vani. Zaslon izrezati šešire s noktima, čime se dobivate oštri rubovi. Zatim nanesite ljepilo u umjerenoj količini na PlatBand, tako da kada se pritisne na površinu kutije, nije iscijeđen. Zatim pričvrstite platband na mjesto pričvršćivanja i kucanje s oštrim udarcima za nokte. Nemojte pobijediti čekić preko površine platforma. To će smanjiti sve napore za proizvodnju i instalaciju, jer će biti oštećena od šokova. To bi trebalo učiniti pomoću tkanine umotan krpom. Potrebno je pogoditi samo na njemu, primjenjujući ga na mjesto noktiju. Sve radnje moraju biti napravljene s bočnim platformama, u potpunosti ih postavljaju.
  3. Priprema i ugradnja gornje platforma. Prvo morate pričvrstiti platband na vrata izravno na bočne daske, stavite mjesto na ruci na obje strane, fokusirajući se na bočne platfords. Odsjeći. Zatim ga instalirajte kao i bočne daske.

Gornja platforma mora biti pripremljena i nedavno kako bi se uklonila pojava praznina između njega i bočnih platforma na mjestima njihovog zgloba.

Međutim, zbog neravne površine zida, utor na spoju se još uvijek može pojaviti. Ovaj problem je eliminiran spajanjem strane i gornjeg duljina za završni nokat.

Članak na temu: Unutarnje spavaće sobe u drvenoj kući (26 fotografija)

Suptilnosti samopokretanja

Izrada gotovine vrata, trebali biste znati male trikove:

Novac na vratima s vlastitim rukama: preporuke (video)

Dijagram ugradnje ulaznih vrata.

  1. Vosak korektor ili akril brtvica omogućit će neprimjetne mjesta za pričvršćivanje noktiju ili vijaka.
  2. Veliki nedostaci i nepravilnosti površine oko okvira vrata su zatvoreni širokim platformama.
  3. Prilikom pripreme platforma za unutarnja vrata, treba imati na umu da bi trebao biti veći od vrata od 10 cm.
  4. Neobično i zanimljivo izgleda kao vrata s platformama izrezati pod kutom od 90 stupnjeva, a ne 45.
  5. Ako je kućište potrebno zajedno, bolje je koristiti krajnje električne pile. Uz to, možete izrezati bar uredno, ostavljajući glatki rub. To može biti potrebno ako su vrata susjedna na sljedeći zid ili se nalazi na strani.
  6. Kupaonice u kupaonici mogu se montirati na tekuće nokte. Međutim, treba imati na umu da u mokroj sobi takva pričvršćivanje neće dugo služiti.

Neka gotovinska vrata vlastitim rukama je jednostavno. Važno je pripremiti sve što vam je potrebno unaprijed odrediti način pričvršćivanja i usklađivanja s nizom djelovanja tijekom instalacije. Nakon postavljanja platforma, bit će vrlo ugodno gledati na rezultat svog rada, a spremljena sredstva mogu se potrošiti na nešto drugo.

Čitaj više